V64: Diamanten mot överkomligt

Torsdagen är här och V64 besöker Gävletravet där en diamantspik möter överkomligt motstånd!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

V64-3

Som vanligt sitter Jorma Kontio upp bakom 9 Vice Versa Diamant och här har tränare Katja Melkko hittat en mycket vettig uppgift åt sin sexåring.

Han kommer säkerligen bli väldigt stor favorit, men valacken är även i väldigt fin författning just nu med tre raka segrar och han stormtrivs över längre distanser. Jag tror Kontio tidigt kommer satsa sig framåt och motståndet ser högst passande ut. 

V64-4

3 Kullungen är verkligen i en otrolig utveckling just nu och ska bli jättespännande att se nu över lite längre distans.
Jag tror inte 2 640 meter ska vara några bekymmer och Peter Eriksson känner givetvis väl till henne och som har kört henne hela hösten. Stoet har radat upp segrar och jag ser det inte som någon galopprisk härifrån. Felfri avgång? Då kan Kullungen redan vara i mål... Jaha, hon får det? Ja, men perfekt. Spik!

Det som gör henne sårbar är möjligen att 1 Ackssonfaksen har innerspåret och jag blir inte helt överraskad om Marcus Lilius försvarar innern trots allt. Kullungen är däremot en bättre häst och kämpar ner honom.
13 Alfred R.G.
har en otrolig inställning som bör resultera i att han till slut kommer långt fram i loppet.

❌ FAVORIT I FARA

V64-5

Varken 1 Mitzy Gold eller 3 Quantity of Time är några jag vågar hålla i handen och är för mig måsten att gardera upp med en raket!

9 Rocket Boy är ju van vid stentufft motstånd och ska kunna leverera bättre den här gången tycker jag. För mig är han rent av den klara ettan på ranken. Det som gör mig nojjig är att han trivs i främre träffen och det kan bli svårt att nå dit härifrån... 

2 Perfume och 6 Husman Norrgård är de som jag ser som loppets roliga outsiders som höjer värdet.

💣 GARDERINGARNA

V64-1

För mig är det självklart att ha 6 Cab Frontline som etta här om än att han riskerar att få göra jobbet utvändigt ledaren. Han är i fantastisk form för dagen!

3 Staro Onyourmarks bör kunna göra upp om det lite mer den här gången och ses väl som den som drar tåget där framme. 4 Krakas är ett sto som haft en del otur men som är farlig om hon får spara speeden vilket det ser ut som att hon får göra här.

Jag känner mig något "rädd" över inledningen och tror vi kan få en riktig smäll här - 9 Blue Star Cantab!?

V64-2

8 Borkvinn S.K. lyckades senast i åttonde starten ta karriärens första seger och gjorde det när Oskar Kylin Blom från rygg ledaren gick ut och fick överta ledningen med varvet kvar. Därifrån gick treåringen sedan undan till en trygg viktoria. Nu sitter Ulf Ohlsson upp och ska bli intressant se hur treåringen följer upp!

Kylin Blom kör själv 5 Kattelbo Kajsa som gick klart okej som trea, men jag har svårt se henne som segerkandidat här.

10 B.W.Harry är den som utmanar Borkvinn S.K. allra främst och som varit jättebra i två raka lopp. Jag tror det står mellan dessa två först och främst, men tar sig 2 Tekno Filur iväg felfritt är han av hög kapacitet - vilket man för dagen har svårt se på raden...! 

6 Läckra Lukas har jag även kollat in på slutet och som ständigt är starkt platsbud. Det vore på sin plats att sätta nosen först på hemmabanan den här gången...!

V64-6

Julstayern avslutar och 12 Ares Face är trots sitt läge den jag tror mest på och fyraåringen går ner lite i klass på konkurrensen nu. Han ska över denna långa distansen vara aktuell den här gången och jag tror mycket på honom här.
Motståndet sker främst i form av 11 Campari som jag tycker gjort det bra i Solvalla-konkurrensen

4 My Love M.L. är en treåring som några säkert lär glömma bort och som nu fått springa med skor runt om en gång På mellanvolten är det den jag har störst respekt för.
2 Atom Bet
kommer givetvis försöka leda så länge som möjligt. Han gjorde det ju riktigt bra därifrån vid karriärens enda seger för tre starter sedan.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips