V64: Hemmastjärnan hemma igen

V64: Hemmastjärnan hemma igen

Måndagens V64-kväll bjuds på trav från värmländska Färjestad. Hemmastjärnan Björn Goop är hemma igen från sitt Frankrike-äventyr och har en del bra chanser!

V64-1

7 Sweet On You stod för en klart stark insats senast. Nu går stoet ut mot ett gäng som känns klart överkomligt.
Är Sweet On You bara på hugget och vaknat på rätt sida av boxen har jag svårt att se henne som annat än segraren av det här loppet. Årets fjärde seger tas här och V64-spelet inleds med spik!

V64-2

  • En del hyfsade här men som inte presterat riktigt som man önskade... Därför tycker jag det är värt att strecka på!

3 Gogo Hall ska kunna göra väl ifrån sig här liksom 6 Pelle Barosso och 1 Bambi Rozz är väl den i bäst form av fältets startande och stoet kommer garanterat sitta bra på det härifrån.
När ska det lossna för 5 Budets Lasse igen? 

V64-3

Jan Silvén siktar på att ta snabb revansch med sin 3 Tättman. Var väl fullt okej förra veckan, men kan bättre än så. Nu är siktet åter inställt på ledningen där Tättman ska kunna bita ifrån bra!

  • Flera intressanta syns till bakom Tättman och för mig är det givet att gardera med framförallt två;

Micael Stjernström är garanterat offensiv med 12 Pegasus All Over som går ner lite i klass dessutom, V75-härdad som han är. 15 Straight Flush brukar trivas att gå ute i spåren vilket kommer krävas nu. Se upp!

V64-4

Efter fem månader ifrån var 4 J.H.Mannerheim tillbaka senast där han levererade direkt. Nu ser han åter ut att ha en fin uppgift framför sig med bra läg bakom bilen och lopp i kroppen.
2 Dokonjo
är värd att ta på allvar. Är möjligen lite ojämn av sig, men kan definitivt göra sig gällande härifrån. Möjligt att Mikael Å Linderoth testar för ledningen, men det mes troliga är rygg ledaren och valacken är given!

8 M.S.Triple J. har gjort flera bra lopp den här säsongen och jag tror Frode Hamre försöker vara offensiv tidigt för att ha någon chans.

V64-5

  • Med läget till sin fördel bakom bilen ser detta fina treåringsloppet upplagt ut för Björn Goop med 2 No Limit Queen.

Jag trodde rentav att stoet hade lite skrällchans i Oaks-finalen trots sitt svåra spår 12. Där gjorde hon en klart godkänd insats som fyra. Nu är läget perfekt bakom bilen och jag tror No Limit Queen har mycket fin segerchans här och kammar hem 150 000 kronor.

V64-6

I avslutande kallblodsloppet har Ole Johan Östre fokuset att försöka leda så länge det bara går med sin 4 Rappnor
10 Ådne Odin
är främsta motbudet som först och främst har tillägget att hämta in, men hästen har gått bra tidigare med Goop i sulkyn.

Carl Johan Jepson är verkligen i zonen för dagen och tycks ordna de flesta uppgifterna. Här kör han 7 Bilbo B.S.. Kommer från något blek insats senast och fått ta igen sig en månad. Är Bilbo B.S. som vid segern näst senast är det farligt att ignorera honom!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips