V64-fredag - jag backar spiken!

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3!

🔨 SPIKARNA

V64-3

Grabben får lite att bita i men löser det!

9 Backegrabben har varit jättebra den här säsongen med fem segrar på sju starter och har verkligen tagit stora kliv i sin utveckling. Nu gör han första starten över kort distans och det från bakspåret. Jag tror ändå att han reder ut det här.
Björn Karlsson har stor tilltro på sin hingst och kommer tidigt avancera ute i spåren och är bara Backegrabben som vanligt så tror jag han med lätthet rundar ett annars mycket öppet startfält!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Det ser ut som en mycket tilltalande uppgift för 2 NoLimmitJimmit den här kvällen.
Åttaåringen bör mycket behagligt ta hand om ledarpositionen i det här medeldistansloppet - och är det något valacken tycker om så är det att styra fältet och kan vara omöjlig att slå.

8 Ad Hoc fångar mångas intresse som regidebuterar för stall Bergh, men gör det alltså från svårt läge, första starten sedan 30 april och även fast miljöombytet kan göra hingsten gott, så har han ändå inte övertygat på väldigt länge.
Det ska dock sägas att det är intressant att han är anmäld barfota bak vilket blir allra första gången. Kan slå väldigt väl ut!

5 Lexington Tooma har härjat i V75-sammanhang och sjuåringen är startsnabb så helt omöjligt är det inte ifall han kan snuva NoLimmitJimmit.

V64-2

2 Gordini Brick tror jag har enormt med kapacitet i sig och fungerar han som han ska tror jag han kan styra det här hela vägen runt!
10 Great Winner är en härdad hjälte som visserligen inte vunnit på ett tag, men trivs över längre distanser och van vid tuffare konkurrens än majoriteten han möter här.

1 Theycallmesixten har varit liten besvikelse en längre tid och visst väntar man på att han ska vända trista trenden. Nu testar André Eklundh barfota runt om för första gången

V64-4

Petter Karlsson reser över till Årjäng och gör det med att leda runt om tillsammans med 1 Maharani Creation.
Stoet kommer åter köras barfota runt om, vilket var första gången senast. .Nu med innerspåret tror jag stoet satsar på att försvara innerspåret och gör hon det tror jag det kan räcka hela vägen.

6 What A Deal är loppets roliga skrällbud och 8 Stommens Erik kommer laddas vad som går från sitt läge och är inte helt omöjligt att sexåringen pressar sig fram och lyckas nå ledningen, trots allt.

V64-5

Tre höjer sig i den här spårtrappan, först och främst.

13 Grapelli har varit väldigt bra hemma på Bodentravet och intrycket han bjöd på senast var bland det bästa på länge. Nu är han för ovanlighetens skull anmäld barfota runt om och det kommer bita bra ute i spåren!
5 Mellby Ia
blir det fördel med autostart och felfritt kommer hon tidigt sitta i tätpositionen och bli hästen att slå. 10 Oneric Ocelot är det lite minus med bakspår för, men han är i riktigt bra författning nu och är minst lika tidig som övriga två!

Outsidern är 12 She's My Heaven, men även 14 Giel Weilinga som behöver loppet så klart men kapacitetsmässigt är nioåringen nog tusan den bästa i det här sällskapet.

V64-6

13 Crussi Dull vann plättlätt senast när han halvvarvet in tog ledningen och vann mycket enkelt. Det blir ju knappast någon ledning nu och därtill är det vanlig vagn istället, men han är verkligen i toppform!
8 Garli Kongen
var imponerande flera gånger om ifjol och väntar på att han ska visa något liknande snart igen. Gick jättebra på Jarlsberg senast och känns på gång!

1 Prontoprinsen selas ut med dubbla galopper i bagaget och risken finns att han gör det igen, men felfritt? Ja, då har han styrkan att kunna leda det här mycket länge!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips