V64: Fyraåringsstjärnor med jackpot!

Favoriterna gjorde mestadels av jobbet vid tisdagens V64 vilket drar till med jackpot till kvällens omgång från Gävle med bland annat Fyraåringsstjärnan i V64-4! Och ja, jag väljer åter tre spikar i V64-systemet vilket jag lyckats väl med förr. Vi måste få upp värdet i garderingsloppen att jag streckar på där!
V64-andelen kostar 64 kronor - klicka här!

V64-1

8 Trumpie tycker jag har en riktigt härlig hårdhet i sig. Nu försökte han testa sig på derbykval senast i ett mycket tufft motstånd där jag ändå tycker han gjorde ett bra lopp. Näst senast visade han åter hur bra han kan vara. 
I derbykval senast såg vi även 2 Chestnut som har fördelen med sig att stå med 20 meters försprång till Trumpie, men jag förväntar mig att Rikard N Skoglund bakom Trumpie avancerar i tidigt skede och inte låter Chestnut sitta i fred. Valacken visar styrkan!

3 Versace Face är i grunden väldigt bra, men varit ifrån en del och jag tror nog Örjan Kihlström kör relativt försiktigt i comebacken. I ett lopp där många streckar just dessa tre väljer jag ändå att försöka koppla greppet om det och spikar Trumpie! 

  V64-2

  • Kul spårlottning har gjort det här kallblodsloppet betydligt öppnade.

  8 Tinder Lars med åtta segrar på tretton starter är den som höjer sig, men det är inte det enklaste med spår 8 över korta distansen.
  Därtill har vi även 11 Eigelands Fredrik som efter 1,5 års frånvaro hittat tillbaka och vunnit sina två comeback-lopp i närmast överlägsen stil. För honom är det bakspår som ska hanteras. Känslan är väl ändå att den här sjuåringen är av väldigt högre kapacitet än de 236 000 kronorna han sprungit in.

  2 Zorn har fått två lopp i kroppen efter varit ifrån sedan september 2020 och den här gången testas han i jänkarvagn för första gången i sin 34:e start. Spännande läge med roliga ändringar gör givetvis att valacken mycket väl kan slå till!

      V64-3

      • Passande nog för årets upplaga av Fyraåringsstjärnan är att den innehåller en riktig storstjärna
       Nio hästar lockades till årets upplaga varav fem tränas av Stefan Melander. Det är starkt i sig av stall TZ men ett kraftigt underkännande åt flera övriga som inte försökte ta chansen att starta i loppet med 150 000 kronor i förstapris.

      Vinner loppet gör inga från stall Melander. Vi har nämligen 3 Sister Sledge i fältet som är stall Daniel Redéns nästa storstjärna i storloppen. Man ska inte jämföra med Delicious men visst har stoet givit lite av liknande insatser på banan och står sig obesegrad efter fyra starter den här säsongen. Läget? Det är perfekt över korta distansen och det här är ett lopp hon med lätthet kommer vinna.

      V64-4

      • Loppet? Ja, i övrigt är det riktigt öppet och streckkrävande men Cape Town är bäst!

      Anders Pålerfält sitter upp bakom hemmahästen och framförallt egenägda 4 Cape Town som spåddes en lysande framtid när han inledde karriären för stall Luguaer. Det startade riktigt bra men sedan blev han ifrån banan i lite mer än ett år.
      I år har han kommit tillbaka och gjort ett par väldigt fina insatser för tränare Anette Ekström. Jag tror Love You-sonen har väldigt mycket mer att hämta och för klassen är han den som står ut. Senast visade han åter kapaciteten när han stred hem Tillmansduellen från utvändigt ledaren. Jag tror sexåringen är riktigt bra i ordning nu.

      3 Pelle Roc är främst emot i loppet men man ska se upp för en sådan som 7 Amarcord L.G. som blandat och gett lite men som jag tycker är den bakom Cape Town med bäst högstanivå. Från samma stall som Amarcord L.G. har vi även 10 Athos dei Greppi som senast fick besöka vinnarcirkeln och tankarna har varit höga kring den här femåringen. Har det lossnat nu, månne?! 

       V64-5

       Att strida mot Månlykke A.M. var givetvis lite för djupt vatten men 11 Björs Frej gjorde det ändå bra och slutade tvåa i SM senast. Efter två raka barfotalopp får han nu springa med skor på hovarna men med tanke på hur fin han sett ut i sina två senaste starterna så tycker jag ändå han ska räknas mycket tidigt. Skor brukar inte göra så jättestor skillnad på honom och distansen stormtrivs han över. Min förstahäst i loppet och spik!

       Man ska verkligen inte glömma bort 9 Smedheim Solan vid gardering som med sex segerlösa starter på raken mycket väl kan få en etta nu igen. Han har avslutat riktigt bra i två senaste starterna och han kommer verkligen få en perfekt resa härifrån. Stallkamraten 2 Bellfaks är lika högkapabel som besvikelse och som ofta har mycket svårt att sköta sig...

        V64-6

        • Kända miljonärer avslutar kvällen i Tommy Åströms lopp!

        10 Valley Brodde har inte varit helt enkel att ha i ordning och gör nu comeback efter nästan tre månader ifrån. Vad som är intressant med honom är att han ofta presterar efter vila, vilket vi inte minst såg vid hans senaste seger i maj där han från bakspår över kort distans blåste ner allt. Här är uppgiften något liknande igen...! Det kommer ju framförallt gasas där framme vilket är till Valley Broddes fördel.

        4 Önas Nougat kommer göra allt för att nå ledningen och skulle han göra det blir han intressant med skorycket och jänkarvagnen på. 7 Malkin har Hanna Forslin verkligen gjort ett kanonjobb med liksom Jennifer Persson med 8 Jaques Noir. Båda har varit så pass bra i år att de trots sina lägen ändå ska tas med respekt!

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst på fasta odds
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

        Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

        Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

        Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

        Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

        Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

        Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

        Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips