V64: Glidaren tar tredje raka?

Det var utmanande på Kalmar i tisdags när båda spikarna ströks. En under dagen och den andra när väl omgången gick iväg. Nåväl. Det slutade med jackpot som vi tar med oss denna torsdagen till Åby!

V64-1

4 Reddington sågs så sent som på V75 i lördags från Bjerke. Från femte par utvändigt gick Rikard N Skoglund ut i tredjespår med varvet kvar och där blev de kvar tills femåringen tröttnade sista 200 meterna. Valacken är van vid att starta tätt vilket han även gjorde i september. Antingen är han ruggigt bra här eller så är han bara... okej. Återstår att se.

3 Quite Special ska man verkligen inte nonchalera. Han startgalopperade senast från spår 8 och sen var det loppet över. Nästsenast gick han väldigt bra i Hästägarkannan på Halmstad och det ska bli spännande se honom med Stefan Persson i sulkyn. 5 Zen Bi gör mycket intressant debut för Giuseppe Lubrano och står även väldigt bra inne i loppet. Oviss på förhand så klart, men jag tycker sexåringen är så pass spännande att han måste med. 
Likaså är det med 8 Pantani

    V64-2

    • Födelsedagsbarnet Johnny Takter har en mycket intressant uppsittning i form av 5 Global Virgin.
     Stoet gick i mål med allt sparat i V75-final näst senast och senast på V75 blev det helt enkelt lite för tuff resa. Ska sägas att det även var första starten på någon vecka, så till den här starten tror jag vi kommer se en lite starkare sexåring. Hon är min förstahäst i det här startfältet!

    Hanna Lähdekorpi kör ut med egentränade 6 Keegan Trot som är allt annat än travsäker. Skulle valacken däremot sköta sig är han hett segerbud. 7 Glimma Blixten glimrade till plötsligt förra vintern. Sexåringen har varit rätt svag under höstens två starter men påminner om att han har kapacitet nog för att kunna överraska här en jackpotomgång.

          V64-3

          • Det var skoj att se 9 Gliding Eagle på Solvalla senast där jag spikade honom. 

          Treåringen tog då andra raka segern i sin tredje start och det verkar vara en högst lovande tävlare det här. Nu går han ut över korta distansen för första gången och dessutom från bakspåret så visst är det utmanande uppgift det här.
          Jag har verkligen gillat intrycket i hans segrar och han har knappt behövt bruka några krafter för att verka överlägsen. Från det här läget är det alltid lite utmanande, men jag tror Gliding Eagle kommer få perfekt rygg direkt i starten och sitter bra till. 
          Kan han glida mot tredje raka? Ja, mycket väl!

           V64-4

           Jag tycker ändå om intrycket på 2 Ivana Cash som jag tycker man ska räkna med mycket tidigt igen. Stoet kom aldrig till senast från spår 8 i volten, men näst senast kunde hon visa talangen när hon ledde runt om. Nu är det åter ett bra läge och jag har svårt att se annat än att Dante Kolgjini testar sig framåt. Felfritt tror jag Ivana Cash kan bli mycket svårslagen.

           Frågan är om det blir någon ledning för stoet när vi har Claes Svensson från springspåret med 7 These Days som jag skulle tro är betydligt rappare iväg än Ivana Cash. Felfritt så kommer valacken köras offensivt och hoppas styra fältet.
           1 Midnight Running
           har inte fått det att stämma i sina två senaste starter men före det jättefin i fyra raka starter. Det ska bli spännande se stoet från spår 1 i volten och med Johan Untersteiner i sulkyn för första gången!

                 V64-5

                  1 Le Adonai återkommer efter en kort infektionstid. Fyraåringen ströks inför tilltänkt start 30 september och har inte synts till sedan 17 september. Baserat på tidigare prestationer är det inte konstigt han blir favorit från det här utgångsläget. Jag vågar dock inte hålla den ännu orutinerade fyraåringen i handen när han varit ifrån i två månader.

                  10 Let It Be Steel får på sig skor igen vilket man får se som litet minus då han under hösten varit riktigt fin med barfotabalansen. Han kommer plocka placeringar under slutvarvet tillsammans med 9 Easter Dream. Se även upp för 5 Gone Fishing!

                    V64-6

                    • Står bakom bästa spiken!

                    Johan Untersteiner är säkerligen mycket belåten med 2 Behind Bars för dagen. Valacken fick senast äntligen utdelning igen trots två månaders frånvaro och med den insatsen i kroppen är han rimligen lite vassare ikväll.
                    Läget går det sannerligen inte att klaga på och hans två främsta konkurrenter kommer få betydligt tuffare resor. Detta ska Behind Bars ta hem!

                    Garderar ni är det främst 10 Anxious To Matters som man ska passa vars insats var väldigt bra senast och närmast stank "nästagångare" över sig!

                    Dagens Dubbel-förslag:

                    1. 1, 5, 10 (9, 8)
                    2. 2 Behind Bars (10, 5)

                    Bästa spelbolaget för travodds

                    Bet365

                    Bäst på fasta odds
                    • Världens största spelsajt
                    • Egna fasta travodds
                    • Bra välkomsterbjudande
                    • Inget poolspel
                    Välkomstbonus
                    1250 SEK i spelkrediter
                    Hämta bonus Besök hemsidan

                    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                    Sammanfattning

                    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                    Läs hela recensionen

                    Fler aktuella travtips

                    Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

                    Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

                    Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

                    DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

                    Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips