V64-Halmstad med expressavslutning?

Det är från Halmstad vi drar igång V64-veckan och som alltid är det stall Untersteiner i fokus med express-avslutning. I V64-3 dock tror jag annat hemmastall har en klassig vinnare!

V64-1

Conrad Luguaer startar längst ut bakom bilen men drar på jänkarvagnen på 7 Spartak Face vilket då blir första gången för valacken den här hösten. 1 Martin Tooma med perfekt läge på innerspåret över korta distansen ska passas men visst kommer Gustav Johansson försöka följa bilen med 3 Valour Kronos och leda länge?! 

2 Högstenastalldräng är en välkänd hingst som har fått ett lopp i kroppen och för första gången får Stefan Persson testa på att tävla med åttaåringen!

     V64-2

     6 Wilma C.D. vann åter som hårt betrodd senast men jag vetetusan om jag var så förtjust i stilen på henne sista biten. 5 Wilma Töll gillar jag bakom och så även 8 Ahorsewithnoname - och 9 Gloria Wee har fått ett lopp i kroppen efter kortare uppehåll. För tre starter sedan hade stoet en uppvisning och hon kommer avsluta vasst den här gången med genomköraren.

             V64-3

             Marcus Lindgren sitter åter upp bakom egentränade 3 Camelot As och för mig räcker det att strecka ekipaget och vända blad.
             Senast blev det otur på Solvalla och där treåringen fastnade bakom trött rygg med 3-400 meter kvar. Efter det begärde inte Lindgren något. Näst senast bjöd Camelot As på närmast en uppvisning och visade verkligen vilken hög kapacitet han besitter.

             Konkurrenterna i det här orutinerade fältet har inte visat närheten av samma topp som Camelot As och jag tror att en frisk och tävlingsglad treåring leker hem det här.

               V64-4

               Ready Cash-sonen 4 Luca di Quattro har haft ögonen på sig sedan karriären inleddes 25 augusti. I alla sina fyra starter har han blivit hårt betrodd men står sig ännu som segerlös. Johan Untersteiner har kört honom tre av starterna och är mer och mer bekant med hästen, men spår 4 i volten är knappast ett plus. En talang som felfritt kan ta första segern, men det råder frågetecken kring om han verkligen sköter sig härifrån.

               3 Prince of April är annan segerlös treåring i fältet som verkligen jobbat till sig en seger. Näst senast blev han hårt betrodd från springspår men ekipaget bredvid fick bättre start och tvingade Prince of April jobba den tunga vägen. In mot upploppet kopplade Prince of April grepp men den tuffa resa satt i benen sista 50 meterna. Han kommer sitta perfekt till härifrån och är den som främst utmanar Luca di Quattro.

                      V64-5

                       Kevin Oscarsson får åter stifta bekantskap med 4 Bee Kronos, ett fyraårigt sto som galopperat bort sig i sina två senaste starter. Det har varit två något märkliga galopper dessutom och visst - här ser det ut som perfekta förutsättningar för att leda hela vägen runt om - men så som hon presterat i två senaste är hon ett måste att gardera för mig.

                       7 Cavalleri har utmanat Bee Kronos förr och kommer göra det igen. 1 Dolly Streamline ser gärna att dessa två tampas om det och Ralf Karlstedt kommer ju få en perfekt resa härifrån.

                       V64-6

                       • Vi avslutar i express-tecknet!

                       10 Express Lime sjabblade senast bort sig i tufft V75-lopp och det är det inte mycket att säga till om. Näst senast var han jättebra på Åby där han kämpade sig förbi storfavoriten Grant Hall. Någon Grant Hall möter Express Lime inte direkt den här gången tycker jag och nog går han ner liiiiite i klass ändå, enligt mig. 
                       Jag tycker han ska räknas med god segerchans återigen när han avslutar i expressfart ute i spåren!

                       Bästa spelbolaget för travodds

                       Bet365

                       Bäst
                       • Världens största spelsajt
                       • Egna fasta travodds
                       • Bra välkomsterbjudande
                       • Inget poolspel
                       Välkomstbonus
                       1250 SEK i spelkrediter
                       Hämta bonus Besök hemsidan

                       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                       Sammanfattning

                       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                       Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                       Läs hela recensionen

                       Fler aktuella travtips

                       Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

                       Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

                       Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

                       Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

                       Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips