V64: Djuse-profil och kallt!

  Gävle har ansvaret för tisdagens V64-tävlingar där vi välkomnar tillbaka kapabel Djuse-profil och även har kallblod på schemat! 

  🥇 SPIKFÖRSLAGET

  V64-3

  1 Run n'Cola är tillbaka efter lite uppehåll men har tränats igång och ska vara rejält förberedd direkt ikväll.
  Jag minns honom hur bra han gick i årsdebuten tidigare i år och han har ju visat många gånger att han levererar direkt efter lite ifrån.

  Spår 1 är perfekt och där finns ingen jättesnabb utvändigt om honom som kan utmana tror jag. Magnus A Djuse kommer garanterat testa honom i ledning om innern försvaras - då tror jag även Run n'Cola sedan leder hela vägen runt om!

  V64-4

  2 Matteo de Veluwe ska ha en god chans direkt!
  Fyraåringen är möjligen inte i toppform direkt men gillar den långa distansen och jag tror även han i tidigt skede kommer få ha hand om befälet i loppet.

  Vi har ju några hyggliga emot honom som startar 20 meter bakom, men det är ju samtidigt inte några "segermaskiner" direkt som ska jobba ikapp honom.
  Jag tror faktiskt att Matteo de Veluwe är tillräckligt i ordning för att hålla undan från övriga.

  V64-6

  Andreas Lövdal är verkligen taggad på att visa upp 5 Delon Grif i bästa sätt och jag tror han kan göra det rejält ikväll! Minuset är så klart att hästen inte är riktigt startsnabb men han väger upp det genom att vara desto starkare. 

  Spår lite längre ut bakom bilen tror jag även är bra och lyckas han hålla ut 8 Zätamustangen från start tror jag väldigt mycket är vunnet! Med tanke på att hästen även gick i mål med mycket sparat senast så tror jag Lövdal är inne på att köra rejält offensivt ikväll.

  💣 ÖVRIGT...

  V64-1

  3 Sandy At The Beach gjorde ett otroligt fint lopp senast där hon även tog karriärens första seger. För den snåle hade hon mycket väl kunnat vara tänkbart singelstreck, men jag är lite frågande till vart hon hamnar...

  ...vi har nämligen ett par startsnabba som jag tror kommer iväg snabbare än henne. En sådan som 6 Asap Annie kommer ge allt för att nå dit liksom 1 Xanthis Image.
  Jevgeni Ivanov har med två jokrar i loppet i form av 4 Quinan Tooma och 9 J.J.Snowstorm.

  V64-2

  Stoloppet innehåller nio rutinerade sådana och förstahästen är möjligen 1 Dior Lilly som vi sett mycket på V75-scenen i år. 
  Dessvärre har hon mycket gemensamt med övriga i startfältet; de vinner alldeles för sällan.

  Jag vågar knappast lita på henne som singelstreck och den jag tycker är bäst av de startande är 9 Beawinner. Kruxet är däremot att hon startar från bakspår.... Jag tycker det skiljer väldigt lite med de flesta och jag helgarderar.
  Det ska förresten bli intressant se 4 Just More Fun i jänkarvagnen igen

  V64-5

  8 Nordby Elde har varit ett riktigt utropstecken under hösten och får nu på sig jänkarvagnen igen när det är bilstart. För loppets spänning har han däremot fått spår 8 vilket gör att det kan häxa!

  5 Bäcklös Faron har varit rejäl besvikelse i år - möjligen ett av årets främsta fiaskon i kallblodssporten. Han är ju bättre än så och vi hoppas verkligen få se det snart...
  9 Guli Frodo
  har gjort det bra flera gånger i år utan att räcka hela vägen till seger. Snart så...! Magnus A Djuse sitter upp bakom 11 Månremus som även ska köras i jänkarvagnen - kul överraskning!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube