V64: Fina treåringar på Mantorp

V64: Fina treåringar på Mantorp

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera fina treåringar.

Björn Goop kör flera segerchanser på Mantorp - i V64-4 kör han ena spiken!

V64-1

 • Lite lurig inledning där formstark dyker upp mot slutet

Ja, 9 Ufo del Rio verkar verkligen riktigt bra i ordning för dagen. Jag tycker han åter står inför en intressant uppgift och så länge han får smyga med mot avslutande 800 metrarna när avancemanget sätter igång, så tror jag övriga får det mycket svårt att stå emot.
Ufo del Rio spikas när han inte ens ser ut att bli favorit och loppet i övrigt ser väldigt öppet ut!

  V64-2

  • Dags för andra segern!?

  Det har ännu inte lossnat så pass mycket som jag tror för 6 Goethe Am. Övertygad om att detta kommer bli en topphäst framöver.
  Markus B Svedbergs treåring har väldigt mycket kunnande i sig och kommer hamna bra på det härifrån. Mycket möjligt att Svedberg laddar direkt och sitter i ledningen. Goethe Am känns intressant den här gångne och hoppas han får det att släppa!

  Motbuden kommer båda från stall Goop. Björn själv kör 4 Botox som stoltserar med två raka segrar och Carl Johan Jepson sitter upp bakom 8 Zola Key som verkligen står perfekt inne i loppet. Tillägg är alltid lite vanskligt så klart, men Zola Key räds knappast några i det härf ältet och går närmast ner lite i klass rent av.

   V64-3

   • Flera rutinerade snabbtravare men inga segerstaplare... Det kommer kräva sina streck tycker jag.

   Hanna Lähdekorpi har fått bra ordning på 6 Target Kronos igen som imponerade på Jägersro senast. 3 M.T.Insider är givna ledaren och frågan är vad Olle Alsén väljer att göra den här gången. Kan helt klart leda loppet länge.
   1 Let's Dance D.E.
   trodde jag var över som en segrare, men prestationerna på slutet har varit bland elvaåringens bästa på mycket länge. Förstärks den här gången av Björn Goop och kommer från just en mycket bra seger. Verkar vara inne i riktigt fin form för dagen!

   En kul överraskning i loppet är hemmahästen 5 Sliding Home och det ska bli intressant att se 8 Exodus Hanover med lopp i kroppen trots ett besvärligt läge här.

    V64-4

    Trots att Inspector Gadget och Bravo Revansch är invändigt om , så tror jag inte Björn Goop missar ledningen med 5 Mister Lee.
    Mister Lee blir min andra spik i omgången och jag är inne på att han leder det här runt om!

    V64-5

    Björn Goop klagar säkert inte för läget med sin 1 Easy Creation som kan försvara innerspåret och leda länge. 11 Argbiggan avancerar fram tidigt och kan strida hela vägen in i mål från utvändigt ledaren.
    7 Mellby Eye Catcher
    är överraskningen. Behöver lite flax med sig härifrån men visade tidigare i år att han minsann kan överraska i tuffa sällskap.

     V64-6

     Carl Johan Jepson kör mycket starke 9 Manuzio Hanover som är min klara förstahäst i det här loppet. Vid ytterligare spikar kan Manuzio Hanover helt klart vara en tänkbar...
     Hästen har gått bra med just Jepson som den här alltså sitter upp igen.

     1 Domino Brick garanteras fin resa härifrån och 3 Spotlight Brodde vinner när som helst igen.

     Dela inlägg

     Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

     Fler aktuella travtips

     V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

     Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips