V64: En Viking i Boden » 29 aug. | Martin Engström - Travstugan.se

V64: En Viking i Boden

Uppe i norr hittar vi torsdagens V64-omgång där en del rutinerade rävar visar upp sig och där en viking är att lita på!

V64-1

Efter ett segerlöst fjolår har det verkligen lossnat för 3 Kahlua Bishop den här säsongen. Inför den här starten står hästen med tre raka segrar och fyraåringen verkar utvecklas riktigt bra. Kort distans, som är fallet den här gången, är troligen inte bästa distansen. Däremot har valacken visat upp en riktigt fin styrka vid segrarna och här tror jag han kan kämpa hem det.

Motbudet är hemmahästen och mycket lovande 6 Gigolo Sisu. Treåringen har nu fått ett lopp i kroppen efter två månaders vila och Gigolo Sisu förstärks dessutom med Mika Forss den här gången!

V64-2

Här har vi ännu en hemmahäst att räkna med och i det här fallet är det Hanna Olofsson med 1 Mr Sånna. Enda segern i årets sex starter har tagits från ledningen vilket det ser ut att kunna bli här.
Många bakom att räkna med - framförallt 4 Kalle Caviar Ås är verkligen värd en fullträff efter flera fina prestationer på raken. 

Det kommer säkert kunna bli körning och med lite flax tror jag även 9 Alvena Costashorta kan bjuda på en fin avslutning!

V64-3

Mika Forss förstärker Gigolo Sisu i första avdelningen - här förstärker han 1 Höwings Star. Hästen i fråga är verkligen i ett fantastisk slag för dagen och ståtar med tre raka segrar inför det här. Det lär bli körning i loppet och att det blir någon ledning är inte helt garanterat. Oavsett tror jag ändå Höwings Star räknas tidigt.

Gamle Elitloppshästen 6 D.D.'s Hitman har kämpat sig tillbaka och att där finns enorm kapacitet i honom vet vi om sedan gammalt. Annan att alltid räkna med under slutvarvet är 7 Mr Golden Quick!

V64-4

3 Don Viking står inför en klart tacksammare uppgift den här gången jämfört med senast. Den här gången rapporterar tränarhållet att Don Viking testas barfota runt om och med bara ett starkt motbud i loppet tror jag den här vikingen är vinnaren.
8 Kringlers Viktor är den jag har respekt för, men tillägget kommer göra att det blir långt fram när Ove A Lindqvist har koll på fältet med Don Viking.

V64-5

Femåringen 5 Pleasure For Cash har garanterat sjabblat bort en massa pengar. "Egentligen" skulle han stått på klart mer pengar på sitt konto än vad han har för dagen. Hästen är rejält kapabel och vid sunda vätskor och med gott tävlingshumör kan han leka hem det här loppet. Däremot är han allt annat än att lita på ännu...

1 Fairstorm är först och främst tidiga motbudet till förstahästen och Jarnö Särkiniva kommer försöka tugga på i ledningen hela vägen.

V64-6

  • Johan Brandel tar resan upp till Boden från Gävletrakten med sin 1 Allowable och rimligne borde hästen vara riktigt bra i ordning inför det här loppet med 100 000 kronor i förstapris.
    Givet förstabud i loppet!

Många rolig askrällbud bakom som inte blir särskilt betrodda.
3 Mellby Fog
ser ut att bli bortglömd och även fast hästen inte övertygat på slutet tror jag han kan överraska. Se även upp för 6 Don Draper!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips