V64: Härlig norrländsk klass! » 24 sep. | Martin Engström -…

V64: Härlig norrländsk klass!

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass!

V64-1

 • Det räcker med tre i starten

2 Krutov Sund tror jag kan stå emot här mycket länge med Rikard N Skoglund i sulkyn.
Jag tror dock 5 Greenwich kommer vilja ha intresse för ledningen och Jorma Särkiniva kör ut med tanken att rusa iväg mot spets när bilen släpper fältet.

10 Just A Flirt är givna segerbudet i loppet. Så som han sett ut den här säsongen är något övriga konkurrenter här inte riktigt varit närheten av.

    V64-2

    1 NolimmitJimmit känner jag väl till efter hans tid nere på Jägersro och här ser det ut som bra förutsättningar för sexåringen att kunna segerstrida.
    3 Syoss
    har visat några rejäla toppar och så som han såg ut senast på Bergsåker var det indikation på att formen är på väg upp igen.

    4 Fabian B.R. lär det aviserar offensivt upplägg med när sjuåringen nu fått ett lopp i kroppen efter över två månaders frånvaro. 

     V64-3

     10 Zola Soft har verkligen varit rejäl i karriären än så länge och stoltserar med sju segrar i tolv starter. Det har visserligen inte varit något högklassigt motstånd som stolet ställts emot, men det som imponerar är intrycket på fyraåringen.
     Här har hon ett pangläge i volten att tidigt avancera framåt och jag tycker hon ska kunna ta ännu en seger här om hon är närheten av lika bra som senast hon besökte Sverige (27 juli).

       V64-4

       • Streckkrävande värre i kallblodsloppet!

       13 Lillfax var en klassisk "nästagångare" senast och till den här starten får Mika Forss sitta upp. Jag tycker nioåringen visat sig vara riktigt stark och framförallt vägrar han ge sig hur än loppet positionerar sig för valacken. Högintressant ikväll!
       John Östman tillhör bland de bättre kuskarna där uppe i norr och med 2 Hauan Odin kommer han vara den som bestämmer i ledningen av loppet.

       Hanna Olofsson har en tuff uppgift framför sig med 15 Norsjö Kongen som återkommer efter varit ifrån sedan februari. Nu har hästen fått en lång träningsperiod hos regi Olofsson och det ska bli spännande se hur han står sig i comebacken!

        V64-5

        • Loppet innehåller egentligen bara ett tillräckligt bra motbud. Jag tycker därför det ser mycket bra ut för Robert Bergh-tränade 5 Mindyourvalue W.F..

        Ove Ander Lindqvist sköter tömmarna återigen. Senast Lindqvist satt upp var näst senast där ekipaget närmast lekte i Gulddivisionen. Selmer I.H. är motbudet i loppet som visserligen har spår invändigt om Mindyourvalue W.F., men jag tror inte det kommer räcka i längden.
        Mindyourvalue W.F. ska ha en stor segerchans i det här loppet.

         V64-6

         • Talangfulla treåringar tävlar om 100 000 kr i förstapris

         Hemmatränaren Petri Salmela selar ut två toppar i loppet - men som båda lottades till svåra lägen.
         12 Amperage Hanover
         är den av de två (8 Lara Luca) som jag tror mest på. Hingsten har nu fått två lopp i kroppen. Comebacken gjordes under V75-dag och senast med lopp i kroppen såg han klart bättre ut.

         Hanna Olofsson rycker skorna runt om på 2 Gazoline vilket är första gången i treåringens karriär. Har visat startsnabbhet i föregående loppen och siktet är inställt på ledning!
         Värsta motbudet där framme blir 4 Rally Ida som närmast inledde karriären på banan med toppform.

         Dela inlägg

         Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

         Bästa spelbolaget för travodds

         Bet365

         Bäst på fasta odds
         • Världens största spelsajt
         • Egna fasta travodds
         • Bra välkomsterbjudande
         • Inget poolspel
         Välkomstbonus
         1250 SEK i spelkrediter
         Hämta bonus Besök hemsidan

         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

         Sammanfattning

         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

         Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

         Läs hela recensionen

         Fler aktuella travtips

         Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

         Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

         Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

         Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips