V64: En kallrapp spik! » 29 apr. | Martin - Travstugan.se

V64: En kallrapp spik!

V64-veckan sätter fart från Värmland och Färjestadstravet. Omgångens säkraste vinnare hittar vi i kallblodsloppet - men även i montén!

V64-1

Streckkrävande start på V64-kvällen!

Låter försiktigt påställt på 12 Giovetsi som kommer från fin provloppsgenomkörare i kroppen. 15 Bear My Prince med Niclas Benzon kommer bli totalt bortglömd.
4 Mimmi Dynamite
visade inget av värde i sina två debutlopp i sensomras. Årets två starter däremot. har varit klart positiva och från läget är hon tidig!

V64-2

Mattias Djuse-tränade, 5 Vidivici C.C., har som många andra visat sig stormtrivas i montén. Med Emilia Leo på ryggen har han varit oslagbar i två raka starter och ikväll gör ekipaget sin tredje start tillsammans.

Visst finns där något bra motbud i loppet, men jag tror åter sista halvvarvet kommer bita riktigt bra för Vidivici C.C. som jag tror vinner det här. Spik!

V64-3

Ole Johan Östre har verkligen haft en lysande säsong med 5 Rappnor än så länge. Fem raka segrar i fem starter har varit resultatet och att de ska förlora det här ser jag som väldigt långsökt.
Jag tycker inte han står inför särskilt tuffare motstånd nu än tidigare och vid god hälsa är han klart svårslagen!

V64-4

Sett till raden är möjligen 6 Kryptonite Zon inget man tar åt sig tidigt här. Men se upp! Jag tror hästen kan stå för ett riktigt bra lopp ikväll och gör han om samma insatser som han gjorde under vintern är det ett farligt skrällbud.

10 The Noble One gjorde det riktigt vasst senast och känns som hästen att slå även fast han går iväg från bakspåret. 
Läget gör det givetvis svårt för 8 Erik K. men vid gardering är det ett klart måstestreck i det här loppet.

V64-5

Daniel Redén årsdebuterar ännu en kapabel jänkare ikväll. Här kör han själv 7 High Glider som i grunden möjligen är bäst, men från spår sju och med årsdebut är det som Rose Mary en självklar att gardera ikväll.

9 Sheriff Bi är på väg upp i fin form och jag tycker insatsen senast var ett jättesteg framåt. Vinner snart!
4 Peder Mykla
har utvecklats mycket bra det här året och sitter tidigt i ledningen. 

V64-6

Det är självklart att 13 Rose Mary är absolut bästa hästen i det här avslutande stoloppet. Femåringen är tillbaka här och gör första starten sedan november ifjol och dagsformen är knappast på topp. Kommer vara i behov av loppet och det är ändå en del meter som ska jobbas in här. Kanske fattas sista procenten den här gången?

Därför given att gardera den här gången och 10 Stardust Melody med ett lopp i kroppen känns som främsta motbudet. 5 Canary är ännu segerlös men är en klassisk "bättre än raden"-häst i hennes prestationer i år. Detta kan vara ett klart skrällbud i fältet.

På form är troligen 6 My Cool Mama bäst för dagen och härifrån sitter hon tidigt bra på det!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips