V64: Finsk dominans i norr

V64: Finsk dominans i norr

Flera finska stall reser över till Sverige och Boden på torsdagen. Det kan mycket väl bli dominans hela kvällen lång från stallen i öst!

V64-1

  5 Boogiewoogie Laday har verkligen inlett karriären strålande och blir inte enkel att ta ner den här gången. Även fast 2 Blue Moon Stella har spår invändigt om, kommer det här stoet inte stå emot Boogiewoogie Laday den här gången om ledningen. .

  Från bak i kön är det givetvis 10 Swagger som gäller men även 12 Kahlua Bishop som nu är tillbaka efter två månaders uppehåll. Svarade för några rejäla insatser under sensommaren! Kahlua Bishop bara måste med på sin grundkapacitet trots comeback och oviss dagsform.

  V64-2

  Ove A Lindqvist är som alltid kaxig bakom 7 Don Viking och jag tycker ekipaget är de att slå i det här kallblodsloppet. Däremot blir det en rejäl duell och det mot 10 Björlifant, men Don VIking är enligt mig en bättre häst och Lindqvist kommer göra det svettigt för Roger Nilsson-ekipaget hela vägen.

  • Jag tar ställning mellan de två och gör det för Vikingen i fältet!

  V64-3

  • Jag tycker Katja Melkkos hästar oftast alltid är väl förberedda och visar framförallt upp styrkor som är svåra att stå emot i loppen.
   Här visar Mellko åter upp 5 Joyful Boko som är klart starkast i det här sällskapet.

  Vid senaste besöker på Bodentravet näst senast var Joyful Boko riktigt vass. Kusken Kari Alapekkala tar det lugnt när volten drar iväg, men väljer sedan tidigt att avancera framåt. Att någon sedan ska stå emot Joyful Boko skulle förvåna mig, även fast Joker Boko säkert kommer ge det en match.
  Treårige Joyful Boko tar fjärde segern i karriärens sjunde start!

  V64-4

  Kusken Ingvar Nyberg har haft ett riktigt bra 2019 på banan och utvecklats riktigt bra genom hela säsongen. Här sitter han åter upp bakom 1 Hibovalle. Det finns en viss risk att de inte försvarar innerspåret, men jag tror Hibovalle har god segerchans ändå - klar förstahäst.

  Ove A Lindqvist får åter möjligheten att köra 2 Järvsötekno som gick klart bra i comebacken senast. Med loppet i kroppen lär Lindqvist försöka köra emot Hibovalle direkt.
  13 Fantom
  är främsta budet från tillägget, men glöm inte bort långskottet 10 Guli Vinn.

  V64-5

  Sandra Eriksson sitter åter upp bakom 15 Gaius F som är en klar favorit i fara!
  Endast en seger under årets femton starter är inget som imponerar, galopp näst senast följt av en svag insats på Solvalla OCH risk för trafikproblem nu gör att Eriksson kommer behvöa en del tur med sig.

  • Detta är kvällens klart mest öppna lopp och jag råder att strecka på!

  Hemmaprofilen Hanna Olofsson har ingen enkel uppgift att få iväg 4 Sofarsogood L.A. som är rejält osäker. Felfritt däremot kan femåringen mycket väl vara bästa hästen i fältet. Det är som sagt OM...
  7 Zaplac
  har fått alldeles för lite utdelning på vad han egentligen kan och jag räknar med att 8 Going Above körs offensivt direkt från det här svåra läget.

  V64-6

  Om Sandra Eriksson har svårt med 15 Gaius F i femte avdelningen har hon desto bättre uppgift här med 12 Antonio America.
  Man ska dock passa upp direkt för 10 Balotelli Crown som gjort två riktigt bra lopp på raken och vinner lopp när som heslst.

  Dessa två gör främst upp om det!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

  Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

  Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

  V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

  V86 onsdag 11 december bjuder på en spännande omgång. Vi får se en jämn omgång med många ekipage som strider om segern. Dragen är färdiga och ... Läs travtips

  Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips