V64: Driver mot tredje raka?

Örebro styr igång helgen med V64-tävlingar på fredagskvällen och det är en fin omgång med flera välkända som selas ut! I V64-5 kan det bli så att vinnaren driver in tredje raka segern.

🔨 SPIKEN

V64-2

1 Firebird Scoop står inför en intressant uppgift och körs av en av de mer rutinerade i fältet i form av Carl Philip Lindblom. Sjuåringen har varit ifrån med lite hosta men fick inte stå över särskilt mycket. Från innerspåret är jag inne på att Lindblom håller ut övriga och över Örebros korta upplopp är det mycket vunnet. Jag tror ekipaget kan leda runt om!

🔒 LÅSET

V64-3

4 Hobart är verkligen spännande för framtiden och han är på tok för bra för klassen han är i. Fyraåringen tog karriärens första seger näst senast och det var ruggigt att se valacken när han äntligen fungerade fullt ut. God chans återigen.

Däremot är 9 Global Billboard i loppet och skulle jag tvingas välja av dessa två hade jag nog tagit Global Billboard. Låset "helgarderar" loppet.

V64-5

7 Driverlane har vunnit väldigt övertygande i sina två senaste starter där Jorma Kontio med lätthet nått ledningen och sjuåringen vunnit mycket enkelt. Man ska ha i åtanke att motståndet är hårdare den här gången jämfört med tidigare uppgifter och han ställs mot konkurrenter som sprungit in mer än honom - men i den formen Driverlane är i för dagen så tror jag han ändå är stark nog att lösa det här.

2 Pacific Kingdom är främst emot från fint läge. I comebacken senast gjorde han det trots allt väldigt bra i snöyran. Han är säkerligen framskjuten i formen den här gången och är den som utmanar Driverlane.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

6 Bellatrix Club startade så sent som i tisdags på lunchen och var väl fullt okej men inte mer tycker jag. Hon har startat oerhört tätt och gör här sin fjärde start för året(!). Hon är ju alltid med och bråkar om segern där framme och kommer vara det nu med, men ingen jag lutar mig mot.

3 Elsa Bols känns jätteintressant och når Jorma Kontio ledningen leder ekipaget länge, men samma position kommer även 1 Stepping Dreamgirl vilja nå. Se upp för 7 Gloria Victis som gick mycket bra ute i spåren senast.

V64-4

V64-4 är inte bara ovisst utan även det mest orutinerade. 7 All Included såg jättebra ut senast i karriärens första seger och går nu iväg från springspår! 2 E.V.Angie är den att slå och stod för en tapper insats senast. Står lite på tur för seger! 
5 Fosbury Zet
är högst oklar vart man har för dagen och som regidebuterar för Magnus Jernemyr. Gjorde fyra starter för regi Redén ifjol som hårt betrodd varenda gång.

V64-6

Det är en fin avslutning med välkända hästar och 1 Amazing Warrior är den som de flesta fastnar för och Iikka Nurmonen kommer försöka styra och ställa hela vägen.
11 Djokovic
trodde jag lite på senast men han kom verkligen aldrig riktigt in i loppet där. Tidigare har han känts lite på gång och jag tror det blir offensiv styrning direkt härifrån! 6 Phoenix Photo håller jag högt för klassen och han räknas alla dagar i veckan här.

Dagens Dubbel-förslag:

 1. 2, 7
 2. 11 Djokovic

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

  Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

  Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

  V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips