V64: E3-uttagningar på Gävle

Gävle står som torsdagens V64-värd och det är uttagningar till korta E3!

🔨 SPIKARNA

V64-3

Mycket klar fördel för 2 Joy Sisu med Mika Forss med det här utgångsläget och jag räknar kallt med att Forss är rejält redo från start. Joy Sisu tycker jag bör kunna hålla ut 4 Jewilla och från ledningen kommer Joy Sisu inte släppa någon förbi sig på hela vägen. 

Anmäld barfota runt om för andra gången. Senast hon gick det var för tre starter sedan när hon vann under Elitloppshelgen på Solvalla. Hon visade senast i E3-Consolation att formen är på väg uppåt!

V64-5

4 Beat It har nu fått två lopp för regi Timo Nurmos och båda starterna har varit med Örjan Kihlström i sulkyn. Nu känner stoet väl till Kihlström och nya regin ordentligt. Framförallt är det inte konstigt att hon behövt starterna, då hon varit ifrån sedan december.

Här ser jag att stoet tidigt bör kunna fronta och jag väntar mig att hon presterar på allvar när det nu vankas E3-uttagningar. Motståndet är väl okej, men inte något jag skräms av och jag tror Beat It tar efterlängtad seger.

👌 DESSA MISSAS INTE - Garderar kulltopp i V64-2

V64-1

1 Global Delivery har perfekt läge från innerspåret och får som sämst rygg ledaren. Jag väntar mig att hon segerstrider här och rankar henne till och med etta härifrån. 
4 Kayla Westwood
är väl den som visat mest av de som startar här och tacksamt nog har stoet nu fått perfekt framspår efter ett par bakspårsstarter.

V64-2

8 Corazon Combo har varit en av de mer framträdande i kullen och näst senast i långa E3 såg han sig slagen för första gången. 
Jag tyckte han var klart godkänd både i uttagningen dit och i finalen, men senast hemma på Vermo var han väl godkänd. Jag har respekt för motståndet och framförallt utgångsläget den här gången och måste gardera honom...

Tidig är 6 Ante la Roque, vilket kan tyckas märkligt då denne inte vunnit ännu på 13 starter. Nu har treåringen fått två lopp för regi Redén och tränaren låter mycket nöjd med honom för dagen. Mycket positiv andraplats senast och Ante La Roque är startsnabb. Sitter han i ledningen kan det räcka mycket långt!

2 Waterford Wine ska man även ha respekt för från spår 2 och jag tror att en sådan som 3 Nat King Cole är underskattad och är han på rätt humör tror jag denne kan överraska!

V64-4

Det ska verkligen bli högintressant att se 8 Bedazzled Sox, som är vinnaren av långa E3. Här fick han ett högst utmanande läge och även fast han är den som står ut i loppet så vågar jag inte spika...

7 Joe Dalton håller jag som minst lika bra och visst står dessa två ut i loppet, men det kittlar ju att strecka några till när lägena blev som de blev för dessa två. 
1 M.T.Sanches
möter visserligen mycket tuffare gäng den här gången, men formen är verkligen på topp!

V64-6

9 Pure Atlas hade vid framspår varit möjligt spikförslag för min del. De gånger han levererat på topp har han tillhör kullens absoluta toppar. Nu går de tillbaka med vanlig vagn och skor runt om och visst, det gick väl inget vidare i E3-finalen senast... 
Kan ta omtag här och vid sunda vätskor tror jag han kan runda hela fältet.

3 Following blir spännande med Björn Goop som nu med två starter tillsammans känner väl till varann. Treåringen har även inlett Sverige-karriären mycket positivt. 5 Drake Kronos är klart snabbast iväg där framme och vid ledning kan det räcka mycket långt!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips