V64: Favoritskapet är självklart

Det är Mantorp som sätter fart på travveckan och i V64-4 har vi en jättefavorit. Visst, sådana vill man ju alltid syna men denna är helt självklar...!

🔨 SPIKARNA

V64-4

Omgångens dunderfavorit är 3 Lozano di Quattro som senast besökte Solvalla och tog en alldeles läcker seger. Nu är läget perfekt återigen med samma förutsättning; spår 3 över medeldistansen. Tobias J Gustafsson kör fyraåringen som vanligt och kommer försöka göra det här till en icke-dramatisk tillställning med ledning runt om.

Utvändigt om startar 4 Casino T.A. och jag tror absolut att stoet kan utmana Lozano di Quattro på ledningen. Lyckas Magnus A Djuse med det kommer det här stoet bita ifrån riktigt bra där framme. Högintressant med jänkarvagn på henne ikväll - vid gardering ska man ha med henne!

V64-6

3 Kentucky Derby tycker jag känns väldigt intressant ut på mellanvolten i avslutningen. Han ska först och främst sköta sig så klart, men i grunden håller jag honom mycket högt i avslutningen.
I mina ögon är det här ett oerhört jämnt race och favoriten 11 Oskar Run har en svettig uppgift framför sig och risk för trafikproblem.

En felfri Kentucky Derby kommer sitta alldeles perfekt till. Jag väntar verkligen på att hon ska slå till igen och vara lika bra som under fjolåret. Kan det bli redan nu ikväll? Ja, jag hoppas ju det och spikar stoet i Hästägarpokalen 2022!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

5 Best In Show As är den klart bästa hästen här och behövde insatsen i kroppen senast. Hon ska räknas som det främsta segerbudet här tycker jag! 
1 Afrodite Face
kommer Richard L Jansson givetvis vara taggad med från innerspåret och gör allt för att spåra hela vägen runt om. Utvändigt om startar 3 Isabell Trot som jag tror kommer ha samma taktik så det kan bli fartfyllda 500 meter här.

6 Florence Ima kom aldrig in i matchen i Derbysto-uttagningar senast, men var jättebra i två raka starter innan det. Se upp för henne!

V64-2

1 Dame Lane är ju van vid mycket tuffare motstånd än det hon ställs mot ikväll. Nu med duktige Gustav Hellman är det klar fördel åt fyraåringen. 
Vad som kan sättas emot är startsnabbheten och det finns viss risk att hon blir fast där inne.

8 Blue Star Caviar laddar vad som går härifrån och likaså 7 Yes Sun och 3 Make It Rain i jänkarvagn ska bli spännande att kolla in. 

V64-3

Treåringsloppet med åtta startande är en vidöppen historia!

7 Huit lyfter jag fram tidigt vars rad på slutet visserligen är halvdan men valacken är riktigt bra. Han sjabblade bort sig direkt senast och satt fast med allt i stentufft fält näst senast. Tidigare i somras gjorde han ett par väldigt fina insatser och inställningen är den jag mest imponeras av med honom. Den kommer väl till användning ikväll från det här läget.

3 Greenhill's Dancer är givetvis tidig där framme och 2 Staro Quesada kommer taggas för att kunna leda runt om. 
Jätteskrällen, frånsett Huit, är 6 Diamant Vendil. Debutvann för fyra starter sedan och även han har en mycket stark inställning och blir ikväll totalt bortglömd.

V64-5

Spontant tycker jag det ser intressant ut för 4 Again Kronos med lopp i kroppen och som nu får jänkarvagnen på sig! Sexåringen är mitt första streck i detta snabbloppet.
Invändigt om startar 2 Dontloosememate och Preben Sövik kommer testa för ledning, det är jag rätt övertygad om!

9 Beethoven är både stark och snabb men det är just styrkan jag imponeras mest av med sexåringen. Inte helt omöjligt att Dwight Pieters sitter alldeles perfekt till från sitt niondespår och trots bakspåret över kort är respekten stor för honom!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips