V64: En toppkväll på Solvalla!

Vi har en fantastisk kväll som väntar oss från Solvalla denna tisdag, med framförallt Victory Tillys lopp!

🔨 SPIKARNA

V64-2

6 Kapten Brodde har i normala fall haft en straffspark här. 
Kapacitetsmässigt är han den självklara ettan i loppet och ett stort plus med Andreas Lövdal i sulkyn som känner väl till femåringen.

Långa frånvaron gör detsamma när det gäller det här stallet och på ren kapacitet tror jag Kapten Brodde reder ut det här. Det är även tacksamt att många säkerligen garderar upp honom, så procenten landar fint!

Bakom? Ja, där är det läskigt öppet. 1 Zacapa U.S. med jänkarvagn och barfota fram är intressant från innerspåret. 4 O.M.Dustin tog en efterlängtad seger senast och insatsen var överraskande bra. Spännande se hur nioåringen följer upp det här.

V64-3

Det är ett tunt fält på sex startande i årets Victory Tillys lopp med 100 000 kronor till vinnaren.

Visst är det jättefin klass på loppet, men den självklara stjärnan är 3 San Moteur. Han laddas så klart mot Jubileumspokalen och gör nu första starten på mer än 1,5 månad. För mig är han klart bäst i det här startfältet och även fast 1 Rome Pays Off lär ge honom en kamp, så är Motorn min klara vinnare som spikas!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Fyraåringsloppet innehåller framtida storstjärnan 5 Iznogoud Am. Han har verkligen tävlat på hög nivå den här säsongen och är tätt bakom Francesco Zet som kullens stjärna. 
Nu återkommer han igen och ska göra sig redo för derbykval. Han ses med högst segerchans i inledningen, men spårlotten har gjort det intressant!

2 Sourire Frö har verkligen varit, i mina ögon, överraskande bra och gjort det riktigt starkt. Håller han ut Iznogoud Am från start kommer han köras i ledningen! 4 Mister Invictus är den jag håller bakom. Positiv senast på Örebro och nu ska han gå i jänkarvagnen för första gången i år.

Garderar jag Iznogoud Am är det lika väl att ta med hela fältet då det skiljer väldigt lite mellan övriga.

V64-4

Såvida Örjan Kihlström inte lider av jetlag från helgens tripp till USA, så har han en toppchans här med 3 Bentley Gar.

Stoet har varit urstark i sina prestationer i år och är den som ska slås. 4 Bonne Nuit Bi och 2 Nymke Bridagoon kommer givetvis ge det ett försök och jag hoppas det blir ett sevärt race av det här. Bentley Gar möter lite mer rutinerat motstånd den här gången som jag hoppas kan ge henne en kamp...!
6 Heloise Am
med skoryck och jänkarvagn ger oss en rejäl avslutning igen!?

V64-5

13 Camelot As har visserligen inget toppenläge i volten härifrån, men jag fastnade tidigt för honom ändå i den här startlistan. Fyraåringen är av hög kapacitet och det kittlar att han är anmäld barfota runt om för första gången. Borde passa perfekt med Örjan Kihlström i sulkyn.

Den att nå ifatt är 1 De Facto som kommer leda det här mycket länge, men stallkamraten till Camelot As, 4 Prutti di Mare, kommer garanterat försöka jobba emot där framme.
10 Aspen Broline
har obegripligt nog ännu inte fått sätta nosen först på 25 starter. Baserat på senaste insatserna är det tidsfråga innan han äntligen får till det!

V64-6

Den självklara favoriten i avslutande stoloppet är 4 Mirci a'Lir som trots frånvaro på någon vecka kunde komma tillbaka förra veckan och vinna direkt mycket enkelt. Med jänkarvagn på den här gången blir hon svår att slå från ledningen...!

9 Kungfu Lady är den som gör att jag garderar i loppet. Hon var klart godkänd näst senast men däremot riktigt bra senast i tufft uttagningslopp till StoChampionatet. Kommer flyga fram över slutvarvet. 
3 Succession
är väldigt svår att räkna på och man väntar verkligen att det ska lossna för henne. 1 Carisma Bi är oerhört svårbedömd som många med stall gul-hästarna men från det här läget bör hon ju ändå kunna göra upp.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips