V64: En bank inleder på Eskilstuna?!

Eskilstuna erbjuder en rätt öppen tisdag kväll med V64. Kan vi redan direkt inleda med en bank? Mycket möjligt! 
Din andel i systemet? Den hittar du här!

V64-1

Oskar J Andersson har lite av fördelen i första avdelningen. Här står han på start med sin 3 Adlon Amok som gör karriärens 17:e start. Efter en segerlös karriär har det lossnat för femåringen den här säsongen som tagit sina tre första segrar för regi Andersson. Från tidig ledning blir Adlon Amok sannerligen inte enkel att ta ner.

En man vet har väldigt mycket kapacitet i sig är 4 Powerbank. Ja, vi kan mycket väl inleda omgången med en bank. Felfritt kommer han hamna väldigt bra på det tidigt i loppet och motståndet han ställs mot här är lite enklare än det han tidigare varit van vid. 
Tredjestrecket och även så det sista är 9 Dallas Brick. Prickar Andreas Lövdal starten perfekt kan Dallas Brick vara rejält offensiv tidigt och frågan är om någon vågar svara emot när ekipaget kommer ute i banan!?

         V64-2

         9 Imakeitmyself ska åter köras barfota runt om och är den jag tidigt fångar intresset för här - men det är ett oerhört öppet lopp som kräver sina streck.
         7 Juneau Boko
         gick jättebra senast och Andreas Lövdal siktar framåt tidigt och kommer köra där. Baserat på senaste insatsen är femåringen nära karriärens andra seger och den kan mycket väl tas här med ledning runt om. 

         Annan jag tror laddas framåt direkt trots läget är 8 Västerbo Garonne göra som selas ut med lopp i kroppen! 3 Ciel Wibb ska med tidigt på kupongen från ett ypperligt läge. Har ännu inte fått sätta nosen först i sina åtta starter, men möter klart mycket enklare nu än på slutet och jag tror det kan vara segerdags den här gången!

           V64-3

           • Omtag gäller - spik igen!

           Senast trots att han hade två månaders uppehåll singelstreckade jag 5 Indy Lane. Jorma Kontio kunde med lätthet ta sig mot ledningen från spår 5 på en regntung och krävande bana och såg bra ut från ledningen, men där konkurrenten från ryggen hittade ut sista biten och spurtade förbi. 
           Jag tycker Indy Lane gjorde ett väldigt bra lopp som fört fram honom inför det här. Det ser ut att mycket väl kunna bli utvändigt om 2 Hector Boko men det är inte omöjligt att Kontio ändå får överta. Oavsett ledare eller utvändigt så är Indy Lane av det starka slaget och jag tror han bara vinner.

             V64-4

             5 D'Amore känns väldigt spännande nu med ett lopp i kroppen efter några veckor uppehåll. Anders Källberg som tränar stoet körde som vanligt senast också. Satt tidigt i ledningen och där stoet gick undan till mycket enkel seger. Källberg kommer sannolikt vara offensiv här med och når ekipaget ledningen kan loppet mycket väl vara över!

             2 Timetopaythepipe kördes offensivt bakom bilen senast och hamnade till slut rygg ledaren. Det såg svårt ut att sedan göra upp om segern när ledaren kallnade, men Timeyopaythepipe hittade ut in mot upploppsrakan och kunde sedan med rappa kliv ta sig förbi en så bra häst som Selfie som såg ut att gå mot seger. Med rygg på D'Amore här kan hästen åter bli att se upp med till slut.
             9 Mellby Ivy
             är för mig naturliga tredjevalet i loppet.

                 V64-5

                 Oskar J Andersson hoppas leda runt om i V64-1 och så även här. Med 1 Valle E.W. står han väldigt bra till som ensam på startvolten och jag tycker sexåringen visat så pass mycket att han kan ge de där bak en match.
                 Nackdelen för ekipaget blir om de från 20 meters tillägg får en bra start och tidigt hämtar in avståndet: Det är några riktigt starka konkurrenter där bak som är vana vid de lite längre distanserna.

                 12 Vikens Dome gör sin första start sedan 31 mars och så även regidebut för Fredrik B Larsson. Han är som gjord för dessa uppgifterna och även fast han inte har lopp i kroppen på ett tag så tror jag han är så pass stark och grym att han kan göra upp direkt.
                 5 Tullibardine Boe
                 visade prov på god kvalite under fjolåret men har haft det lite motigare den här säsongen. Det är intressant se henne på hemmabanan och så även nu under den här perioden på året. Det var just nu ifjol som hon var som allra bäst!

                 V64-6

                 Åke Lindblom besöker Eskilstuna och gör så med en vinnare i avslutningen.
                 1 Juncio Boko
                 har sedan en tid lämnat regi Per Lennartsson för Lindblom och har där nu hunnit få ett lopp i kroppen. Femåringen får nu springa barfota runt om för allra första gången och från spår 1 över korta distansen är taktiken given; försvara innerspåret och led runt om. Jag tror Lindblom lyckas med bedriften och avslutar med en stark spik!

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst på fasta odds
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

                 Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

                 Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

                 Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

                 Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

                 Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

                 Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

                 Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips