V64-Express: Trissfredag!

Jag har aldrig varit den försiktige och till fredagens V64 Express har jag en triss i spikförslag!
När jag även väljer det upplägget kör jag V6 - häng med här!

🔨 SPIKARNA

V64-2

Efter en välbehövlig paus är 2 Born Unicorn tillbaka!
Han är säkerligen inte laddad för några stordåd den här gången, men på sin klass ska han vinna det här.

Motståndet är med all respekt rätt överkomlig och jag skulle bli förvånad om åttaåringen inte får bestämma det här större delen av loppet. 3 Doctor Doxey Zenz kommer ge det ett försök och så även tuffe 7 Mindyourvalue W.F. men bättre än Born Unicorn är de inte.

V64-5

Tomas Worrsjö har en högintressant fyraåring i stallet som vi ännu inte sett botten i riktigt.

1 Amie Ness håller han väldigt högt och stoet gör här sin blott sjunde start i karriären. Jenny Engfors kommer med lätthet ta hand om innerspåret och därifrån kommer Amie Ness bli mycket, mycket svår att nå fram till för tilläggshästarna.

Ja, de från tillägget är betydligt mer rutinerade och ett par av dem är oerhört starka, men Amie Ness är av hög kapacitet som hon även kommer visa upp här. Leder runt om!

V64-6

Sista spiken i omgången dyker upp i avslutningen och är likt Born Unicorn en Daniel Redén-tränad.

8 Nordetia har visat prov på god talang i sina fyra starter. Senast fick han se sig förlorad för första gången men gjorde ändå ett väldigt starkt lopp på en mycket fin tid. Han kommer inte få något gratis här och utgångsläget är givetvis utmanande, men visar han bara sitt rätta jag tror jag han kämpar ner konkurrenterna i detta treåringsloppet.

Det sägs även att Daniel Redén vill testa Propulsion-sonen i jänkarvagn för första gången och nästa uppgift blir Kriteriekval 9 september. Tills dess ska Nordetia få ett rejält lopp här!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

11 M.T.Oberon testade på V75 senast men hade verkligen ingen bra dag. Efter det har han fått sig 2,5 månads uppehåll och återkommer här. Han var tidigare mycket stark i två raka insatser och jag tycker han ska räknas tidigt den här gången.

6 Dante Godiva är den andra som höjer sig lite och som nu åter körs av Micael Melander. Sexåringen hade normalt kunnat vara ett spikförslag på sin grundkapacitet, men dessvärre är han oerhört ojämn och presterar lite för sällan för att jag ska förlita mig på honom.
3 Bring Me Bajern
siktar John Östman att leda med länge där framme och 9 Russjkat har gjort det väldigt bra i två raka starter och tar snart en ny seger.

V64-2

De två som höjer sig lite är 5 Don Draper och 7 Borups Umami för mig, men jag tror det kan hända en hel del i det här loppet.

9 Thai Knight hade ett tungt fjolår och fick aldrig besöka vinnarcirkeln trots 15 starter. I år däremot har valacken fått ordning på resultaten och reser nu till Boden med två raka segrar i bagaget. Han kommer få en perfekt smygresa härifrån och är tidig på min kupong.

12 O.K.Nalan är väl den kapacitetsmässigt bäste och som var bra flera gånger ifjol. Varit okej men inte mer i år och nu är visserligen läget tungt över kort distans, men dessa ska han kunna utmana alla dagar i veckan.

V64-3

11 Brageson har inte vilat på hanen den här säsongen och radat upp segrarna. Med sex raka segrar fick han dock se sig slagen senast på Dannero men där stod han med 20 meters tillägg över kort distans.
Lite mer passande uppgift nu och är den att slå i loppet.

10 Laggaprinsen är inte mycket sämre än Brageson och det ska bli spännande se 3 Gullviva från det här perfekta utgångsläget. 2 Monster Brage Bo har varit rent av svag under sommaren men senast tog han tidigt hand om ledningen och gick undan till enkel seger. Siktar på repris här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips