V64: Erikssonsomtaget på Bergsåker!

Senast spikade jag Kullungen men som dessvärre föll. Redan nu tar vi omtag när det är V64 på Bergsåker! Därtill har Eriksson även annan som jag spikade senast som jag omtager!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

V64-4

3 Kullungen blev storfavorit senast och jag själv trodde på toppchans för henne. Dessvärre föll hon i galopp och sen reparerades det något med en andraplats. 
Man ska normalt ta sådant med försiktighet när en häst galopperat i senaste starten, men jag tror det inte är något att hänga upp sig på i det här fallet. 

Med endast två övriga på startvolten bör hon tidigt kunna ta sig mot ledarpositionen och vid felfritt ser jag det som en toppchans att hon tar omtag och vinner här istället!

❌ FAVORIT I FARA

V64-2

Givetvis är det så att 13 Sture är överlägset bästa hästen i det här kallblodsloppet, men från det här utgångsläget över kort distans är det inte en helt given uppgift för att ta karriärens sjätte seger. 

4 Kattelbo Kajsa kommer felfritt gå riktigt fort där framme och 5 Harvs Erik kommer även kunna ta tidigt initiativ och just Harvs Erik är inte mycket sämre än Sture.
En jättekantboll i loppet jag fastnat för är 8 Glittra. Gick bra från spår 12 näst senast på väldigt bra tid och utan galopp sista biten senast hade hon slutat långt framme. Ingvar Nyberg sitter åter upp ikväll och stoet lär ligga runt 2-3%!

💣 GARDERINGARNA

V64-1

En minst sagt lurig inledning! Baserat på insatsen senast ska 2 Dream Sensation vara den att slå. Han var riktigt stark där och formen är det verkligen inget fel på!
Stallkamraten 7 Bird Lane är väldigt ojämn av sig och svårt veta vart man har, testas nu med Mika Forss. 1 Listas Alice är spännande outsider från innerspåret och jag hade inte blivit överraskad om åttaåringen smäller till!

V64-3

5 Dazzling Diva tror jag går mot en finfin femåringssäsong och står stjärnorna rätt tror jag hon kan nå högt upp i klasserna med tiden. Ska bli mycket intressant från framspår över kort distans och är hon sig själv tror jag hon kan vinna lätt här - så bra är hon i mina ögon!

9 Rezorb Hangover måste det givetvis lösa sig lite för härifrån men stoet är i toppform för dagen och får på sig jänkarvagn ikväll. Bör kunna nå främre positionerna tidigt här och kan mycket väl växla ner allt...!

V64-5

Lars Wikströms 9 Huddlestone är på väg in i form igen. Han gick ut i två tuffa V75-lopp i höstas där han inte riktigt var sitt rätta jag. Senast startade han i "vanligt" V64-lopp igen och glänste till överlägsen seger. Klar favorit här men det är några bra emot på framspåret!

8 Xanthis Coktail är en tuffing med härlig inställning som alltid ska räknas i detta sällskapet. 5 Mellby Hoffa ser jag även fram emot med Wilma Wallberg. Sjuåringen var tapper på Julafton och blir jättespännande på framspår! 

V64-6

Vid V75 Winter Burst uppe på Umåker spikade jag 9 Homeland Pellini till finfin procent. Man måste ju chansa för att vinna stort ibland och gå på sin känsla!

Hästen hamnade till slut rygg ledaren och hittade sedan ut i lagom tid i andraspår och sedan avslutade han väldigt bra på isbanan till tredjeplats. Han är i en finfin form för dagen och jag tror åter på honom en del. Spår 5 på tilläggsvolten ska han hantera och jag för mig är det klar etta!

13 The World Is Mine är den jag håller som värst emot och som står perfekt inne i loppet. Stor respekt för denne!
7 Mr Birkenstock
riskerar även bli lite borttappad av spelarna. Påminner om att femåringen är i toppform för dagen!

Startvoltshästarna innehålller bland andra 4 Andtheraceisover men denne försöker jag spela bort. De på tillägg är några rejäla travare som bör kunna vara tidigt framme och jag ser honom som överspelad...

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips