V64-Express: Storstjärnan i intressant debut!

Det är en riktigt rolig V64-Express denna fredag med Hail Mary tillbaka i startlistan igen! 

🔨 SPIKEN

V64-1

3 Faeza Zet tog tidigt hand om ledningen senast i årsdebuten och kunde sedan vinna plättlätt därifrån utan att gå tom. Kommer sannolikt nå positionen nu igen och därifrån blir hon inte enkel att ta ner. Även fast hon möter ett par tuffa från tillägget så tror jag stoet kommer hålla ett tempo som gör att de inte rår på henne. 

7 Naheed är av hög klass och gör nu comeback efter varit ifrån sedan september. Lär behöva loppet men har presterat efter lång frånvaro förr och i grunden bästa hästen. Tror dock hästen mest bara får en genomkörare här. Andra sjuåringen är 9 Västerbo Jolene som gick jättebra som fyra senast på V75!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-2

1 Andover Heaven tycks ha tagit till sig av vinterträningen och inlett säsongen med två raka segrar. Från ledningen lyckades han hålla undan från Global Best Lover över upploppet och vann mycket starkt. 

4 Hill of Fame gick väldigt bra i sin Sverige-debut och blir högintressant att se i andra starten häröver!
8 Invisible Sun har man sett flera läckra träningsvideos av och han är ju av hög kapacitet när det till slut sitter på plats med allt. 9 Puycheric Wine hade toppform under vintern men haft det lite tyngre på slutet. Kan bättre än så!

V64-3

Nurmos-tränade 4 Indira Split är tillbaka och frågan är vart vi har henne för dagen? Stoet är minst sagt en knepig en och även fast fyraåringen går iväg från bra läge och har god segerchans vid ledning är det inget jag vill spika...!

7 Snowy Me är i toppform för dagen och kommer göra ett riktigt bra lopp och givetvis är 6 Västerbo Maharani ett segerbud med tanke på hur oerhört fin hon såg ut i årsdebuten. Fredrik B Larsson har med två bud, men där hans egna styrning är den intressanta; 10 Eliza Turf som är en stark fyraåring som åter ska köras barfota runt om den här gången. Mycket tidig för mig!

V64-4

9 Cojito avslutade fjolåret med en fin seger och har nu den här säsongen hunnit göra fyra lopp. Senast gick han väldigt bra som tvåa och nu går han iväg från perfekt utgångsläge i volten för att sitta perfekt till tidigt.
11 Edibear
gör intressant årsdebut och är en valack som tampades i tuffa årgångslopp ifjol. 8 Das Auto är inne i spännande utveckling och stoltserar med två raka segrar!

12 Teton Nikkis Man ska köras av Adrian Kolgjini den här gången istället för tränare Ola Samuelsson och påminner om att hon var i absolut toppform vid den här tiden förra säsongen.

V64-5

2 Hail Mary kommer självfallet bli högintressant att se i hans första start för Daniel Redén. Han har fått tiden på sig att komma i trim i nya regin och Redén har tålmodigt gett hästen grundträningen. Siktet är inställt mot stora uppgifter den här säsongen och Hail Mary kommer göra ett bra lopp direkt.

Hail Mary blir rätt tydlig favorit i loppet, men annan som gör årsdebut i loppet är 4 Seismic Wave som jag tycker är minst lika bra som Hail Mary. Jag tror även att han kommer laddas direkt och ger Hail Mary en match hela vägen runt. Dessa två är ett mycket starkt lås i loppet.

V64-6

2 Jocelyn B.R. stormtrivs med Jörgen Sjunnesson i sulkyn och reser åter över till Sverige och gör det i riktigt läcker form för dagen. Lita på att hon kommer segerstrida även den här gången!
7 Rapunzel
har säkert gått framåt en del med loppet i kroppen och den med Jocelyn B.R. som är i bäst form tror jag är 11 Micko Vick. Gick väldigt bra under V75-dagen på Jägers näst senast och fixade till självförtroendet senast med en enkel seger.

12 Call Me Brodda återkommer efter längre uppehåll och är dessutom tränarkörd. Även fast hon i grunden borde matcha dessa så tror jag mest hon ges ett lopp i kroppen.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips