V64: Finfin klass på Valla ikväll » 27 aug. | Martin - Travstugan.se

V64: Finfin klass på Valla ikväll

V64-kvällen från Solvalla håller väldigt fin klass där tre av loppen innehåller hästar av stjärnklass!

V64-1

  • Ibrahim Pachas lopp håller väldigt hög klass där två av treåringarna står ut rejält.

3 Fort Knox kan vara näste storstjärna från stall Pasi Aikio efter Who's Who. Sex segrar på sju starter är hyfsad inledning på karriären och med värsta motbudet från utvändigt läge ser det ut som att Fort Knox får styra och ställa.
5 Bythebook
är hästen emot och jag skulle nog hålla honom högre än Fort Knox. Däremot gör läget att han den här gången troligen kommer få jobba hårt för att visa vem som är bäst ikväll.

V64-2

Björn Goop är nog den som sitter på leken med 3 No Pressure. Den bildsköne treåringen tog senast första segern i karriären och med debut bakom bilen tror jag Goop tidigt sitter i spets och blir ekipaget att slå.
7 One Kind of Art tog första segern i karriären för tre starter sedan och har sedan följt upp det med två klart godkända insatser. Jag tror det är främsta motbudet till No Pressure.

V64-3

1 Zolly är en av mina favoriter bland treåringarna och jag vet nog inte hur många gånger jag singelstreckat henne. Den här gången däremot är jag något osäker på segerchansen.
Hon ska tveklöst räknas som främsta segerbudet, men både utgångsläget och frånvaron av lopp på slutet gör att hon känns som ett måste att gardera upp den här gången.

7 Schweppes har varit riktigt fin på slutet och verkar trivas bra med Carl Johan Jepson och ekipaget kan den här gången ta tredje raka segern ihop.
3 Ghostintheshell
inledde karriären med två raka segrar som togs i mycket fin stil. På slutet har det däremot gått lite tyngre men jag tror ändå hon blir att räkna med igen ikväll.

V64-4

  • Möjligen att jag spelar lite väl tufft - men man måste gå på sin känsla och för att få in lite bra med cash gäller det att dra ut på svängarna ibland.
    Jag tycker Kajsa Frick har en mycket intressant chans här med 7 Västerbo Jolene.

Där finns givetvis några bra emot, men jag tycker inte Västerbo Jolene är sämre än någon annan. Hon är inte riktigt att lita på, men efter välbehövlig paus under sommaren svarade hon för en klart bra andraplats senast. Med det loppet i kroppen förväntar jag mig en vass Västerbo Jolene ikväll och som väldigt lite spelad chansspikar jag!

V64-5

  • The Owners Trophy bjuder till på ett riktigt fint fält för att vara en tisdag kväll på V64-spelet.

8 Volaire Gifont är den som blir mest betrodd men jag köper det väl inte riktigt. Visserligen har han varit ute i tuffa sällskap men tycker väl inte det varit någon som imponerat. Ska givetvis med på kupongen, men jag tycker det är en av många i loppet.
9 Rajesh Face
håller skyhög kapacitet, men något han inte riktigt visat den här säsongen. Jag väntar ännu på att det ska lossna rejält för honom och hoppas det sker ikväll igen!

2 Ferrari River blir hästen att slå från ledningen och Conrad Luguaer kommer säkert åka ut till loppet med segerkänsla. 4 Peder Mykla har varit överraskande bra den här säsongen och 6 Araw Hoss med lopp i kroppen blir intressant ikväll!

11 On Track Piraten trivs främst när det är kyligt i luften vilket det knappast blir ikväll. Dock har han varit klart bra i två senaste insatserna och man ska inte räkna bort Piraten!

V64-6

5 Lady Nadine startade så sent som för en vecka sedan och det där med täta starter har inte varit hennes grej tidigare. Däremot var intrycket på henne förra veckan riktigt läckert och hon såg knappast ut att gå särskilt trött över målgången.

Hon står bra till här och jag skulle tro Jorma Kontio tidigt kör sig framåt och försöker styra fältet. Jag tycker så kalrt där finns en del bra emot från tilläggen, men att de ska fånga en Lady Nadine i liknande författning som förra veckan är långsökt.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

41 miljoner ska fördelas och med en spik i avd 7 så har vi väl fått med vinnarna i dom tidigare avdelningarna?!?!? Spets-å-slut....plocka ut? På ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. Efter många om och men lutar jag mig mot Nurmos-ekipage! ... Läs travtips

V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips

HEJSAN VÄNNER Vilken härlig onsdag vi fick tillslut, då jag och min käre vän Joakim lyckades pricka in 7 rätt på vårat system ... Läs travtips

Het info på två tuffingar i långloppet Go dag! Förra veckan blev svårlöst, men ny vecka och nytt hopp om att lyckas sätta sjuan. Veckorna rullar på ... Läs travtips

Krångla inte i onödan Dags att börja fokusera ordentligt på V75-jackpotten i morgon. I onsdags fick vi återigen ett smakprov/bevis på att det absolut ... Läs travtips

SUPER Jackpot på V75 Romme 19/10. Sju fantastiska lopp med många jämna lopp. Kan MILLIGAN SCHOOL in befria det stora favoritskapet i gulddivisionen? ... Läs travtips

Hösten är hör och skrällarna har ramlat in med jämna mellanrum, vilket gör att det nu är jackpot på V75.Ni kan delta i mina system ... Läs travtips

Tåget tuffar vidare mot Romme, och vi har en saftig Jackpot att kriga om. Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra ... Läs travtips