V64 Express: Dags att bruka allvar!

Fredagen ger oss som vanligt V64 Express och det är Bergsåker/Åby som delar på tillställningen.
Det är dags att bruka allvar, spiken!

🔨 SPIKARNA

V64-1

11 Ivory di Quattro har sannerligen inte haft någon lysande säsong ännu, men det är dags att bruka allvar nu!
Distansen trivs han mer än väl över och när stall Bergh fortsätter starta igång honom väntar jag mig att sjuåringen levererar.

Motståndet? Ja, det är väl okej men inte mer. Den jag ser emot är 5 Final Whistle som står perfekt in på startvolten, men som inte är någon segerstaplare han heller.
Ivory di Quattro i sitt rätta jag tycker jag ska kunna runda detta gänget och jag spikar honom!

V64-3

Nyttja läget, Henrik Svensson!

Jag tycker det är ett riktigt jämnt race här på Bergsåker men 11 Underbarosåfin kommer hamna alldeles perfekt från det här läget. Lyckas Henrik Svensson nyttja det tror jag denne femåringen kan göra ett topplopp och i ett lopp som jag tycker annars kräver 6-7 streck så går jag fullt ut på denne underbara valacken!

👌 DESSA MISSAS INTE 

V64-2

2 Gaya de Pervenche hade jag möjligen kunnat singelstrecka men insatsen från henne senast lämnar en del frågetecken hos mig. Jag tycker nog hon borde kunnat lite bättre över upploppsrakan. 

4 Ikaros di Quattro kommer utmana Gaya de Pervenche direkt om ledningen och nu drar Hans Crebas skorna runt om på sjuåringen för första gången på länge! Når han ledningen kan han leda väldigt länge!
3 Vegan Face
väntar jag att det ska lossna för och 9 Stella Nova Race kommer få en perfekt resa från det här läget för att kunna nyttja extraspåret över upploppsrakan.

V64-4

2 Queen ska testas med barfota runt om och därtill jänkarvagn och lyckas Björn Goop ta hand om ledningen kan det räcka hela vägen runt.
Jag har fångats lika mycket av 3 Iliade som även hon siktas springa barfota runt om!

På innerspåret "myser" 1 Nocco med och slipper göra jobbet. Nocco är även hon anmäld i jänkarvagn för första gången i år.

9 Italy Mearas är möjligen den i bäst dagsform i loppet och jag missar heller inte 10 S.G.'s Tinkertoy som verkligen närmar sig första årssegern efter dubbla andraplatser på slutet.

V64-5

Väldigt fint kallblodslopp som jag tror kan bjuda på en hel del intressanta styrningar - för mig höjer sig dock tre som jag nöjer mig med!

9 Ulvsåsen kommer kunna ladda sig framåt tidigt härifrån och hamnar Per Linderoth perfekt till på det är detta ekipaget att slå. Kan rent av bli enkel seger så strecka på? Nej, det behövs inte. 

11 B.W.Rune gjorde det tappert bakom Månlykke A.M. senast även fast han tröttnade över upploppet. Helt annat gäng att tampas mot nu och förväntar mig att han utmanar.
14 Havglimt gick jättebra senast och är redo för att prestera på topp nu!

V64-6

Fredags-Eliten innehåller visserligen rutinerade miljonärer, men dagsformen på majoriteten är stort frågetecken!

3 Sweetman har drömförutsättning och vid normala fall hade han kunnat leda det här enkelt runt om. Dock har han ju inte rosat tävlingsovalen på ett tag... Skulle han däremot ha skärpt till sig den här gången kan det bli etta i raden igen!
5 Ferrari Sisu är en tuffing som gärna kan ta positionen utvändigt ledaren, då han är mer stark än snabb. 

9 Guzz Mearas är annan man väntar sig lite mer av och med lite flax kan Johan Untersteiner få en passande resa i andraspår och fritt fram sista 3-400 meterna. 11 Audrey Effe med två lopp i kroppen efter långt uppehåll ska även bli intressant.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips