V64: En kallrapp spik! » 29 apr. | Martin Engström - Travstugan.se

V64: En kallrapp spik!

V64-veckan sätter fart från Värmland och Färjestadstravet. Omgångens säkraste vinnare hittar vi i kallblodsloppet - men även i montén!

V64-1

Streckkrävande start på V64-kvällen!

Låter försiktigt påställt på 12 Giovetsi som kommer från fin provloppsgenomkörare i kroppen. 15 Bear My Prince med Niclas Benzon kommer bli totalt bortglömd.
4 Mimmi Dynamite
visade inget av värde i sina två debutlopp i sensomras. Årets två starter däremot. har varit klart positiva och från läget är hon tidig!

V64-2

Mattias Djuse-tränade, 5 Vidivici C.C., har som många andra visat sig stormtrivas i montén. Med Emilia Leo på ryggen har han varit oslagbar i två raka starter och ikväll gör ekipaget sin tredje start tillsammans.

Visst finns där något bra motbud i loppet, men jag tror åter sista halvvarvet kommer bita riktigt bra för Vidivici C.C. som jag tror vinner det här. Spik!

V64-3

Ole Johan Östre har verkligen haft en lysande säsong med 5 Rappnor än så länge. Fem raka segrar i fem starter har varit resultatet och att de ska förlora det här ser jag som väldigt långsökt.
Jag tycker inte han står inför särskilt tuffare motstånd nu än tidigare och vid god hälsa är han klart svårslagen!

V64-4

Sett till raden är möjligen 6 Kryptonite Zon inget man tar åt sig tidigt här. Men se upp! Jag tror hästen kan stå för ett riktigt bra lopp ikväll och gör han om samma insatser som han gjorde under vintern är det ett farligt skrällbud.

10 The Noble One gjorde det riktigt vasst senast och känns som hästen att slå även fast han går iväg från bakspåret. 
Läget gör det givetvis svårt för 8 Erik K. men vid gardering är det ett klart måstestreck i det här loppet.

V64-5

Daniel Redén årsdebuterar ännu en kapabel jänkare ikväll. Här kör han själv 7 High Glider som i grunden möjligen är bäst, men från spår sju och med årsdebut är det som Rose Mary en självklar att gardera ikväll.

9 Sheriff Bi är på väg upp i fin form och jag tycker insatsen senast var ett jättesteg framåt. Vinner snart!
4 Peder Mykla
har utvecklats mycket bra det här året och sitter tidigt i ledningen. 

V64-6

Det är självklart att 13 Rose Mary är absolut bästa hästen i det här avslutande stoloppet. Femåringen är tillbaka här och gör första starten sedan november ifjol och dagsformen är knappast på topp. Kommer vara i behov av loppet och det är ändå en del meter som ska jobbas in här. Kanske fattas sista procenten den här gången?

Därför given att gardera den här gången och 10 Stardust Melody med ett lopp i kroppen känns som främsta motbudet. 5 Canary är ännu segerlös men är en klassisk "bättre än raden"-häst i hennes prestationer i år. Detta kan vara ett klart skrällbud i fältet.

På form är troligen 6 My Cool Mama bäst för dagen och härifrån sitter hon tidigt bra på det!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips