V64-express: Uppvärmning!

V64-Express fredag och Umåker värmer upp inför Guldbjörken med en omgång tillsammans med Rommetravet.

🔨 SPIKEN

V64-2

Ladies Race där kvinnlig kusk med sto får min förstaröst!

11 Sweet And Wild från Hanna Forslin-stallet har varit en rejäl nästagångare på slutet och jag håller femåringen trots läget som förstahästen. Syntes så sent som i lördags som tvåa och ska bli spännande se med täta starter. Forslin sätter på jänkarvagnen igen (vanlig i två senaste) och jag tror femåringen kommer flyga fram över slutvarvet. Dags för ettan i raden nu?! Jag hoppas det och chansspikar för att koppla grepp!

V64-5

7 I Can Steel spikade jag vid lunchtävlingar senast och där han levererade i sin årsdebut och det var läckert att se honom vid avslutande biten hur han kunde avgöra. Då kördes han med skor på framhovarna, men till den här starten rycker Nicklas Westerholm skorna helt. Från läget förväntar jag mig offensiv styrning direkt från start och jag tror mycket väl I Can Steel kan sitta i ledning i tidigt skede. Distansen hanterar sjuåringen utan bekymmer och jag tycker detta är en riktigt stark och bra häst för klassen.

5 Erv Zet är en tuff konkurrent och V75-profil som nu årsdebuterar och visst är det en man har ögonen på och som gått väldigt bra efter uppehåll förr.

Ulf Ohlsson har 5 av 6 segrar med tredjerankad i V64-4

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

7 Quarcia är stoet som höjer sig lite i inledningen och som nu gått bra i två raka andraplatser. Det kommer bita riktigt bra när Tomas Pettersson ger henne anfallsorder och hon är främsta segerbudet i inledningen
1 Carry Cash
ser jag som främsta konkurrenten till Quarcia som kan bättre än vad hon visat i årets fyra starter och förväntar mig att det vänder snart för henne - varför inte här?!

4 Presto U.S. galopperade bort sig direkt i Drottningen-försöken och kördes sedan väldigt passivt av Örjan Kihlström. Hon är väl knappast i något segerskick egentligen, men skulle samtidigt inte förvåna mig ifall hon överraskar och skjuter till.
8 Xanthis Delicious
var tuff redan innan avfärden mot Frankrike och anländer nu efter ett äventyr där nere där hon fått i sig än mer hårdhet. Tycker hon ska med vid garderingen av Quarcia.

V64-3

Visst, det är visserligen voltstart och hur det kan te sig vet man aldrig, men felfritt iväg i starten? Ja, då förväntar jag mig att 9 Rose Hill löser den här uppgiften. Ja, det är normalt så att hon vinner det här lätt.
Men helt enkelt att ta sig iväg i volten kanske det inte blir - och prickar inte Magnus A Djuse perfekt så kommer det här stoloppet bli läskigt öppet. Rose Hill lär troligen bli hårt betrodd så bakom betalar det bra!

2 You To Tile är främsta konkurrenten och förmodligen även den enda från ledningen - men jag tror och hoppas det kan bomba till i det här stoloppet och helgarderar tillställningen.

V64-4

Streck på dessa tre helgarderar kallblodsloppet.

Jan Olov Persson är givetvis högaktuell i det här kallblodsloppet och "Janne" själv kör förstarankade 9 Wolt. Frånsett årsdebuten för fyra starter sedan har femåringen varit kanonbra den här säsongen och vann plättlätt senast. 

Stallkamraten 13 Tekno Viking håller jag som minst lika bra som Wolt och med tanke på att distansen är lång så tror jag den här sexåringen hinner nå fram till sina motbud och ge en strid.
Tredjehästen är från Öystein Tjomsland-stallet i form av 7 Tinder Lars. Hingsten har körts av Jimmy Jonsson senaste sex starterna men nu sitter Ulf Ohlsson upp som har vunnit 5 av 6 starter med Tinder Lars. 

V64-6

Avslutande fyraåringloppet har bland annat 100 000 kronor i förstapris!

9 Conch On Inn gick jättebra som tvåa senast på V75 och visat förr att han kan koppla grepp. Borde kunna sluta långt fram på målfotot den här gången. 10 Immanuel K. har behövt sina två lopp och ska den här gången kunna göra ett topplopp igen.
Dessa två står ut lite för mig trots fina klassen på loppet och jag låser!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips