V64: Goop bakom flera chanser » 4 juni | Martin Engström -…

V64: Goop bakom flera chanser

V64-kvällen spenderas på Solvalla där Björn Goop sitter upp bakom segerchanser i majoriteten av loppen!

V64-1

Sevärd strid direkt

Med två lopp i sig och lite smak för tävlingsbanan stod 4 Alert Kronos för sin hitintills bästa insats senast. Intrycket var närmast femstjärnigt och även fast det ser ut att bli tuff resa här igen tror jag väldigt mycket på honom.

1 Fort Knox är den givne motståndaren från perfekta möjliga utgångsläget. Björn Goop har siktet inställt på att försvara innerspåret och som Fort Knox även han sett ut vid inledningen av tävlingskarriären så blir det här en sevärd strid.

V64-2

3 Upside Face, 4 Destination Zet och 6 Salty Dog fick kalla segra direkt i debuten senast och det är ett väldigt orutinerat fält som gör upp. Jag tycker det kräver sina streck!

Stefan Melander sitter upp bakom egentränade 10 Digital Dimanche som givetvis behöver lite tur från bakspåret, men avslutningen var fullt okej och i ett väldigt garderat lopp varnar jag för denne till låg procent.

V64-3

1 Dior Ima har det upplagt för att kunna leda runt om. Mattias Djuse gör åtminstone ett försök och stoet stod för en riktigt stark årsdebut senast.

Min förstahäst är dock 6 Global Avenue som övertygat vid inledningen av karriären. Dock ser det svårt ut att nå någon ledning den här gången, men intrycket har varit lysande och jag håller denne högt i det här fältet.

Dessa två höjer sig något, men bakom ska man passa upp för 4 Kentin Day.

V64-4

Vid ledning kan 4 Ilydia Sidney bli mycket svårflörtad men som alltid ska man se upp frö avslutningen från 11 Nika som verkligen är sylvasst mer eller mindre alltid. Ska räknas tidigt!

2 Famiglia Am hoppas jag sätter sig i fin position utan att behöva göra så mycket själv i loppet. Galopp senast men före det två klart positiva insatser och jag tror denne kan vara lite på gång.

V64-5

Man kan lugnt konstatera att 4 Ragazzo da Sopra går ner i klass den här gången, efter att ha varit ute i stentuffa Harper Hanovers senast. Slutade där med fjärdeplats och hästen gjorde en fullt godkänd insats.
Ska kunna segerstrida i det här gänget ikväll - men oj vad stor favorit han blir.

1 Eder Bob har jag haft ögonen på under hela våren och han är verkligen värd en seger. Radar upp insatser som ger mersmak och härifrån får han perfekt resa hela vägen.
2 Don't Mind Me
räknas som tredjehästen och inte alls omöjligt att Örjan Kihlström testar för ledningen med värsta motbudet utvändigt om sig. Vid bra dag kan Don't Mind Me definitivt strida emot Ragazzo da Sopra.

V64-6

Björn Goop har stark chans med Fort Knox, men bästa chansen kör han i avslutningen iform av 4 Wreckless M.M. som vid ledning blir omöjlig att slå.

Där finns flera roliga motbud bakom och det är ett bra motstånd för Wreckless M.M., men han borde kunna bita ifrån sig bra från ledningen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

En segerglad italiensk Love You-hingst visar upp sig från Rommetravet ikväll. Att det ska bli annat än seger har jag väldigt svårt att se.On Track ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips

V75 1Johan Jacobssons Minne mellan treåringar och fyraåringar. 9 Campo Bahia vet alla har oerhörd kapacitet och lär vinna detta felfri. Dock har han ... Läs travtips

Spetsbanan bjuder upp till dansEgentligen hade jag helst sett att det var dags att bege sig till sydligare breddgrader än så. Men Jägersro travbana i ... Läs travtips

Hej! Förra veckan gick bättre än väntat även om inte sjuan satt. Tyckte omgången var svår så 6 rätt kändes okej. Men utdelningen har varit skral när ... Läs travtips