V64: Frankrike-stjärnan tillbaka » 10 maj | Martin - Travstugan.se

V64: Frankrike-stjärnan tillbaka

Uppe från Boden körs kvällens V64. Kallblodsspiken är stark och felfritt borde inte Frankrike-härdade spiken förlora.

V64-1

  • Gunnel Fredrikssons hästar har verkligen gått strålande den här säsongen. Här håller jag 11 Anchor Man som den klara förstahästen i fältet. Jenny Engfors tycker jag tillhör bland de bästa kuskarna uppe i norr och Anchor Man gick riktigt bra som trea senast. Segern närmar sig.

Värst emot är 9 Sergeant d'Inverne som väl normalt är överlägset bäst. Däremot är hans stora motståndare han själv och risken är stor att han lägger en galopp närsomhelst i loppet.
6 Weasel W.F.
vann i årsdebuten i januari och senare haft det svårare. Dock har han haft förbannad otur med spårlotten och gått iväg från svåra lägen. Nu blev det äntligen lite tur med lotten och från framspår ska Weasel W.F. bli intressant den här gången.

V64-2

  • Ove A Lindqvist sitter upp bakom omgångens stora favorit som jag tror vinner enkelt. 

2 Spik Loke har ingen tuff utmanare från start och kommer tidigt få sitta i spets. Därifrån håller Lindqvist bra fart på loppet och inte heller från tillägget finns där någon seriös som ska kunna strida ned Spik Loke från ledningen. 
Stark segerchans!

V64-3

12 Rue de Roi har haft en toppensäsong och radat upp segrarna. Spår 12 är den jobbigaste motståndaren den här gången. Med tanke på intrycket under årets fem starter (fyra segrar) är säkerligen Mauri Jaara offensiv i tidigt skede.

10 Elsaonvacation har gjort det skapligt på V75 och där finns knappast några av den klassen här. Annan V75-bekant är 4 Il Vero Alfredo som här årsdebuterar. Framspår och med motbuden från bakspår kan det räcka direkt i årets första start.

V64-4

Veikko Haapakangas försöker följa efter startbilen här med 4 Arbystir över den korta distansen. Det kan vara ledning runt om, men visst finns där några roliga motbud som är lite väl bortglömda.

9 Global Ultimate hade en fin period i början av vintern men behövde sedan ett uppehåll. Har nu fått ett lopp i kroppen och körs säkerligen offensivare ikväll. 6 Global Tail är värst emot och 3 Flare håller en mycket fin dagsform och är i skrivande stund under 2% (fredag morgon)!

V64-5

Hade jag vetat att 11 Celsius Evo skött sig hade det kunnat vara spikförslag. Såg riktigt fin ut i senaste starten som resulterade i seger. Dessvärre är han inte riktigt att lita på ännu och gardering krävs.

4 Lexington Tooma var riktigt fin senast och det är han och 3 Mountain Hooligan som är värsta motståndarna till Celsius Evo.

V64-6

6 Mindyourwalue W.F. är tillbaka hemma i Sverige efter en framgångsrik vinter nere på Vincennes. Han har väl inte rosat marknaden i starterna på svensk mark, men nu är det dags att bryta den negativa trenden.
Han har inte startat på cirka två månader, men jag litar på att han är i ordning direkt. Det kommer bli bra fart på loppet hela vägen och Mindyourwalue W.F. besitter både styrka och snabbhet som ska kunna räcka här. 

Kul att återse 3 D.D.'s Hitman igen som senast såg lysande ut. Vi alla vet vilken kapacitet han besitter och han ska bli intressant att följa!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips