V64-fredag med alla ingredienser!

V64-fredagen spenderas från Rommetravet och snacka om att Dalabanan funnit alla ingredienser till bred travsport. Det är både kall- och varmblodslopp mixat med monté i omgången - därtill inleder vi med supersprint-lopp och avslutar med långlopp. En fredagsomgång som har allt!

V6-andelen kostar 36 kronor - klicka här!

V64-1

  • Vi inleder med Midnattssprint över 1 140 meter och visst är det lite varierande klass på de startande

  5 In Love Boko har vi fått se kan gå iväg riktigt snabbt när bilen släpper fältet och är min spetsfavorit i loppet. Därifrån är det naturligtvis så att In Love Boko blir hästen att slå. 6 Enzo Am, som körts av Per Nilsson, byts den här gången ut till Carl Johan Jepson vilket kommer bli spännande att se hur det faller ut. 
  8 Betting Rebel har inte alls varit något vidare en tid nu, men sjuåringen kan verkligen öppna ruggigt bakom bilen och här sätter Micael Broberg på jänkarvagnen och drar av skorna.

    V64-2

    Tränare Pasi Aikio och Jennie Ek firade framgångar i tisdags med en viss Who's Who. Här kan de båda få besöka vinnarcirkeln igen där Ek sitter upp bakom 1 Bitchie. som vi inte sett till sedan Elitloppshelgen. Stoet har ett perfekt läge härifrån bakom bilen och kommer få en perfekt comeback-resa och stoet kan bli farlig om hon hittar ut härifrån. 

    2 Vanessa Face är lite oviss i sammanhanget som i breddlopp varit närmast överlägsen men när det vankats lite tuffare motstånd har stoet haft det jobbigare. Från spår 2 över korta distansen ska man dock givetvis ha respekt för stoet. 
    Bakspår över distansen är ofta lite svårt men 9 Point to Point med skoryck för första gången och jänkarvagn med loppet i kroppen kommer bli väldigt intressant att kolla in. 

      V64-3

      • Är i segerform nu igen!

      Det blev minst sagt en speciell insats senast från 4 Under The Counter, som efter varit ifrån en tid såg ut att gå mot en betryggande seger senast men där hästen sista biten tröttnade och blev snöpligt förbipasserad av vinnaren.
      Jag tycker insatsen var klart godkänd även fast det ändå inte resulterade i seger och med den insatsen i kroppen är stoet bättre i ordning den här gången. Visst innehåller montéloppet ett par bra konkurrenter, men Christina A Hande kommer tidigt sitta i ledarpositionen och över 1 640 meter leder ekipaget runt om.

        V64-4

        Det kommer givetvis surrar en del om 5 Klack Ymer som här regidebuterar från stall Daniel Redén och annan som gör första starten för året är 10 Moddson som hade ett riktigt fint fjolår. Dessa två är självfallet intressanta - men jag går fullt ut på annan.

        Stall Jan-Olov Persson bidrar i loppet med kapable 9 Prins C.K. som den här gången siktas mot att springa barfota runt om för första gången! Han står väldigt bra inne i loppet och till skillnad från sina främsta konkurrenter är han i betydligt bättre dagsform. Hans främsta motståndare är honom själv och att han ska sjabbla bort sig, vilket han dessvärre tenderat göra ett par gånger, men jag både hoppas och tror han ska sköta sig. Då vänder han ut och in på dessa.

        V64-5

        Även här har stall Redén häst till start och en som ska ha god segerchans. 5 Illfindmywayhome gjorde det klart bra i finalerna senast som trea och felfritt är han sannolikt mycket svårslagen i det här fältet.
        Vad som får mig att vilja gardera honom är att 3 Again Kronos fått spår invändigt om och jag håller det inte som omöjligt att Per Lennartsson försöker svara ut Illfindmywayhome. Dessa två är de som gör upp i det här medeldistansloppet.

         V64-6

         Vi avslutar med en långdistansare där Oskar Kylin Blom sitter på leken med 1 Chestnut. Kylin Blom håller fyraåringen högt och som nu fått två lopp i kroppen. Med spår 1 i volten är det spikat att han kommer få styra tempot på loppet och den här hingsten är väldigt kapabel och har vad som krävs för att kunna styra detta hela vägen.

         6 Great Winner har varit en följetong för mig på senare tid som senast gick iväg från spår 12 på V75 och där han sista biten galopperade. Den starten var det inte mycket att säga om. Nu återgår Magnus Jakobsson till att köra hästen med skor runt om som han hade näst senast på Färjestad där han var riktigt bra tvåa. Jag tror absolut han kan blanda sig i det här.

         9 Gardner Shaw är klasshästen i fältet och som vid normala omständigheter kan runda det här utan större bekymmer. Det har inte gått helt enligt plan på senare tid men femåringen möter nu ett motstånd han ska kunna ta ner och han "bör" ändå kunna segerstrida. 10 Rally Hans är roliga överraskningen som senast gick i mål med allt sparat och kan få en perfekt liftresa härifrån.

         Bästa spelbolaget för travodds

         Bet365

         Bäst på fasta odds
         • Världens största spelsajt
         • Egna fasta travodds
         • Bra välkomsterbjudande
         • Inget poolspel
         Välkomstbonus
         1250 SEK i spelkrediter
         Hämta bonus Besök hemsidan

         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

         Sammanfattning

         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

         Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

         Läs hela recensionen

         Fler aktuella travtips

         Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

         Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

         Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

         Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

         Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

         Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

         Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

         Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips