V64: Finska stålet starkast direkt » 30 mars | Martin Engström -…

V64: Finska stålet starkast direkt

Från värmlandsskogarna och mot solen i Karlstad hämtar vi kvällens V64-omgång.
I V64-4 startar enda spiken i form av Valiant Dream som är starkast direkt.

V64-1

Vi har två starka hemmahästar dirket i form av 5 Tättman och 12 Pine Muscle, men det är givet att strecka på några till här.
Jag tycker V64-1 ser riktigt kul ut!

9 Gaylord Am kan Kristian Lindberg ha mycket kul med den här säsongen. Fyraåringen visade fin fart under fjolåret och blir att räkna med direkt.

V64-2

Det kan inte vara klass på alla loppen. Det märks inte minst här där klassen inte är närheten av nivån på övriga loppen. 
7 Zola T.P.
hade förmodligen varit stor favorit om läget var lite bättre. Sjundespåret kan gör adet vanskligt för fyraåriga stoet, men hon är i toppform för dagen och kommer svara för en vass avslutning.

 • Annan från svårt läge är 8 Stepping Ferrari som behövde loppet senast. Ofta varit betrodd innan det och David Persson är en av de bättre kuskarna här. Barfota runt om ikväll för första gången dessutom!

V64-3

Personen Bill Gates kan minst sagt tjäna pengar - det verkar hästen Bill Gates också kunna göra

Ikväll gör femåringen sin blott sjätte start i karriären. Efter årsdebuten i januari har han gjort det riktigt bra i två raka segrar. Ikväll tror jag han blir tung att stå emot igen.

Från framspåret har jag respekt för 3 Boycott som ser ut att vara potentiell stjärna för Jörgen S Eriksson. Fyraåringen blir mycket intressant mot Bill Gates ikväll.

  V64-4

  I ungdomsloppet får Magnus A Djuse det tacksamma förtroendet att köra 6 Valiant Dream

  Sjuåringen gör här första starten sedan Walter Lundbergs Memorial under Kriteriehelgen ifjol. Det har varit lång frånvaro, men tränare Mika Forss har valacken i ordning direkt. Det räknar jag med åtminstone.

  Valiant Dream hade en stark fjolårssäsong med flera segrar som dessutom togs i mycket pampig stil. 
  Magnus A Djuse tillhör en av de bättre kuskarna i fältet och Valiant Dream är i grunden minst två klasser bättre än konkurrenterna. Jag tror det blir seger direkt i comebacken.

  V64-5

  Fin klass på stoloppet. Jag tror tilläggshästarna är alldeles för tuffa för stona från start - förutom en.
  4 Listas Marion
  visade upp fina tendenser ifjol och jag tycker det ser intressant ut här om femåringen lyckas ta hand om ledningen. 

  Med lopp i kroppen väntar man sig mer av 12 Rafale d'Inverne den här gången och hennes främsta konkurrent är 7 Easy Creation.
  13 Apple Rose
  är det frågetecken kring då hon verkar vara på väg nedåt i form. Testas nu barfota bak och sexåringen är van vid tuffare motstånd än det här. Långskott, men kan gå!

  V64-6

  V64-spelets jättefavorit startar i avslutningen. 2 Harley D.E. reser över till Sverige med tre segrar på årets fyra starter. Läget är så klart bra över korta distansen, men jag tror knappast Harley D.E. tar ledningen. Respekten är dock stor för honom och ingen vågar väl köra emot när Carl Johan Jepson avancerar?
  Segerchansen ska vara god trots att favoritskapet vilar väldigt tungt.

  4 Okaloosa Bell gillar jag och Lars Järpedal tar resan upp till Färjestad drar skorna runt om och sätter på jänkvarvagnen. Jag håller Okaloosa Bell som knapp spetsfavorit i loppet. Även fast hennes starter i år varit rätt bleka så görs en del intressanta ändringar den här gången. Klar reserv!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
  Välkomsterbjudande
  Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsida

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Summering

  Författare: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs fullständig recension

  Fler aktuella travtips

  Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

  Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

  Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips