V64: Han är bara best!

Trippeltravet sätter igång och Axevalla öppnar upp portarna med en V64-kväll!
Spiken är helt klart bara best och är i mål!

🔨 SPIKARNA

V64-4

Kim Eriksson satt och mös hela vägen på Jarlsberg senast bakom 3 Best ofdream Trio som visade upp sitt fulla register och flög runt ovalen till seger. 

Här blir femåringen omgångens jättefavorit och sådant vill man väl syna - men hingsten är i rejäl toppform just nu och läget går inte att bli bättre. Jag har svårt att se ekipaget förlora det här och spiken är självklar.
Han är bara best!

V64-6

6 Borups Tornado har jag hållit högt på V75 och utvecklats mycket fint den här säsongen. Han har ju framförallt visat upp vilken styrka han besitter och nu testar han på Axevalla Maraton.
Jag tycker Borups Tornado ska bli riktigt spännande och därtill med Björn Goop den här gången och jag tror verkligen tornadon kan blåsa ner allt till slut. Jag spikar!

2 Jello W. kan bättre än vad han visat på slutet och 3 Fighter Simoni är siktad hit, kommer från ett formstall och ska nu gå barfota runt om.
9 Certainly
är ju verkligen i toppform även han och Markus B Svedberg räds knappast några här.

11 Pacific Face är van vid den här uppgiften vilket han inte minst visade i fjolårets upplaga. Dagsformen är ett stort frågetecken, men visst väntar man ändå att han ska kunna sluta långt framme här!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Jag ser fram emot Christoffer Eriksson med hans 6 Beauty Smart Face riktigt mycket.
Vi hade ett snack om hästen för någon vecka sedan där han hyllade hästen unisont och det förstår man efter framförallt insatsen senast. En ruggig talang det här med både styrka och snabbhet som imponerar redan. Kan bli hur bra som helst och jag tror väldigt mycket på henne i inledningen!
Motbudet är givetvis 7 Destiny Effe som varit strålande bra på slutet och Björn Goop kommer garanterat vara så offensiv han bara kan härifrån och ge Beauty Smart Face en match!

Visst, både 4 Hallojsa Vang och 5 Dixiechick Hanover är bra och kan definitivt utmana mina två, men jag tror alldeles för mycket mer på övriga två för att strecka på med dessa med...

V64-2

Ska ikoniska fyraåringen vara lösningen!?

1 Icon Mearas har jag haft en del förhoppningar på men som varit lite ojämn av sig. Spännande med innerspåret nu över medeldistansen. Senast han hade en sådan uppgift framför sig var för fem starter sedan - då ledde han runt om på V75 mot O.K.Nalan och Hefner Am som tvåa och trea!

Riktigt fint fyraåringslopp i övrigt och Robert Bergh kommer vara så offensivt iväg som han bara kan med 6 Kagan, men med 3 Down Under och 4 Take This Society invändigt om sig blir det en kamp under första varvet här.
10 Skate Trix
visade verkligen form senast på Bjerke och är givetvis given. 7 Ikaros Sisu visade höga toppar ifjol och har verkligen behövt sina två lopp i kroppen. Nu körs han barfota bak och man ska ta honom på allvar om man garderar!

V64-3

Rena rama gissningsleken då detta är Heatlopp B och där heatlopp A körs innan V64 sätts igång. Således oklart hur de startande sett ut därifrån...

1 Palmyra är dock den naturliga förstahästen och som imponerat några gånger den här säsongen. Det råder dock oklarheter om hon når ledningen och jag har framförallt respekt för 3 Holdfast Am som stall Untersteiner hittat rätt med nu!
4 Stepping Dreamboy är även han snabb iväg och inte helt omöjligt att han rent av är snabbast iväg. 

V64-5

Roligt b-tränarlopp och Hanna Lähdekorpi är på plats med sin 5 Anxious To Matters som var klart godkänd på Jägers senast och riktigt fin vid sin seger näst senast på Åby. Härifrån kommer ekipaget kunna köra sig framåt tidigt och jag håller Anxious To Matters som ettan i loppet. Även stort plus att en starthäst strukits och därmed en mindre att jobba sig förbi. Hamnar Lähdekorpi bra på det tidigt tror jag Anxious To Matters kan ta enkel seger.
11 Hobart
ska först och främst sköta sig men gör han bara det är han den som jag ser som främsta utmanaren till Anxious To Matters och från det här utgångsläget kan han sitta långt fram direkt.

1 Minoo Teemer rycks det skor på runt om och stoet kommer ge ett försök att stå emot övriga länge, men det är å andra sidan en taktik som även 3 Jetsun Dream kommer testa sig på.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips