V64: En gullig chansspik i omgången!

Det är en tisdag på Bergsåker som gäller för V64. Måndagens omgång på Halmstad blev favoritbetonad men väl i Sundsvall kan vi bland annat se fram emot duell mellan Daniel Wäjersten och Robert Bergh!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

V64-3

Min spik för omgången faller oväntat nog på Daniel Wäjersten (eller inte....). Jag tycker han har en jätteintressant fyraåring i 4 Blues Brother som inlett karriären mycket lovande. Fjärdespåret till trots så tror jag ekipaget tidigt kommer sitta bra på det och jag blir förvånad om någon av starthästarna vill utmana när Wäjersten sätter in stöten där framme. 
Utmanaren hittar vi 20 meter bakom i 8 Young Mistress men för mig är Blues Brother redan en mycket mer kapabel travare som är under rejäl utveckling för dagen. Spik!

V64-4

En lite mer vågad spik - men sådant måste man ha för att få lite cash i fickan!

Jag tycker 8 Gullviva visat jättefin inställning och trots utgångsläget så tror jag Tamara Skutsnabb ger elvaåringen en rejäl chans hela vägen. För mig är det ett jätteöppet lopp där det krävs en hel del streck - därför är det extra kul med att ta ställning! Just korta distansen är stoets bästa och hon ger sig verkligen inte om hon får känning för att segerstrida och jag väljer att gå fullt ut på Gullviva!

❌ FAVORIT I FARA

V64-5

6 Zorocco Yamoz gjorde en strålande insats på Solvalla senast när Zeb Jonasson satt upp och här blir han från framspåret favorit med Linus Lönn. Han ska givetvis räknas tidigt i loppet men framförallt på bakspået hittar jag flera som måste med och som är minst lika bra som honom för dagen!

13 Loveyouecus och 14 Spartan Cougar är betydligt mer härdade än favoriten i loppet och kommer plocka placeringar när väl attacken för de båda sätts in. Annan som ska nämnas i sammanhanget som inte är borta ur striden är 7 Ryjet som stormtrivs med Ingvar Nyberg i sulkyn. 
För mig krävs det en del streck i avslutningen för att känna mig säker...!

💣 GARDERINGLOPP

V64-1

I V64-1 kan vi se fram emot en rejäl duell mellan Daniel Wäjersten och Robert Bergh likt vi såg i onsdags under V86. Bergh bakom 1 Västerbo Razzia kommer knappast kunna försvara innerspåret, men här ska Bergh ut i andraspår så tidigt som möjligt. I ledningen kan just Wäjersten sitta med sin 7 Star Muscle och på förhand ser det ut som en kamp mellan dessa två.

Jag tror just duellen i fråga kan bjuda in andra i matchen och streckar därför på! 9 The Last Trapper och 8 Diamond From Hill är de jag rankas främst bakom, men en rejäl outsider som kan ge oss högt värde direkt efter V64-1 är 3 Born To Live med Wiktor Kylin-Blom. 

V64-2

Emil Eriksson får chansen att sitta upp bakom 1 Ask Galant här och det kan gå just galant för ekipaget härifrån. Sexåringen avslutade fjolåret med två mycket fina segrar och noterbart var att det var första starterna på över ett år! Han har betydligt mindre pengar på kontot sett till hans kapacitet och visst kan han leda hela vägen.

Mats E Djuse är en champion bakom kallblod framförallt ger han mod i hästarna han sitter bakom. Här ser vi honom med 3 Guli Greta vars namn visserligen är lite skämtsamt - stoet är däremot en stark femåring som inte minst visade senast vilken inställning hon besitter. 2 Gull Blesen är fortsatt segerlös men har knappast sett chanslös ut i sina starter. Ren tidsfråga innan Olle Alsén styr in en seger med denne.

V64-5

2 Beawinner såg ut som en rejäl nästagångare senast på Färjestad där hon stod för en heroisk insats. Hon ska givetvis vara tidig i matchen här och är min knappa etta i loppet. 
Utmanaren i loppet är givetvis 6 Rezorb Hangover från springspåret som årsdebuterade på bästa sätt senast men även 9 Global Boost med sitt lopp i kroppen. Framförallt Global Boost ska vara redo för en offensiv styrning.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips