V64 Express: Hon är en klass för sig här

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!
Nog är kallblodsstjärnan i en klass för sig, trots allt.

🔨 SPIKARNA

V64-2

Som vanligt är det Mats E Djuse som sköter tömmarna bakom toppstoet 15 Stjärnblomster.

På papperet ser det ut som en svettig uppgift med 60 meters tillägg till startvolten. Detta rör sig dock om ett toppsto som sprungit in 1,5 miljon kronor mer än den som tjänat näst mest i loppet.
Låt gå att det kommer bli en del att runda, men åttaåringen är van vid den här typen av uppgifter och till slut tror jag Stjärnblomster ändå löser det här. Hon är nämligen i en klass för sig!

V64-5

Jag trodde en del på 5 Soleil d'Inverne men där han galopperade bort sig halvvarvet in. Då startade han från spår 8 och satt tidigt bak i kön, han begärdes sedan inte särskilt mycket efter det.
Här tar valacken omtag och åter med Kristian Söderholm. Läget är betydligt bättre nu och sexåringen är anmäld barfota bak (skor runt om senast). Jag tror mycket på honom den här gången!

4 Don Draper startar med ett lopp i kroppen efter varit borta i två månader. Vad som gör det spännande den här gången är att nioåringen är anmäld barfota runt om tillsammans med jänkarvagnen. Här ska Sandra Eriksson försöka leda runt om - jag tar ändå ställning för Soleil d'Inverne.

11 Roller Coaster Ås regidebuterar för Christian Månsson. Sexåringen har haft det svårt att få till det hos stall Untersteiner, men passande nog fick han slå till med seger senast. Han är ju van vid tufft motstånd nere i söder, men har fått resa långt upp till nya miljön. Har honom som andrareserv bakom 4 Don Draper.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Jag spikar en stjärna i V64-2, men redan här kan en stjärna vara lösningen.

5 Stjärnstorm får upp Mika Forss i sulkyn den här gången och har därtill fått två välbehövliga lopp i kroppen. Läget gör det fördelaktigt för att tidigt köra sig framåt och över den här korta distansen kan femåringen leda det här runt om. 
Vad som är hans nackdel? Ja, det är att galopprisken finns där.

7 Guli Orkan kommer köra sig framåt så tidigt som möjligt och vad som ligger honom i fatet är att konkurrensen är lite beskedligare den här gången. 
14 Järsvö Nilsingemar
sjabblade två gånger om senaste men kunde till slut ändå vinna. 

Jag gillar Jens Erikssons bidrag i form av 3 Ros Faksen som med lite flax kan få en alldeles ypperlig resa där framme. Och nog är 6 Ivarsviking bättre än raden på sistone...!

V64-3

Det ser ut som att 1 Ytowns Charmör mycket väl kan försvara innerspåret och därifrån bör segerchansen vara god för honom. Han gick väldigt bra senast ska sägas så dagsformen är verkligen på topp!

Jag tycker att 2 No Beer Drinker är väldigt tidig i sin återkomst! Varit ute i tuffa lopp på sistone och återkommer nu efter 1,5 månad mot ett lite mer passande motstånd. Gör hon om en liknande prestation som vid starten näst senast som trea på V75 räcker hon mycket långt här.

12 Giel Wielinga har ett minst sagt utmanade läge, men nioåringen är bland de mer fartfyllda i detta gänget. 5 A Question Bi har varit en nästagångare två gånger om nu på slutet. 

V64-4

2 Gorm har jag väldigt tidig och jag tycker han gick klart bra i sin comeback senast på tävlingsbanan. Nu ska han köras barfota runt om och med jänkarvagn och från det här läget känns han jätteintressant. En Gorm i rätt form håller hög klass!

3 Alma Prins hade jag koll på vid senaste starten och trots spår 8 var det en resolut Jomar Blekkan som körde ut med sjuåringen och även avgjorde mycket snyggt. Sjuåringen har radat upp segrar de senaste två säsongerna och kommer bli tuff att slå även den här gången.

12 Gott Klirr är normalt ett segerbud, men utgångsläget gör att jag tror han får det svårt att hinna fram till de två den här gången...!

V64-6

6 Titan Yoda är självklara ettan för mig i avslutningen och distansen 2 640 meter reder han ut alla dagar i veckan. Fungerar han fullt ut som han ska så kan han ge oss en uppvisning.
Det är väl just dagsformen på honom som gör att jag behöver gardera honom, då vi inte sett femåringen sedan 7 maj och där det inte stämt på ett litet tag...

5 Reddington är givna utmanaren och jag skulle tro att Robert Bergh vill köra sig framåt direkt när bilen släpper fältet. 11 Cool Kronos ska bli spännande när han testar på distansen för första gången och avsluta vasst visade han inte minst senast!

9 Barry Wadd har varit riktigt bra i sina fyra senaste starter och håller en sådan form som gör att jag har respekt för honom i den här omgivningen, om än att han nu ska köras med skor.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips