V64: Fin Solvalla-kväll » 30 juni | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Fin Solvalla-kväll

Tisdagens Solvalla-kväll skämmer verkligen bort oss. Det är fin klass på loppen med Margareta-lopp och profilerade miljonärer i V64-5

V64-1

9 Hill's Angel har övertygat i Sverige-starterna med relativt enkla segrar i alla tre starterna. Den här gången ser det desto vanskligare ut när det är bakspår och inget framspår med tidig ledning. Det ska bli intressant att se hur hon hanterar den här uppgiften - så som hon däremot sett ut genom hela karriären verkar det vara en häst utöver det vanliga. Visst kan det lösa sig ändå!

Stall Roger Walmann har säkerligen förhoppningar kring 4 You Could Be Mine som börjat visa upp sitt register. Senat blev det en trygg ledning och relativt enkel seger. Det ser åter ut att bli tidig ledning här och därifrån ska stoet slås.

  V64-2

  2 Super Sarah återgår till skor runt om som verkar vara hennes optimala balans. Testet med barfota runt om senast föll inte väl ut. Super Sarah ska vara hästen att slå i det här sällskapet.
  3 Ghostintheshell har ingen charmerande rad på slutet, vad som däremot talar till hennes fördel den här gången är utgångsläget bakom bilen. Lyckas stoet ta sig mot ledningen kan det räcka väldigt långt.

  11 Lovemore är en tuffing som knappast räds någon i det här fältet.

      V64-3

      Conrad Luguaer visar upp 3 American Hill som näst senast var tillbaka i sitt rätta jag. Kapacitetsmässigt råder det ingen tvekan om att det här är fältets bästa häst och skulle han bara få loppet något så när dit han vill ha det kan det bli en rätt enkel seger.

      1 La Plus Belle måste man ha stor respekt för - framförallt från det här utgångsläget. Björn Röcklinger-stoet ser ut att kunna försvara innerspåret och just från ledningen har hon visat sig vara extra kaxig. Örjan Kihlström sitter upp bakom 3 Groupie Doll som dessutom får på sig amerikanska sulkyn igen.

      Bakspårshästarna kommer få svårt att bjudas in i loppet, men de tre av fyra jag fastnar för där är bra nog att kunna hinna fram. 9 Boiling Point framförallt är i riktigt fin form för dagen.

        V64-4

        • Stayerloppet "helgarderas" med spik. Det räcker gott och väl...!

        14 Knifetown Lover följde jag under flera fjolåret där sexåringen imponerade flera gånger om. Numera tränas han av Jörgen Westholm och det ska bli spännande med amerikanska sulkyn och därtill rycks skorna runt om. 
        Tillägget käkar han upp i tidigt skede och har han bara en bra dag tror jag han är bäst!

        Motbudet är 6 Arizona Dream 20 meter framför som dessutom har kanonläge i volten. Däremot får man inte glömma bort 3 Jareth Boko som lär vara minst lika intresserad av spetspositionen.

         V64-5

         • Hästägarnas Sommarpris med 100 000 kronor i förstapris ser riktigt trevligt ut!

         5 Alone hade inte alls marginalerna med sig under fyraåringssäsongen och det blev endast en seger på tio starter. Nu är han väl förberedd och gör här första starten sedan Derbyt. Han blir spännande att kolla in i årsdebuten nu!

         6 Grainfield Aiden är tillbaka efter välbehövlig vila och vi vet ju alla vad han kan uträtta när han är på hugget. 7 Ferrari River tycker jag har varit en besvikelse i år. Han kan bättre än så...!

         10 Hill Street kommer kunna nyttja sin speed härifrån likaså gäller 11 Urban Kronos som löst liknande uppgifter förr.

           V64-6

           Givetvis stor respekt för flera av konkurrenterna i detta mycket fina fyraåringsloppet för hingstar/valackerna. 
           Men i ärlighetens namn? Jag tycker det är klasskillnad.

           4 Gulfstream Am är en av kullens bästa hästar när han är på hugget. Jag räknar med att Conrad Luguaer reser upp med hingsten och levererar den här gången.
           Gulfstream Am har gjort bort sig två raka starter inför det här vilket givetvis är en missräkning. I årsdebuten var han femstjärnig och är han som han ska vara ska det inte vara något snack här.

           Dela inlägg

           Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

           Bästa spelbolaget för travodds

           Bet365

           Bäst på fasta odds
           • Världens största spelsajt
           • Egna fasta travodds
           • Bra välkomsterbjudande
           • Inget poolspel
           Välkomstbonus
           1250 SEK i spelkrediter
           Hämta bonus Besök hemsidan

           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

           Sammanfattning

           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

           Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

           Läs hela recensionen

           Fler aktuella travtips

           Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

           Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips