V64: Har Mistern en toppchans!?

V64: Har Mistern en toppchans!?

Örebro står som värd den här torsdag kvällen! Är det en toppchans vi har i V64-5? Jag är lite tveksam, trots allt...!

Åke Lindblom kör spiken i V64-1!

V64-1

Hemmahästen 7 U.B.Cool kommer med finfin form för dagen. Hade liten formdipp under sommaren men visat nu i höstens tre starter att han hittat tillbaka och startar nu hemma på Örebro med toppform. Det är litet fält och Åke Lindblom kommer garanterat avancera framåt tidigt. Jag håller femåringen som klart bäst i fältet och tror han löser uppgiften här på hemmabanan!

V64-2

Stall Åke Lindblom kan mycket väl ta en dubbelseger och här ser vi 11 B.W.Empress som jag tycker är klasshästen i det här ihåliga fältet. Det är inte det bästa fältet som defilerar ut dirket och B:W.Express kommer runda många här.
8 Red Alert W.F.
var riktigt fin senast och är tidig bakom. Petter Karlssons 3 Farica har fått ett välbehövligt lopp i kroppen efter några månaders vila och från det här läget bör hästen sitt abra till direkt. Slipper dessutom resa den här gången!

V64-3

2 Jula Madonna och 3 Definitif är självklara segerbuden i det här lågklassiga fältet, men glöm för guds skull inte bort 11 Quite A Barbara som kommer svara för en rejäl svepning under avslutande halvvarvet. Jag tycker stoet visade senast på Solvalla att hon är klart på gång.

V64-4

Ulf Stenströmer reser med förhoppningar på sin 9 Hope of Joy och det hade mycket väl kunnat vara spikförslag, men med tanke på prestationera på slutet är det inget jag litar på.
Jag håller 5 Mas Capacity som i stort sett lika bra och med bättre läge än Hope of Joy hoppas jag Jorma Kontio gör det svettigt för favoriten.

Jag tycker det här låser ser mycket starkt ut och blir närmast förvånad ifall annan utmanar.

V64-5

Carl Johan Jepson får tacksamma uppgiften att sitta upp bakom Björn Goop-tränade 5 Mister Donald.
Treåringen är pilsnabb bakom bilen och jag tror Jepson försöker ta sig fram direkt. Visst är det hästen att slå och det troliga är att Mister Donald går i mål som etta i loppet - men med tanke på tunga faovirtrycket ryggar jag tillbaka lite.

11 Grevin Sisu är bättre än raden och från bakspåret här borde han kunna sköta sig. 2 Get Involved tar ny chans att utmana Mister Donald vilket inte gick senast. 

V64-6

  • Kul avslutning med flera rutinerade man känner till - det kommer bli händelserikt!

Oskar J Andersson siktar på att leda runt om med 2 Urgent Call. Håller sig valacken lugn inför start så ser det ut som en mycket god spetschans och där är Urgent Calls svårslagen.

Jag måste dock gardera då 1 Zinco Jet finns i fältet. Jag gillar verkligen den här fyraåringen som äntligen fick vinna senast igen efter en tyngre period. Jag tror Ulf Ohlsson hamnar perfekt på det med Zinco Jet här och tror fyraåringen garanterat segerstrider i det här gänget. Spår 1 på Örebro är ju inget vidare plus, men som sagt så håller jag hästen högt och han är inte startsnabb ändå. 
11 Bo C.
kan bättre än vad raden utvisar på slutet och loppets formkort är hemmahästen 8 Final Dream. Läget är tufft så klart, men jag vågar inte sitta utan Final Dream i nuvarande slag. Imponerande intryck senast!

Dagens Dubbel:

DD-1 - 5, 11

5 Mister Donald är den med toppchansen och ska väl ha stark segerchans här. Dubblar dock med 11 Grevin Sisu som jag har lite skrällhopp kring den här gången.

DD-2 - 2, 1, 8

2 Urgent Call har rimlig chans att leda det här runt om, men 1 Zinco Jet är jag svag för och 8 Final Dream håller absolut toppform för dagen!

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Krutröken har precis lagt sig från Sprintermästarna när det är dags för Halmstad att arrangera V75 igen. Idel fina lopp både sportsligt och ... Läs travtips

Vinnarspel, lopp 7 Halmstad4 Gustafson är en startkatapult som har ett klockrent läge över 1640m autostart. Har inte startat på länge men kvalade på ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Dags att besöka Halmstad och vilken omgång det ser ut att bli. Allt kryddas med en smaskig megajackpott som vi ... Läs travtips

V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill ... Läs travtips

V75 Halmstad lördagen den 4/7. Mot miljonerna! Efter onsdagens 8 rätt på V86, tar vi nya tag inför helgens V75or…… Glöm inte söndagens V75 på ... Läs travtips

Det har verkligen varit nära men det vill sig inte riktigt under denna vecka, målfotoförluster på två raka streckspel för alla rätt. Jag hoppas vi ... Läs travtips

Återigen är det jackpott på V75, men det kunde knappast kommit lägligare nu! Halmstad levererar alltid fina förutsättningar. Andel i systemet fixar ... Läs travtips

Veckans höjdpunkt med V75 från Halmstad och en fin jackpot väntar. System förslag 2,4 5,6 4,10 Alla 4 Aura S.L 2,3,8 Alla 2160kr V75 1 Här ... Läs travtips

Omgångens bästa spikAvd.2 - 5 Matteo gjorde en jättebra insats senast trots en infektion i halsen. Han är kry nu och tränat riktigt bra. Siktet ... Läs travtips