V64: Finfin kväll på Valla!

Det är en fin kväll från Solvalla som väntar oss ikväll. Dags för Kriterie- och Oaksuttagningar och min vinnare av Kriteriet spikas!

🔨 SPIKARNA

V64-2

När jag först började ögna genom loppet fastnade jag tidigt för 2 Going Cash som efter en halvdan debut gått väldigt bra i alla sina fyra övriga starter. Björn Goop upp ikväll för första gången och jag blir inte förvånad om han testar för ledningen där hingsten gått väldigt bra flera gånger!

V64-6

Ifjol var det Francesco Zet som jag drämde in som förhandsvinnare till Kriteriet. I år är det åter en från Daniel Redén som gäller hela vägen!

7 Jikken har verkligen charmat sönder mig på ovalen och intrycket på honom i senaste starterna har varit närmast ruggigt. Han har knappt tagit i men sett oslagbar ut. Nu startar han visserligen från spår 7 med sin främsta konkurrent från spår 4 (Following), men Jikken är min klara vinnare i år och jag tror han visar sitt fulla register även i uttagningen!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Jag spikade 6 Nordetia senast vilket var så sent som för en vecka sedan. Han fick gå den tunga vägen större delen och det räckte till andraplats. Jag tyckte han gick väldigt bra. Nu får han på sig jänkarvagnen för första gången och gå barfota bak. Jag tror framförallt insatsen senast för fram honom rejält inför ikväll och jag har honom som självklar etta i loppet.

1 Jackpot Mearas vankas det debut med jänkarvagnen och han har ju verkligen övertygat i alla sina fyra starter han gjort. Nu är motståndet tuffare men han har sett väldigt stark ut!

V64-3

1 Jennifer Sisu har fördelen av spår 1 och Magnus A Djuse kommer givetvis sikta in sig på att försvara innerspåret och sedan dra på så mycket som möjligt därifrån. Kan leda runt om!

8 O'Mara Zon är rejält startsnabb bakom bilen och jag har svårt att se annat än att Daniel Wäjersten laddar härifrån och försöker sikta in sig på att få överta. Åtminstone försöka!
10 Jest är tidig för mig i loppet och som blir lite undanglömd här bakifrån. Hon är knappast sämre än de övriga två!

V64-4

Tongångarna inför starten för 9 Bengan låter ruggigt bra från Daniel Redén. Treåringen kunde tidigare i somras vinna enkelt där han visserligen gick iväg från framspåret. Han var sisådär men inte mer näst senast men senast gick han i mål med allt sparat. 
Jag tror Bengan kan vara riktigt vass ikväll.

2 Nuzzle'Em och 3 Mister Jupiter är de som främst utmanar Bengan om segern men det ska bli spännande se hur 11 Global Destination står sig. Treåringen är anmäld barfota runt om för första gången och gått riktigt bra med Björn Goop i två senaste starterna!

V64-5

Adrian Kolgjini struntade i resan till USA med 7 Barack Face. De kvällar som hingsten presterat till 100% har han varit enormt bra och kapaciteten är skyhög i honom. Jag ser verkligen fram emot att se honom ikväll! 

3 Greensboro Zet håller jag som motbudet till Barack Face. Fungerade inte alls senast men före det vann han närmast barnsligt enkelt.

1 Coquaholy gör sin fjärde start tillsammans med Kim Eriksson och treåringen har framförallt gått väldigt bra i sina två senaste starter. Jag tror inte han utmanar övriga två men given reserv är han!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips