V64: Goop bakom flera chanser » 4 juni | Martin Engström -…

V64: Goop bakom flera chanser

V64-kvällen spenderas på Solvalla där Björn Goop sitter upp bakom segerchanser i majoriteten av loppen!

V64-1

Sevärd strid direkt

Med två lopp i sig och lite smak för tävlingsbanan stod 4 Alert Kronos för sin hitintills bästa insats senast. Intrycket var närmast femstjärnigt och även fast det ser ut att bli tuff resa här igen tror jag väldigt mycket på honom.

1 Fort Knox är den givne motståndaren från perfekta möjliga utgångsläget. Björn Goop har siktet inställt på att försvara innerspåret och som Fort Knox även han sett ut vid inledningen av tävlingskarriären så blir det här en sevärd strid.

V64-2

3 Upside Face, 4 Destination Zet och 6 Salty Dog fick kalla segra direkt i debuten senast och det är ett väldigt orutinerat fält som gör upp. Jag tycker det kräver sina streck!

Stefan Melander sitter upp bakom egentränade 10 Digital Dimanche som givetvis behöver lite tur från bakspåret, men avslutningen var fullt okej och i ett väldigt garderat lopp varnar jag för denne till låg procent.

V64-3

1 Dior Ima har det upplagt för att kunna leda runt om. Mattias Djuse gör åtminstone ett försök och stoet stod för en riktigt stark årsdebut senast.

Min förstahäst är dock 6 Global Avenue som övertygat vid inledningen av karriären. Dock ser det svårt ut att nå någon ledning den här gången, men intrycket har varit lysande och jag håller denne högt i det här fältet.

Dessa två höjer sig något, men bakom ska man passa upp för 4 Kentin Day.

V64-4

Vid ledning kan 4 Ilydia Sidney bli mycket svårflörtad men som alltid ska man se upp frö avslutningen från 11 Nika som verkligen är sylvasst mer eller mindre alltid. Ska räknas tidigt!

2 Famiglia Am hoppas jag sätter sig i fin position utan att behöva göra så mycket själv i loppet. Galopp senast men före det två klart positiva insatser och jag tror denne kan vara lite på gång.

V64-5

Man kan lugnt konstatera att 4 Ragazzo da Sopra går ner i klass den här gången, efter att ha varit ute i stentuffa Harper Hanovers senast. Slutade där med fjärdeplats och hästen gjorde en fullt godkänd insats.
Ska kunna segerstrida i det här gänget ikväll - men oj vad stor favorit han blir.

1 Eder Bob har jag haft ögonen på under hela våren och han är verkligen värd en seger. Radar upp insatser som ger mersmak och härifrån får han perfekt resa hela vägen.
2 Don't Mind Me
räknas som tredjehästen och inte alls omöjligt att Örjan Kihlström testar för ledningen med värsta motbudet utvändigt om sig. Vid bra dag kan Don't Mind Me definitivt strida emot Ragazzo da Sopra.

V64-6

Björn Goop har stark chans med Fort Knox, men bästa chansen kör han i avslutningen iform av 4 Wreckless M.M. som vid ledning blir omöjlig att slå.

Där finns flera roliga motbud bakom och det är ett bra motstånd för Wreckless M.M., men han borde kunna bita ifrån sig bra från ledningen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips