V64: Finfint fyraåringslopp!

Eskilstuna styr tisdagens V64-tävlingar och bland annat körs ett jättefint fyraåringslopp inom omgången!

🔨 SPIKEN

V64-2

2 Innersniffen blir sannolikt Järvsöfaks-stor favorit i omgången och sådana tänker man spontant är några man vill fälla för spelvärdets skull. Däremot ser detta ut som en mycket överkomlig uppgift för valacken och detta ska han normalt inte förlora. 
Hans främsta konkurrenter är även de mycket bra, 3 Fraizer och 9 Mellby Imperial, men Innersniffen tidigt från ledarpositionen förlorar knappast det här. 

Han hade lite av en dålig dag senast och där segersviten bröts, men det kan hända den bäste...!

V64-3

Fyraåringsloppet håller riktigt bra och ska bli ett sant nöje att få kolla in.

3 Red Rum är en klassig sort som årsdebuterar och som imponerade flera gånger om ifjol och 1 Lovely Concord kan försöka försvara innerspåret länge, men jag har ändå fastnat allra mest för 4 Show Must Go On.
På dagsformen är han den som är bäst för dagen och jag gillar framförallt hans vinnarinstinkt som han även vi årsdebuten senast visade upp. Det är ett jämnt lopp av god klass vilket gör Show Must Go On till en spelvärd spik!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Flera välkända inleder V64-kvällen och 7 Beacon Kronos bjöd på en imponerande årsdebut. Han såg ut att gå mot segern, sjabblade bort sig över sista sväng men bjöd sedan på ett rejält upplopp där han stred hem segern till slut. Intrycket var av bästa sorten och trots att han möter ett par härdade här så är han klara förstahästen!

1 Deede Star regidebuterar för Markus B Svedberg och ska bli jättespännande att se i sin första årsstart. Får en perfekt årsdebut-resa härifrån och knappast chanslös. 4 Djokovic visade inställning senast vid segern och den som lurar lite under radarn är 3 Massive Speed, som efter segern för tre starter sedan gått minst lika bra i sina två senaste.

V64-4

5 Buttermere är det självklara segerbudet i fjärde avdelningen, som tidigare i karriären haft det knackigt men som det lossnade för rejält under vintern och där han radade upp segrarna. Återkommer nu efter varit ifrån sedan 26 februari så något singelstreck är det inte.

Fjärde avdelningen är riktigt jämn och rolig överlag.

8 Indy Journey har visserligen spår 8 i volten här, men jag hoppas det ska lösa sig hyggligt ändå och övertygad om att han är bättre än vad raden utvisar. Nu sitter Kaj Widell åter i sulkyn som körde honom för tre starten sedan där ekipaget gjorde ett bra lopp tillsammans. 
Jörgen S Erikssons hästar har gått bra under större delen av våren och hans 10 Kent le Soleil ska nu åter få tävla barfota runt om vilket är stort plus!

V64-5

8 Ilos Sansibar är den klara favoriten i femte avdelningen och även troliga vinnaren. Intrycket senast var inte det bästa vilket får mig att vilja gardera honom. Efter att ha radat upp segrarna i höstas och in mot vintern har det gått lite trögare på senare tid...

14 Teton Miss Annie är en stenhård dam som tål att göra grovjobbet och kommer spurta ner majoriteten här. 11 Biscaia är framförallt oerhört speedig av sig vilket hon kommer få utdelning för här. Gått bra flera gånger och snart sitter ettan i raden!

15 Pappajonnys Ilse återkommer och gör årets första start. Lite av en V75-profil som kommer köras försiktigt i första årsstarten. Väl medveten om hårdheten på henne så hoppas hon över när hon får genomköraren här.

V64-6

4 Creme Brulee Font blir givetvis väldigt spännande att se den här gången, som sett jättefin ut den här säsongen. Fyra segrar på fem starter är starka papper och fyraåringen verkar vara inne i ruggig utveckling just nu. Det ser åter ut som att hon når ledningen i tidigt skede och därifrån är hon hästen att slå. Hon möter dock lite tuffare gäng nu än tidigare, så nog är hon värd att gardera.

10 Island Smart kan bättre än vad hon visade på Åby senast. Hon var jättebra före det så tar det bara som en dålig dag på jobbet där hon samtidigt mötte stentufft motstånd. 8 Hattusa är även hon väldigt bra av sig och räknas tidigt på sin kapacitet. 7 Just Make It var svag senast men innan det strålande bra. Vågar inte sitta utan henne när jag väl garderar...

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips