V64: Farsan och stjärnan

Eskilstuna är tisdagsvärden och det spikarna är till en början en farsa i fin form och senare en stjärna som levererade på topp senast!

🔨 SPIKARNA

V64-1

6 Father Simon har jag lyft fram i hans V75-starter och han har ju haft en mycket fin sommar, frånsett insatsen näst senast där han gick iväg från spår 12 över kort distans.
Han kunde tryggt men säkert hålla undan från ledningen senast och med sina främsta konkurrenter utvändigt om sig tror jag Calle Jepson är rejält framåt här. 

Father Simon får på sig jänkarvagnen igen när det vankas bilstart och nås ledningen har jag svårt se femåringen förlora det här medeldistansloppet. 

V64-4

Jag tror det till slut blir väldigt jämnstreckat mellan loppets främsta segerbud vilket i sin tur gör att procenten inte blir särskilt hög på den jag tror mest på - jag spikar!

Markus B Svedberg är givetvis igång när det är V64 på hemmabanan och här kör han ut med 12 Make It A Star. Stoet tog säsongens första seger senast och gjorde det genom en mycket stark insats. Jag tror verkligen hon är på gång och kommer vara redo att göra ytterligare en stark insats här. 
Levererar hon närheten av vad hon gjorde senast så tror jag hon till slut blir svår att stå emot - knappt före 9 Solkattens Lucas och 6 Marion Mark.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-2

Kvällens mest orutinerade lopp och som även känns som det mest streckkrävande.

9 Drizzle har ju mött mycket tufft motstånd i större delen av sina starter och här ställs han mot lite mer passande gäng. Testas med Erik Adielsson den här gången!
4 Fix You
har ju inte det enklaste utgångsläget i volten, men får Kenneth Haugstad iväg treåringen vet vi om att farten finns vilket man såg under våren.

11 All Included har gått väldigt bra i tre raka starter nu och är verkligen värd en etta i raden snart. 6 Veams Mynta är lite under utveckling och tog en fin viktoria senast i enklare motstånd. Svårare gäng nu emot så klart, men kommer få en pangstart från springspåret. Kan vara spetshästen i loppet länge.

V64-3

8 High On Pepper tycker jag står ut lite i tredje avdelningen. Han har mött betydligt tuffare motstånd än de han ställs mot här och jag förväntar mig därför även att Jorma Kontio vågar och vill vara offensiv i sin styrning. Det blir möjligen inte ledningen när 1 Mister Lucky Sox har innerspåret, men High On Pepper kan vinna det här från den tunga vägen. Klar etta.

Just 1 Mister Lucky Sox blir ju spännande härifrån och är en talang som imponerat förr. Pierre Nyström siktar på att leda hela vägen, visst kan det gå?!

Per Lennartsson ska bli mycket intressant med 4 Viking Tilly. Den här vikingen tog säsongens första seger senast och visst... Motståndet var inte det "blodigaste", men intrycket som valacken visade upp var väldigt bra. 

V64-5

Välkänt snabblopp den här kvällen och givetvis kommer Johan A Nilsson att försvara innerspåret med 1 Lucifer Lane. Åttaåringen kan leda det här hela vägen runt om, så klart.

7 Seismic Wave var ju ruggig ett par gånger ifjol men varit rent av dålig den här säsongen. Läget är ju inget vidare här men nog fan kan han bättre än vad han levererat i år och jag förväntar mig att han utmanar här. 

4 Hazard Boko är en riktig kämpe som var stark ett par gånger i våras. Återkommer nu och säkert behov av lopp. Jag tror inte han är aktuell den här gången.

V64-6

Ett kul långlopp avslutar och den givna som står ut lite är 9 Dollar Doc som presterat på topp i sina två senaste starter. Han är van vid tuffa lägen och distanser och kan runda allt här.

Han möter inga duvungar direkt som har dubbla försprånget i 4 Weather Chart och 5 Prometheus.
2 Mats Tooma
gör intressant regidebut för Svante Ericsson och Carl Johan Jepson sitter upp. Stallkamraten till Dollar Doc är 3 Staro Pomerol som var halvdan under treåringssäsongen men hans sommarstarter i år har varit väldigt bra!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips