V64: En Viking i Boden » 29 aug. | Martin Engström - Travstugan.se

V64: En Viking i Boden

Uppe i norr hittar vi torsdagens V64-omgång där en del rutinerade rävar visar upp sig och där en viking är att lita på!

V64-1

Efter ett segerlöst fjolår har det verkligen lossnat för 3 Kahlua Bishop den här säsongen. Inför den här starten står hästen med tre raka segrar och fyraåringen verkar utvecklas riktigt bra. Kort distans, som är fallet den här gången, är troligen inte bästa distansen. Däremot har valacken visat upp en riktigt fin styrka vid segrarna och här tror jag han kan kämpa hem det.

Motbudet är hemmahästen och mycket lovande 6 Gigolo Sisu. Treåringen har nu fått ett lopp i kroppen efter två månaders vila och Gigolo Sisu förstärks dessutom med Mika Forss den här gången!

V64-2

Här har vi ännu en hemmahäst att räkna med och i det här fallet är det Hanna Olofsson med 1 Mr Sånna. Enda segern i årets sex starter har tagits från ledningen vilket det ser ut att kunna bli här.
Många bakom att räkna med - framförallt 4 Kalle Caviar Ås är verkligen värd en fullträff efter flera fina prestationer på raken. 

Det kommer säkert kunna bli körning och med lite flax tror jag även 9 Alvena Costashorta kan bjuda på en fin avslutning!

V64-3

Mika Forss förstärker Gigolo Sisu i första avdelningen - här förstärker han 1 Höwings Star. Hästen i fråga är verkligen i ett fantastisk slag för dagen och ståtar med tre raka segrar inför det här. Det lär bli körning i loppet och att det blir någon ledning är inte helt garanterat. Oavsett tror jag ändå Höwings Star räknas tidigt.

Gamle Elitloppshästen 6 D.D.'s Hitman har kämpat sig tillbaka och att där finns enorm kapacitet i honom vet vi om sedan gammalt. Annan att alltid räkna med under slutvarvet är 7 Mr Golden Quick!

V64-4

3 Don Viking står inför en klart tacksammare uppgift den här gången jämfört med senast. Den här gången rapporterar tränarhållet att Don Viking testas barfota runt om och med bara ett starkt motbud i loppet tror jag den här vikingen är vinnaren.
8 Kringlers Viktor är den jag har respekt för, men tillägget kommer göra att det blir långt fram när Ove A Lindqvist har koll på fältet med Don Viking.

V64-5

Femåringen 5 Pleasure For Cash har garanterat sjabblat bort en massa pengar. "Egentligen" skulle han stått på klart mer pengar på sitt konto än vad han har för dagen. Hästen är rejält kapabel och vid sunda vätskor och med gott tävlingshumör kan han leka hem det här loppet. Däremot är han allt annat än att lita på ännu...

1 Fairstorm är först och främst tidiga motbudet till förstahästen och Jarnö Särkiniva kommer försöka tugga på i ledningen hela vägen.

V64-6

  • Johan Brandel tar resan upp till Boden från Gävletrakten med sin 1 Allowable och rimligne borde hästen vara riktigt bra i ordning inför det här loppet med 100 000 kronor i förstapris.
    Givet förstabud i loppet!

Många rolig askrällbud bakom som inte blir särskilt betrodda.
3 Mellby Fog
ser ut att bli bortglömd och även fast hästen inte övertygat på slutet tror jag han kan överraska. Se även upp för 6 Don Draper!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips