V64: Hemmahästen bara bäst? » 9 aug. | Martin - Travstugan.se

V64: Hemmahästen bara bäst?

Från björkarnas paradis hämtar vi fredagens V64-tävlingar. Passande nog är det hemmahäst som kan ha uppvisning!

V64-1

Brage Hansen har ju en och annan kapabel travare i stallet. En av hans bästa är tveklöst 8 Millie Millionaire som i år klev över miljonen insprunget.
Fick en tuff resa på V75 senast och föll i galopp mot slutet. Här möter hon klart lämpligt motstånd och ser man till intjänade pengar är hon överlägsen konkurrenterna. 
Klart bästa hästen, men läget och avsaknad av lopp på slutet kan avgöra?

Varning för 10 Vanessa F.B. som jag hoppas är på gång. Chansspikade stoet näst senast på V75, där hon snöpligt nog hoppade bort fin placering. Fick sedan dryga två månaders uppehåll och har nu hunnit gå ett lopp förra veckan inför det här. 
Jag hoppas hon är på gång...!

V64-2

En del fina treåringar här och förstarösten får 3 Jimmy Arthur som varit strålande bra i sina två segrar av tre starter och här har Bold Eagle-sonen klart bästa läget av segerbuden.

  • Se upp för Christian Månsson med 9 Jelmer Boshoeve som nu fått regidebuten överstökad.
    Svarade för några fina uppvisningar i Morten Juuls regi i Danmark innan hästen flyttades upp till Månsson. 

11 Soleil d'Inverne är lika kapabel som han är osäker. Galopprisken är stor men felfritt är det en som garanterat utmanar - jag håller dock hårt på mitt lås.

V64-3

Mats Gällerstedt har verkligen hittat en perfekt uppgift för 1 Guli Vinn som med någon hundralapp slipper tillägget. Sexåringen kan leda länge och utmana tipsettan.

 Jag tycker att 8 Husnäs Elving ska kunna strida om det. Hade lite skrällhopp på V75 senast men där hästen föll i galopp med varvet kvar.
Helt annat motstånd nu, alltså ett enklare sådant, och sköter han sig ska han sluta långt framme här.

V64-4

11 No Matter siktas mot derbykvalen på Jägersro om lite mindre än två veckor. Dubbla tillägget här så klart och många att runda men självfallet ska hon ha en god segerchans i det här sällskapet.
Tror även Kim Moberg kommer vilja ge fyraåringen en rejäl genomkörare innan det är dags för derbykvalet!

Den intressanta emot är 6 Mellby Guava som Roger Nilsson alltid låter lite smyguppåt på. Får hästen spara på speeden den här gången kommer hon garanterat utmana om det.

V64-5

Oskar J Andersson är säkerligen kaxig bakom 11 Klack Vilja som skött sig riktigt bra på slutet. Den självklara förstahästen i loppet!
2 Tangens Vilja
kommer med två strålande prestationer och även fast Klack Vilja blir en tuff motståndare ska man inte nonchalera Tangens Vilja som kommer få loppet precis där hon vill tidigt. 

10 Minelli är förmodligen bästa hästen i fältet tillsammans med Klack Vilja och 6 Vårvind var grym senast.

V64-6

Det kommer vila ett tungt favorittryck på ekipaget så klart, men 5 Red Hot Tap Dancer blir så pass intressant att se ikväll att favoritskapet känns befogat.
Magnus A Djuse kommer ladda vad som går tidigt, men känslan är att hästen kan lösa det ändå om det inte skulle lösa sig med positionerna.

Någon bra emot, främst Mr Sånna och även Il Vero Alfredo, men detta dansar hemmahästen hem!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är från soliga Karlstad och Färjestadstravet som måndagens V64-omgång avgörs på. Formstarka J.J. selas ut igen och kan ta tredje raka segern - ... Läs travtips

Hästen stormtrivs för Jakobsson och ska åter ses med god chans!Kallblodet Isbjörn har verkligen gjort det kanon hos Magnus Jakobsson och verkar ... Läs travtips

Hej! Efter en rolig tid här på Travstugan med en del framgångar på spelet, har jag nu bestämt mig för att även börja göra andelar till V86. Har ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. I Gulddivisionen tävlar de över korta distansen och vi kan få ... Läs travtips