V64: En tur(e)lig spik på Åby!

Åby travbana håller i torsdagens V64-tävlingar och i V64-3 hittar jag en spik av den turliga typen. Ture L.A. är tillbaka och jag tror han vinner direkt i efterlängtade comebacken.
Andel i systemet hittar du här!

V64-1

Ska sonen äntligen få utdelningen? Jag hoppas det!
Jag har vurmat en hel del om 6 Son Hugo Pellini som jag även senast valde att låsa loppet tillsammans med jättefavoriten där. Jag tycker han gick jättebra som tvåa och väntar mig en fin insats även den här gången. Fyraåringen har nu fått två lopp i kroppen och den här gången sitter tränare Peter Untersteiner upp igen! Jag tror valacken kommer gå en rejäl avslutning och tycker det vore på sin plats med karriärens andra seger nu!

Flera jättefina motbud bakom, inte minst Björn Goop-duon 3 Apollo Creed och härdade 8 Genta Oh Ja och så som 2 Global Lover såg ut senast har jag svårt tänka mig annat än att hästen vill fram tidigt mot ledningen och stanna där in i mål.

         V64-2

         1 Henessi Hill har äntligen lite intressant utgångsläge med sig och väl i nionde starten kan så karriärens första seger vara inom räckhåll. Robert Bergh har med 7 Gargantua Mary som även hon är segerlös ännu efter sju starter, men jag tycker hon fick ett väldigt bra lopp senast inför den här starten och den här gången tror jag Bergharen är lite mer offensiv i styrningen.

         Loppet jätteöverraskning är 8 Galaxie du Try!

           V64-3

           2 Ture L.A. är tillbaka på tävlingsovalen igen!
           Johan Untersteiner-tränade fyraåringen har varit ifrån sedan 31 december där han segrade på V75 och nu är det dags för ny start. Han har varit ifrån en längre tid och visst kan det fattas form i honom, men jag tycker att han i grunden är så pass stark och bra att han blir att räkna med direkt.
           Läget kunde knappast bli bättre och distansen 2 640 meter hanterar han utan bekymmer. Jag tror han har en jättegod chans att segra i årsdebuten

           Skulle man gardera vill jag varna för 7 Big Top Lindy. Stall André Eklundh är riktigt bra form för dagen och flera av hästarna presterar på topp just nu. 

              V64-4

              Fredrik Claesson får åter sitta upp bakom 13 Mellby Image som han lyckades väldigt väl med senast på Axevalla. Då blev det ledning i tidigt skede vilket även var lösningen för tre starter sedan i hästens förrförra seger. Någon tidig ledning lär det inte bli den här gången, men jag tror ändå stoet kommer sitta i bra slagläge tidigt och visst är det givna segerbudet i loppet.

              Bakom hoppas jag verkligen Hanna Lähdekorpi får igång 5 Tasmanian Devil som nu fått ett lopp i kroppen efter långt uppehåll och även fast han inte fått vinna så tycker jag ändå han gjort det väldigt bra, inte minst för tre starter sedan och näst senast. 1 Alfons är Olof Thorson kusk bakom återigen och ekipaget står verkligen perfekt till i loppet för att slippa tillägg. Näst senast segrade Thorson med fyraåringen genom att sitta i ledning hela vägen. Kan bli något liknande här med.

                  V64-5

                  Det är fin kvalité på det här medeldistansloppet och  jag tror att 3 Global Agreement kan ha en toppchans. Senast gick han iväg från bakspår vilket för hans del är rejält missgynnsamt. Han gick ändå bra där som tvåa i ett lopp som Reddington vann.

                  Nu med framspår återigen och som vanligt jänkarvagnen på så kommer Johan Untersteiner ladda upp femåringen. Når de ledningen är valacken extremt kaxig och jag då tror jag på spets och slut. Global Agreement har vunnit över medeldistansen fyra av tio starter, så även fast han på slutet mest presterat över korta distansen så ser jag inte 2 140 meter som något jätteminus.

                  Motbudet är 2 Reddington just och med tanke på att Robert Bergh har spår invändigt om konkurrenten tror jag definitivt han kommer försöka testa emot. Reddington gjorded det bra på Färjestad senast och var jättefin näst senast. Han ska räknas!

                  V64-6

                  Robert Bergh har en del hästar till start som kan vara segeraktuella. Hans bästa chans för ett besök i vinnarcirkeln hittar vi i avslutningen - spik!

                  Bergh själv sitter upp bakom 5 Suarez som inledde året strålande och radade upp segrarna. Under sommaren hade han möjligen en liten dipp i formen men har nu visat sitt rätta jag igen i två raka segrar. Nu sitter Robert Bergh upp för första gången på fyra starter och sitter ekipaget i ledningen direkt, vilket är mest troliga scenariot, har jag svårt att se dem förlora. 

                  Motbudet i loppet är 1 Beethoven från innerspåret som kommer lifta med i rygg och som dessutom får på sig jänkarvagnen. Kan helt klart utmana Suarez och är klar förstareserv.

                  Bästa spelbolaget för travodds

                  Bet365

                  Bäst på fasta odds
                  • Världens största spelsajt
                  • Egna fasta travodds
                  • Bra välkomsterbjudande
                  • Inget poolspel
                  Välkomstbonus
                  1250 SEK i spelkrediter
                  Hämta bonus Besök hemsidan

                  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                  Sammanfattning

                  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                  Läs hela recensionen

                  Fler aktuella travtips

                  Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

                  Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

                  Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

                  Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

                  Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

                  Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

                  Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

                  Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips