V64 Express: Bör vinna det här

V64 Express är som alltid fredagkvällens höjdare och i avslutande V64-6 bör spiken minst sagt vinna det där...!

🔨 SPIKARNA

V64-3

Det var häftigt att se intrycket på Eagle Rock i onsdagens S:T Leger och nu visar stall Luguaer upp ännu en lovande talang; 7 Debutante.

Stoet har varit ifrån ett litet tag inför det här, men har nu hittat sig en perfekt uppgift för att trimma igång motorerna igen. Värsta motståndaren har spår utvändigt om från spår 8 och har haft en feber inför det här - även fast 8 Massine inlett karriären starkt så tror jag inte hon kan ta ner Debutante.

Det är ingen vidare klass på de övriga konkurrenterna och jag tycker Debutante är en klar etta i loppet som jag spikar!

V64-6

Så sent som förra helgen var det rejält surr om honom. Han skulle tydligen utmana topparna Månlykke A.M. och Odd Herakles...

Några sådana finns inte nu för 9 Grisle Odin G.L. och jag kan väl minst sagt tycka att han bör vinna den här starten. 100 000 kronor i förstapris är finfint och Öystein Tjomsland är ute efter snabb revansch.

Sexåringen startgalopperade i lördags och fick aldrig möjligheten att ta upp kampen mot stjärnorna. Från det här läget i volten bör ekipaget hamna perfekt på det och en felfri Grisle Odin G.L. har absolut toppchans!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Stefan Persson får sitta upp bakom kapable 10 Forever Shadow som verkligen har framtiden för sig. Femåringen har fått en genomkörare i kroppen och ska vara bättre i ordning den här gången. För mig är det klart bästa hästen i loppet och den danskfödde valacken kan definitivt runda detta gänget.

Jim Oscarsson-stallet har två motbud i framförallt 5 Mamaneedshismoney och 7 Bear A Perfection och de kommer absolut utmana hela vägen. 4 Black White Z.S. är lite av jokern i sammanhanget. Har inte riktigt rosat marknaden på slutet men är betydligt bättre än så.
Även hemmahästen 9 Lill Zacke blir spännande och som gjorde ett starkt lopp senast.

V64-2

Väldigt kul kallblodslopp inleder V64-kvällen på Bergsåker! 
12 Perso
står givetvis lite byngligt till men är den som höjer sig något i sällskapet och vid sunda vätskor rundar han de flesta.

1 Ros Borken tar främst upp kampen från innerspåret och Öystein Tjomsland sätter därtill på jänkarvagnen på fyraåringen. Rauno Pöllänen ska man se upp med tillsammans med 6 Guli Björn som senast segrade från ledningen. Visst är det dit som Pöllänen vill åt igen...

Ingvar Nyberg får som vanligt sitta upp bakom 4 Tåga Ryker som senast var urtapper från utvändigt ledaren. Den positionen slipper sjuåringen sannolikt nu och får han istället bruka krafterna under slutvarvet kan det bita riktigt bra.

V64-4

Det är främst här vi jobbar in en rejäl överraskningen och jag fastnar för stall Joakim Reisers båda 5 Klack Astrid och 13 Klack Sigrid. De har tampats i många tuffa lopp och således är deras rad inte de vackraste. Jag tycker de möter lite mer lämpligt nu än på ett tag och det ska bli spännande att se dessa jätteskrällarna.

7 Ragnhild V.M. segrade i Stoderbyt tidigare i somras men har efter den insatsen varit svag i två raka starter.
15 Lille Fröken Stöen
tror jag går framåt rejält efter senaste starten på Hagmyren där hon visade stark inställning från utvändigt ledaren. Jag tycker detta är loppets bästa häst.

V64-5

Två höjer sig rejält i Hästägarekannan 2022 och jag tycker det ska stå mellan dessa två. Krångla inte till det...

10 Inspiration ska bli spännande med Stefan Persson i jollen istället för tränare Jocke Lövgren och det var något frustrerande för fyraåringen att bli fast med mycket sparat i Derbykvalet senast. Detta är en hingst med en väldigt stark inställning så han tål att göra jobbet som krävs här. Stenklar etta.

9 Braddock har haft en stark säsong och mött kulltoppar. Han fick senast gå ut i lite lättare gäng på lunchen och vann pliktskyldigt. Den insatsen behövdes då han var något svag i Derbykvalet näst senast. Fredrik Persson håller fyraåringen högt - så även jag i detta loppet.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips