V64: Gocciadoro har ny show? » 7 juni | Martin Engström -…

V64: Gocciadoro har ny show?

Östersund levererar dubbeltrav med V64 ikväll. Fin klass på omgången där Alessandro Gocciadoro besöker norrlandsbanan med imponerande topphäst från senast.

V64-1

Jag svor när jag såg utgångsläget, för en jag tror verkligen är på gång för seger är 8 Lass Caviar. Spår 8 över kort distans gör det nu mycket svårt, men gillar verkligen vad jag sett på slutet!
3 Twist N'Face
känns som självklara förstahästen och lyckas Ulf Eriksson bara få iväg henne felfritt kan det bli ledning runt om.

10 Inca är ännu segerlös och en man står över tills man sett bättring.

V64-2

Det klart öppnaste loppet på hela kvällen med flera orutinerade kallblod. Jag känner behovet av att strecka på rejält!
Mycket jämnstreckat där jag hoppas Dannero-tränat är vinnaren.

Ove A Lindqvist bakom 6 Il Faxa är säkert segersäker, men hon är inte helt att lita på och en seger på tolv starter är inget som imponerar. 

  • 9 Odexa tror jag en hel del på och som gått bra hela våren! Kommer hamna perfekt på det från det här utgångsläget.

2 Bara Snygg ser ut att bli betrodd, men tycker han är enormt opålitlig och tror inte han sköter sig ikväll...

V64-3

Ulf Ohlsson siktar på att försöka leda länge med 1 Komnes Omer som därmed kan ta säsongens första seger.
Bästa hästen i fältet är troligen 14 Lukas Rauen som nu fått två genomkörare i kroppen. Läget kunde varit bättre och det är möjligen det som kan fälla honom ikväll.

12 Zitor tror jag är på gång och är en het platskandidat! och som alltid är Rikard N Skoglund en man ska se upp med som här sitter upp bakom 3 Skorpion som Skoglund känner utan och innan.

V64-4

7 Zaire Wise As hade en rejäl uppvisning senast på Solvalla. Han stod möjligen för karriärens bästa lopp och med det loppet kvar på näthinnan har jag oerhört svårt att se honom som annat än vinnare ikväll.
Visst finns där några roliga motbud bakom som kan strida emot, men är Zaire Wise As bara närheten av likabra som senast vinner han det här.

V64-5

Tunt fält men det ser nog ut att kunna bli sevärt av det här ändå!

Kajsa Frick får möjligheten att sitta upp bakom 3 In Toto Sund som vid ledning inte blir lätt att slå. 
Jag har litet gott öga för 1 Unique Juni som varit ute i Gulddivisionen bland annat under våren och ser ut att få en perfekt resa här. Möter nu ston som hon normalt ska kunna strida mot och ska bli spännande att se hur hon står sig ikväll.

2 Valchiria O.P. var fin näst senast på Solvalla, men svarade upp med att inte få det att stämma alls i Stoeliten senast. Med minsta möjliga marginal hamnar hon med på lappen... 

V64-6

Jag gillar verkligen stenhårde 9 Spickleback Face. Äntligen fick han senast visade vad han verkligen kan och jag ser verkligen fram emot honom ikväll.
Det är ett fint långlopp, där Spickleback Face är klara förstahästen och min spik!

4 Testa di Cavolo, 10 Donners Am och stallkamraten 12 Digital Ink är tre starka motståndare - och Bergh-sonen Nicklas Westerholm försöker leda länge med 1 Hulk Boko. De klår dock inte Spickleback.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

En segerglad italiensk Love You-hingst visar upp sig från Rommetravet ikväll. Att det ska bli annat än seger har jag väldigt svårt att se.On Track ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips

V75 1Johan Jacobssons Minne mellan treåringar och fyraåringar. 9 Campo Bahia vet alla har oerhörd kapacitet och lär vinna detta felfri. Dock har han ... Läs travtips

Spetsbanan bjuder upp till dansEgentligen hade jag helst sett att det var dags att bege sig till sydligare breddgrader än så. Men Jägersro travbana i ... Läs travtips

Hej! Förra veckan gick bättre än väntat även om inte sjuan satt. Tyckte omgången var svår så 6 rätt kändes okej. Men utdelningen har varit skral när ... Läs travtips