V64 Halmstad: Formstall tar ny seger

V64 Halmstad: Formstall tar ny seger

Stall Conrad Luguaer håller fortsatt jättefin form på hästarna. Ikväll tror jag Quite E.Wood är tung att stå emot i V64-4!

Marc Elias får ikväll förtroendet i V64-4!

V64-1

Jag trodde mycket på 2 Sharp Dream senast i ett riktigt klassigt stolopp på V75. Fjärdeplatsen var fullt okej och den här gången har hon en klart bättre uppgift framför sig. Peter Ingves sitter åter upp!

Den jag däremot håller som förstahästen är 5 Zeeland Kronos. Peter Untersteiner trimmar upp stoet under provstarterna och har sedan siktet inställt mot att följa startbilen när den släpper fältet. Når Zeeland Kronos ledningen tror jag det kan hålla hela vägen...!

V64-2

1 Victourious Wine verkar vara bra i ordning för dagen och är säkert helnöjd med det här utgångsläget. Självfallet är hon bland de tidiga segerbuden här, men favoritskapet ser ut att bli alldeles för stort på henne...

...Framförallt när 5 Missing Tooma finns med i fältet och även hon från ett klart bra läge. Insatsen på hemmabanan Jägersro senast blev en riktig "nästagångare"-prestation och jag tror stoet med Thomas Uhrberg i sulkyn utmanar Victorious Wine ikväll.
7 Coram d'Inverne
har lite vingligt läge så klart, men stall Lindgrens hästar verkar gå bra för dagen - och efter två lopp i kroppen borde 3 Zolid Wise As vara bättre nu.

  V64-3

  2 Amazing Sensation hade en närmast sensationell form under våren ifjol där hon radade upp segrarna för regi Peter Untersteiner. Mot höstkanten flyttades hon till Joakim Lövgren där hon hann göra två starter där hon inte riktigt såg lika vass ut. Nu gör hon årsdebut efter välbehövlig vila och ska bli högintressant att se!

  Preben Sövik får köra 1 Evangeline Face som även hon årsdebuterar. Jag tror stoet står inför en riktigt fin säsong och läget här kunde knappast varit bättre. 4 Drogpluggage Racing var lite svag i flera starter tycker jag, men visade en klar förbättring senast. Jag tror hon är påväg upp i form igen och ska räknas tidigt här.

  V64-4

  Stall Conrad Luguaer är ett stall som verkligen andas självförtroende för dagen. Hästarna verkar stormtrivas för dagen och ser dessutom ut som runda miljonärer allihopa.
  Här startar Marc Elias med 6 Quite E.Wood som jag tycker har hittat sig en perfekt uppgift. Ekipaget bör tidigt sitta i ledningen, vilket är en position som Quite E.Wood visat sig vara väldigt svår att besegras från

  Vid gardering är det jämnt bakom och jag hade behövt helgardera fältet om jag inte tagit ställning för Quite E.Wood. Med tanke på hur jämnt loppet blir så spelas inte Quite E.Wood till särskilt stor favorit. 

  V64-5

  • Roligt b-tränarlopp över flera volter som ändå kräver lite streck!

  8 First One In har man givetvis haft koll på under senaste starterna. Liksom många andra hoppades jag på sexåringen senast på V75 men där positionen från bakspåret blev lite av valackens fall och där Sören Boel inte hittade fritt. Nu har det gått lite mer än en månad sedan dess, men First One In ska vara hästen att slå här.

  Bo Örberg har haft bra stim på stallet och här kör han rutinerade 15 Pokemon Ås som inte visat något på ett tag. Däremot var andraplatsen senast ett steg i rätt riktning och i grunden är det här givetvis bland loppets bästa hästar. 
  10 The Muffin Man
  hade förmodligen varit i högre klasser om det inte vore för hans tendenser att galoppera. Han har höga toppar men det är sällan han får det att stämma. Skulle det däremot vara ikväll som han är i tävlingssug igen så är han garanterat i striden.

  V64-6

  Peter Untersteiner är bland de bästa från ledarpositionen och det är sällan han och hans hästar förlorar när de tidigt får ta hand om spetsen.
  Untersteiner kör här stallets 2 Sobel Jasmine som normalt ska leda det här runt om. Senast fick stoet mest ett träningsjobb när hon blev fast på Jägersro. Peter är säkert väl medveten om att där finns ett par vassa utvändigt om honom när bilen släpper fältet. Jag har svårt att se annat än att Sobel Jasmine tidigt sitter i ledning och håller undan.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

  Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

  V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

  Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

  Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips