V64 Express: Fina tillställningar på Kalmar!

  Vi har jättefina lopp att se fram emot denna V64 Express-kväll.
  Framförallt på Kalmartravet är det hög klass!

  🥇 SPIKEN

  V64-3

  Det är möjligt att puman kan bita emot ett tag - men inte hela vägen!

  11 Järvsö Pop har börjar få fart på karriären igen. Efter lite småstrul under sommaren stod han för en jättefin segerinsats senast på Umåker. Jag tycker fyraåringen höjer sig i det här startfältet och utan strul längs vägen ser jag honom som svårslagen!

  1 Teknopuma är inne på att försöka tävla emot från innerspåret hela vägen, men jag tror det till slut blir lite för svårt att bita emot...!

  V64-6

  Avslutningen är ett riktigt kul stayerlopp som jag tror kan bli en riktig höjdare att kolla in. Till slut över den här distansen tror jag mycket på 13 Under Armour!

  Han är verkligen gjord för dessa längre loppen och visst, han har ett par lovande utmanare som framförallt står 40 meter framför honom, men Jocke Lövgren har sin häst i toppform och jag tror även att Under Armour siktats lite hit för att vara på absolut topp. 
  Liksom Järvso Pop är jag inne på; utan strul är Under Armour svårslagen!

  💰 FAVORITEN I FARA

  V64-2

  Jag är verkligen förtjust i 15 Lady Beluga och tycker hon är klassen i det här gänget. Med allt det sag är det ändå en svår uppgift med dubbla tillägget och väldigt många att runda!

  1 Jannah ska ta försöket att leda hela vägen runt om, men jag tror framförallt 6 Zola Love kommer ge en tryckare direkt om ledarpositionen. 
  10 Nanny's Girl har gjort det hyggligt i väldigt tuffa lopp och ska bli intressant se henne testas med Calle Jepson den här gången. För mig är hon främsta motbudet till Lady Beluga.

  Från startvolten ska även nämnas att 3 Lauria Inferior S. är i toppform för dagen med två väldigt fina insatser på slutet.
  Ständiga outsidern i denna typen av löp är alltid 11 Cheri Cheri Lady.

   💣 ÖVRIGT...

   V64-1

   Hästägarkannan 2023 på Bergsåker där 3 Pyrotek åter får tävla med Mats E Djuse. Ekipaget verkar verkligen trivas väldigt väl tillsammans och det är just Djuse som är den som lyckats bäst med femåringen. Intrycket på V75 senast var inte det bästa, men är femåringen som vid insatsen näst senast är detta tveklöst hästen att slå!

   6 Hulte Annika har haft en fin säsong och miljonärskan är verkligen riktigt stark! 5 B.W.Bille väntar man mer av och nu sitter Örjan Kihlström upp!

   V64-4

   Hela kvällens stora höjdpunkt i form av Vilhelm Johanssons Minne med 200 000 kronor i förstapris!

   2 Global Dancer var fantastiskt fin i Derbystoet och nu ser det upplagt ut för ledning för stoet där hon ofta varit svårpasserad!
   5 Glamorous Rain
   har varit ute i många väldigt tuffa lopp den här säsongen och att det inte blivit någon seger har mestadels varit små marginaler emot. Hon är given att räknas här, men även fast hon är van vid resor så är det ändå en bit från hemmagården och hon ska dessutom resa själv från Redén-stallet...!

   10 Delicious Gar tror jag Alessandro Gocciadoro har rejält i ordning och lita på att gul kusk är väldigt redo att göra en fest av det här. Stoet var verkligen tapper i Sverige-debuten senast och jag har känsla för att hon kommer göra en enorm insats.

   V64-5

   Lite smålurigt lopp ändå det här och nog gottar sig Mats E Djuse med 7 Zätamustangen att hans främsta konkurrenter har bakspår. Fyraåringen är startsnabb och kan sitta i ledning tidigt. 

   9 Espanol tror jag Daniel Wäjersten kör framåt med så tidigt som möjligt och jag tror stoet är tuff nog att gå utvändigt ledaren! 10 Gizelliore är svår att räkna med, men de dagar stoet är på rätt humör är hon av hög klass!

   4 Einar Ruda har lyckats med allt utom att vinna och någon djäkla gång borde det få stämma för fyraåringen! Ser även upp för 12 Knockout Keeper som kommer gå starkt ute i spåren sista 400 meterna.

   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube