V64: Gentlemannadagen 2019! » 30 maj | Martin - Travstugan.se

V64: Gentlemannadagen 2019!

Dags för årliga publiksuccén på Jägersro med Gentlemannadagen! Ute på banan bjuds vi på V64 där som vanligt stall Luguaer är att räkna med!

V64-1

V64-dagen sätter fart med det öppnaste loppet för dagen! Strecka på för vad ni har råd med!

4 Burning Man är självklara förstahästen med rutinerade Håkan B Johansson. Är hästen på rätt humör blir han mycket tung att stå emot. 
Conrad Luguaer låter smyguppåt på 3 Quite E. Wood och från läget kommer Dante Kolgjini försöka försvara innerspåret med 1 Delantero.

12 Dream of Nature är rejält missgynnad av bakspåret men är en av de med bäst fart på hovarna. Långsökt, men kan gå...!

V64-2

Galoppen förstörde verkligen allt för 4 Barack la Marc som sedan stod för en rejäl upphämtning. Får Sofia Adolfsson hästen att gå iväg felfritt den här gången kan det bli en enkel match för ekipaget!
Jag väljer dock att varna för 5 Balotelli bakom. Stod för en positiv insats senast vid Copenhagen Cup-dagen som tvåa och även fast hästen är aningen ojämn så hoppas jag han gör en liknande insats här! Då räcker det långt.

V64-3

Conrad Luguaers bästa chans för dagen är med 3 Admirer. Med spår invändigt om Thanasi Bob och Ivory di Quattro hoppas och tror jag Admirer i tidigt skede sitter i ledningen. Därifrån biter hästen ifrån sig mycket bra och jag tror ekipaget leder runt om.

V64-4

Bakspår över kort distans är ingen enkel uppgift för betrodde 9 Cape Town. Stallet håller dock hästen högt och i den här klassen kan Cape Town därför räcka långt ändå trots sitt utgångsläge. Normalt tung att stå emot - men jag tror en del även på 4 Dandit!

Han har inte fått visa sitt bästa jag på slutet, men har tidigare varit otroligt fin och för en gång skull har hästen fått ett bra utgångsläge igen. Ja ghoppa

V64-5

Johan Untersteiner har två bud i loppet att räkna med. Han själv kör 9 Rapide Yoda som från bakspåret borde kunna ta sig iväg den här gången och då är han att räkna med. Pappa Peter kör 6 Nome Dee som haft svårt att komma igång i årets tre starter och vi väntar ännu på att han ska leverera år 2019. 

Loppets främsta segerbud är 4 Inazawa Smart som jag väl egentligen tror blir svårslagen, men där finns ju tre roliga motbud som gör att jag måste gardera...
2 Beautiful Kiss
har ännu inte kommer igång i år, men det är ren tidsfråga innan det lossnar! Läget är bästa möjliga för henne här och jag förväntar mig att hon slutar långt framme.

V64-6

Många intresserade för ledningen

7 Run Ceasar Run var betrodd senast i V75-sammanhang och möter idag ett klart enklare motstånd. Trots läget kommer Johnny Takter försöka ladda fram och når Run Ceasar Run ledninge nkan det räcka mycket långt!
Det blir en tuff kamp mot nyblivna miljonären 3 Dream Lane som håller toppform och har även ett betydligt bättre utgångsläge.

8 Wild Love har sällan tur i spårlotten, men har lyckligtvis en rejäl avslutning i sig mer eller mindre hela tiden. Tas hon första segern för året idag!? 5 Scorpion Kiss trivs hemma på Jägers och kan även han försöka testa mot ledning.
10 Ulena Car
har fått lopp i kroppen och kan få loppet serverat om de kör undan lite väl tufft där framme.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.