V64: Elitloppsvinnaren gör comeback!

Bollnästravet ger oss tisdagens V64-tävlingar och det är läcker klass på omgången när Elitloppsvinnaren gör comeback och där vi i V64-5 har fin klass på kallblodsloppet!

🔨 SPIKEN

V64-3

Stjärnornas stjärna är tillbaka.

1 Don Fanucci Zet har i lugn och ro fått komma hem från Frankrike, fått sin tuffa träning hemma på gården och är nu redo att trimma igång maskineriet igen. Han ska få två tuffa lopp i kroppen innan Elitloppet om en månad och han kommer knappast få en mysresa på Bollnäs ikväll. Det är några bra emot, framförallt 5 Global Welcome med lopp i kroppen, men jag förväntar mig Don Fanucci Zet i tillräcklig ordning - då ska han bara vinna det här.

V64-4

11 Show Must Go On håller jag högt för klassen och har inlett karriären mycket lovande. Senast var han inte i sitt bästa jag när han även testades barfota runt om och den starten är bara att glömma.
Ikväll möter han ett motstånd som han är bättre än och han har även löst liknande uppgifter förr.

Svante Båth sätter på skorna runt om igen på honom och sköter sig fyraåringen är han huvudet högre än dessa. Valacken blir heller inte särskilt jättestor favorit så det är bara att tacka och ta emot!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Örjan Kihlström kommer vara resolut i styrningen och sitta i ledning tidigt med 5 Damien. Därifrån kommer sedan hästen bli oerhört svårslagen och han ska vara stor favorit i loppet. Den som mot förmodan kan sätta lite press och motstånd är 7 Invader Am som var svag senast och fått pausa efter det. Nu selar Timo Nurmos ut hästen igen och jag väntar mig uppryckning ikväll. Är i grunden inte mycket sämre än Damien!

9 Drizzle planeras köras barfota runt om för första gången. Smaskig skräll att jobba in i inledningen!

V64-2

11 Järvsö Micke är en sexåring under rejäl utveckling och som har väldigt mycket fart i sig. Han selas ut på hemmabanan i absolut toppform med två raka segrar i bagaget. 

6 Wilda Simon singelstreckade jag ett par gånger under fjolåret och hade han haft mer ordning på sitt sjabblande så hade han haft mer på kontot än vad han har idag. Han är sin främsta motståndare. Sköter han sig är segerchansen god!
Bakom är det mycket öppet och 14 Dellenit är den lågprocentaren jag ger högst skrällchans för att höja värdet.

V64-5

Fint kallblodslopp med flera kapabla som selas ut.

2 Ängsborken är av hög klass när han är 100%-i ordning men bekymret är att han just nu inte är det. Han ska räknas tidigt på sin grundkapacitet men är ännu inget att singelstrecka då han är i behov av mer lopp i kroppen och därtill påbörjar avelsarbete dagar innan den här starten. Oklart vad det kan göra med humöret! Man ska också ha i åtanke att tränaren fortsatt vill att kallblodsstjärnan ska få genomkörare i kroppen så det lär inte köras hejvilt för en etta i raden...

11 Tangen Frikk kommer runda de flesta i det här fältet och outsidern är 10 Oppgårdsdrängen som från det här utgångsläget borde kunna sköta sig. Felritt är han en av de bättre i fältet och han blir underskattad ikväll!

V64-6

9 Magnificent Tooma har mycket god segerchans i avslutningen och har gått framåt rejält med årsdebuten överstökad. Han kommer svepa runt det här och vinna komfortablet, är känslan.
Jag gillar dock läget som 1 Twigs Got U. har fått och Rikard N Skoglund borde försöka försvara innerspåret med hästen härifrån. Lyckas de sitta i ledning är sexåringen väldigt kaxig därifrån och även fast det möjligen är litet långskott att han står emot Magnificent Tooma så lever jag på det hoppet i avslutningen!

Jag tycker även 10 Herecomestheboom kan få en perfekt löpning härifrån, även fast detta är en häst som främst trivs i främre träffen under loppens gång. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips