V64: Härlig mix denna Xpress!

Härlig mix av denna fredagens V64 Xpress då omgången körs på Bollnäs och Kalmar! Formen på V64-spelet är på topp och vi siktar på att gå in i helgen med sex rätt!
Andelen i systemet hittar du här!

V64-1

Naturliga förstahästen är 6 Don Cash som vi senast såg i självaste Walter Lundbergs Memorial. Helt annat motstånd den här gången och jag tycker man kan kräva att han borde vara bästa hästen. Adrian Kolgjini är säkert även medveten om att motståndet inte är lika tufft den här gången heller så Don Cash körs sannolikt offensivt och fram mot ledningen. 

4 Divane Godiva gick verkligen jättebra på Solvalla och stoet närmar sig en väldigt efterlängtad seger. 9 Arvid S.H. slipper resa iväg nu och startar på hemmabanan Kalmar.

V64-2

 • Snacka om att gå ner i klass....

8 Perpetuate har förgyllt tillvaron på V75 på sistone och visat en höjning i nivån på sig själv rejält tycker jag. Även fast han inte vunnit i sina två senaste starter har han ändå gjort det bra och med tanke på hur löpningförloppet blev för honom senast gick han ändå i mål med godkänd insats i protokollet.

Nu startar han på V64 istället och gör det mot betydligt enklare motstånd. Ja, snacka om att gå ner i klass. Jag förväntar mig att han vinner det här tämligen enkelt så länge det inte finns någon sjukdom i bilden. 

Det är så klart 4 Underbarosåfin främst emot ifall det blir favoritfall men ska ni gardera upp favoriten bör man även tänka på 7 Quantal Quetzal.

  V64-3

  Kevin Oscarsson får det tacksamma uppdraget att köra 6 Nifords des Baux och likt Perpetaute är även det här en finfin toppchans!
  Fyraåringen har varit riktigt läcker i stort sett hela säsongen och presterat på topp mot klart värre konkurrenter än vad han ställs mot nu här på Kalmartravet. 7 Piccadilly är den som jag ser som värst emot som gjorde comeback på Hamburg senast och såg ut att behöva det loppet i kroppen. Kan säkert ge Niford des Baux en kamp, men jag tror inte Piccadilly kan utmana hela vägen till slut. 

   V64-4

   5 White Walker har visat startsnabbhet och senast sprang han även barfota runt om för första gången där han från ledningen gick klart godkänt till tredjeplatsen. Det var första starten på två månader och med tanke på detta var insatsen bra. Han kommer vara än bättre här och blir hästen att slå i ledarpositionen.

   Jag tycker vi ser sken av riktigt fin utveckling på 4 Island Smart just nu som var vass näst senast bakom självaste Global Concept och svarade sen upp med en riktigt bra prestation senast till enkel seger. Nu sitter Jorma Kontio upp för första gången!
   Magnus A Djuse sitter upp bakom brorsan Mattias 2 Wings Level. Valacken inledde karriären med tre raka segrar och senast från ledningen stred han hela vägen in mot mål och blev knappt slagen. 6 Dandruff trodde jag skulle ta efterlängtad seger senast men tappade segern snöpligt kort inpå mål. Jag tror helt klart stoet blir att räkna med!

     V64-5

     13 Sergie Phefirst har fått tre lopp i kroppen efter långt uppehåll och senast på ett ösregnigt Åby gick sjuåringen utvändigt ledaren över slutvarvet och gjorde ett riktigt starkt lopp därifrån in i mål. Mycket tidig för mig den här gången!

     2 Huis Cloc gick bra från utvändigt ledaren i breddlopp senast och kunde äntligen sköta sig hela vägen. Över upploppet tog han grepp om segern och det blev rätt enkelt till slut. Är inte att lita på, men felfritt gör han upp om det. Detsamma gäller 4 Akilles Face som har väldigt mycket kapacitet i sig men som dessvärre sjabblat bort större delen av karriären än så länge. Skötte sig bra i kval senast och hoppas verkligen Adrian Kolgjini får iväg honom och vi får se hur bra treåringen kan vara.

      V64-6

      Pekka Korpi visar upp sin 2 Strong Caviar i Sverige efter ett gäng lopp "hemma" i Finland. Jorma Kontio sitter upp och läget går det inte att klaga på. 
      Rikard N Skoglund kör åter 7 Jano di Quattro som han körde för tre starter sedan vilket ledde till seger. Inte helt enkel femåring att få iväg felfritt, men både bilstart och distansen talar mycket för Jano di Quattro och tidig ledning.

      9 Gladiator Mearas hade sannolikt gjort upp om det utan galoppen senast. Tar omtag här och jagar revansch och så även första årssegern.

      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst på fasta odds
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

      Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

      Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

      Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

      Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

      Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

      Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

      Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips