V64: Finfin klass på Valla ikväll » 27 aug. | Martin Engström -…

V64: Finfin klass på Valla ikväll

V64-kvällen från Solvalla håller väldigt fin klass där tre av loppen innehåller hästar av stjärnklass!

V64-1

  • Ibrahim Pachas lopp håller väldigt hög klass där två av treåringarna står ut rejält.

3 Fort Knox kan vara näste storstjärna från stall Pasi Aikio efter Who's Who. Sex segrar på sju starter är hyfsad inledning på karriären och med värsta motbudet från utvändigt läge ser det ut som att Fort Knox får styra och ställa.
5 Bythebook
är hästen emot och jag skulle nog hålla honom högre än Fort Knox. Däremot gör läget att han den här gången troligen kommer få jobba hårt för att visa vem som är bäst ikväll.

V64-2

Björn Goop är nog den som sitter på leken med 3 No Pressure. Den bildsköne treåringen tog senast första segern i karriären och med debut bakom bilen tror jag Goop tidigt sitter i spets och blir ekipaget att slå.
7 One Kind of Art tog första segern i karriären för tre starter sedan och har sedan följt upp det med två klart godkända insatser. Jag tror det är främsta motbudet till No Pressure.

V64-3

1 Zolly är en av mina favoriter bland treåringarna och jag vet nog inte hur många gånger jag singelstreckat henne. Den här gången däremot är jag något osäker på segerchansen.
Hon ska tveklöst räknas som främsta segerbudet, men både utgångsläget och frånvaron av lopp på slutet gör att hon känns som ett måste att gardera upp den här gången.

7 Schweppes har varit riktigt fin på slutet och verkar trivas bra med Carl Johan Jepson och ekipaget kan den här gången ta tredje raka segern ihop.
3 Ghostintheshell
inledde karriären med två raka segrar som togs i mycket fin stil. På slutet har det däremot gått lite tyngre men jag tror ändå hon blir att räkna med igen ikväll.

V64-4

  • Möjligen att jag spelar lite väl tufft - men man måste gå på sin känsla och för att få in lite bra med cash gäller det att dra ut på svängarna ibland.
    Jag tycker Kajsa Frick har en mycket intressant chans här med 7 Västerbo Jolene.

Där finns givetvis några bra emot, men jag tycker inte Västerbo Jolene är sämre än någon annan. Hon är inte riktigt att lita på, men efter välbehövlig paus under sommaren svarade hon för en klart bra andraplats senast. Med det loppet i kroppen förväntar jag mig en vass Västerbo Jolene ikväll och som väldigt lite spelad chansspikar jag!

V64-5

  • The Owners Trophy bjuder till på ett riktigt fint fält för att vara en tisdag kväll på V64-spelet.

8 Volaire Gifont är den som blir mest betrodd men jag köper det väl inte riktigt. Visserligen har han varit ute i tuffa sällskap men tycker väl inte det varit någon som imponerat. Ska givetvis med på kupongen, men jag tycker det är en av många i loppet.
9 Rajesh Face
håller skyhög kapacitet, men något han inte riktigt visat den här säsongen. Jag väntar ännu på att det ska lossna rejält för honom och hoppas det sker ikväll igen!

2 Ferrari River blir hästen att slå från ledningen och Conrad Luguaer kommer säkert åka ut till loppet med segerkänsla. 4 Peder Mykla har varit överraskande bra den här säsongen och 6 Araw Hoss med lopp i kroppen blir intressant ikväll!

11 On Track Piraten trivs främst när det är kyligt i luften vilket det knappast blir ikväll. Dock har han varit klart bra i två senaste insatserna och man ska inte räkna bort Piraten!

V64-6

5 Lady Nadine startade så sent som för en vecka sedan och det där med täta starter har inte varit hennes grej tidigare. Däremot var intrycket på henne förra veckan riktigt läckert och hon såg knappast ut att gå särskilt trött över målgången.

Hon står bra till här och jag skulle tro Jorma Kontio tidigt kör sig framåt och försöker styra fältet. Jag tycker så kalrt där finns en del bra emot från tilläggen, men att de ska fånga en Lady Nadine i liknande författning som förra veckan är långsökt.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Hur många spikar finns det i Ölandsbron? Jag har hittat två! Kalmar....here we come och jag har "en blå jättestjärna på hemligt uppdrag" i ... Läs travtips

V75 vänder äntligen mot skogarna och Småland igen. På lördag är det Kalmar som arrangerar V75! Det känns tryggt att luta sig mot Örjan Kihlström ... Läs travtips

Kalmar står som värd för årets tredje V75a Och efter förra veckans omgång är ja oerhört taggad. Dagens dubbeltipsen fortsätter att leverera och ... Läs travtips

V75 14 Cactus är kapabel och bra för klassen. Senast blev hon för het i ledningen, men brukar vara lugn i loppen. Lär hitta en bra position och kan ... Läs travtips

Först över mållinjen ska vi ta ossMina spikar gjorde så gott de kunde igår.  Men tyvärr lyckade RELIGIOUS inte ta sig till ledningen ... Läs travtips

En besvikelse för mig att inte hitta rätt på hemmaplan och fem rätt är inte så roligt, chans till revansch på Kalmar. Jag försökte göra ett tredje ... Läs travtips

V75 Kalmar lördagen den 18/1 bjuder på en grymt spännande omgång med många högintressanta lopp. Loppen ser relativt jämna ut förutom i V75-6 där ATIK ... Läs travtips

Ny vecka och ny V75 omgång. Förra veckan var jag hyfsat rätt ute med att Elian Web kunde vinna samt att Arch lane var bästa spiken, dock fick jag ... Läs travtips