V64: Det berghas för ny seger » 11 feb. | Martin Engström -…

V64: Det berghas för ny seger

V64 körs från Mölndal och Åbytravet den här torsdagen. Redan i V64-1 ser vi omgångens bästa spik där Ivory di Quattro hittat en fin uppgift. Det "berghas" för ny seger med Robert Bergh (bilden)!

Andel för 40 kr - klicka här!

V64-1

Jag gillade ju verkligen vad jag fick se av 6 Ivory di Quattro förra veckan på V86. Här har Robert Bergh hittat ytterligare en fin uppgift till sin tuffing.
Jag har respekt för framförallt 4 Fabio de Pervenche så klart och 5 Vischio Holz med lopp i kroppen, men Ivory di Quattro är i lysande författning för dagen och ska ta hem det här.

  V64-2

  • Italienaren visar vem som är bäst!

  Peter Untersteiner får sitta upp bakom 6 Barbaro As för andra gången och det är givetvis alltid en fördel att kusken kört en häst tidigare. Fyraåringen behövde två starter att komma igång men har sedan gjort fyra riktigt bra starter på raken. Kapaciteten verkar italienaren besitta långt över klassen på konkurrenterna här och kommer han bara vettigt iväg så tror jag Barbaro As bara är bäst - kort och gott...!

   V64-3

   Det gör visserligen lite ont att ranka ner 4 Pre Calculated  som tvåa i loppet, som jag tror står inför en fin framtid, men här ser det ut som bra läge för Peter Untersteiner som förstarankad;

   Untersteiner kör här ut med egentränade 9 Son Hugo Pellini som står ensam från springspåret här och kommer få en pangstart. Det är ett relativt överkomligt motstånd för den här Muscle Hill-sonen som senast fick en perfekt genomkörare på Jägersro efter varit ifrån i tre månader. Faller det bara väl ut i starten tror jag rentav att fyraåringen tidigt sitter i ledarpositionen. 
   8 Vision Face kunde senast ta sin blott andra seger i karriärens sjuttonde start men intrycket var riktigt starkt och då liksom nu sitter Carl Johan Jepson upp!

    V64-4

    3 Bearicecream har haft en väldigt fin vinter och utvecklats väldigt fint för stall Mimmi Elfstrand. Som vanligt sitter Anders Svanstedt upp bakom sexåringen som senast, just på Åby, tidigt tog hand om ledningen och gick sedan undan därifrån. Kan mycket väl leda runt om här igen!

    5 Veritas Grif gick riktigt bra under sadeln senast där hon tog sin första seger sedan 30 april 2020. Med tanke på prestationen där blir hon givetvis lite spännande att se hur hon följer upp det här. Rutinerade Thomas Uhrberg sitter upp för första gången. 

    6 Doyouknow såg allmänt seg ut i sin årsdebut senast och såg ut att behöva genomköraren. Bör rimligen vara förbättrad här!
    9 Listas Tingeling
    verkar ha hittat sitt livs form på tävlingsbanan och stoltserar nu med två raka segrar. Näst senast skrällde hon till rejält på Örebro och insatsen senast på Axevalla visade att det minsann inte var engångsföreteelse. Hon är givetvis väldigt tidig i segersnacket återigen och kommer bli tung att stå emot om hon är som hon varit på slutet.

     V64-5

     Med två insatser i kroppen kan det väl vara dags för 3 Zlatan Knick den här gången. Christoffer Eriksson sitter åter upp bakom sin sexåring som tidigt borde ta hand om ledarpositionen här och blir hästen att slå.
     6 Symphonic Lincoln
     är man givetvis lite imponerad av som inlett säsongen med två raka segrar och visat riktigt lysande form i sina fyra senaste starter. Återigen sitter amerikanska sulkyn på och Henrik Johansson kommer säkerligen lita på sin nioåring igen som verkligen går HELA vägen in i mål.

     Bakom dessa två lyfter jag fram 9 Arno dell'Est som tänkbart skrällbud som på slutet inte riktigt fått utdelning på sin fina form. Det måste lösa sig från bakspåret här så klart, men vid ytterligare gardering ska man ha honom i åtanke!

     V64-6

     8 Ericano fick senast besöka Åby för första gången och gjorde det genom att segra i överlägsen stil. Nu är det helt annan uppgift med medeldistans och spår 8 men jag skulle tro att Kenneth Andersen kör som att han har den klart bästa hästen i fältet - det kan också mycket väl vara så...

     4 Atlas Font väntar man på att det ska lossna för rejält och 1 Fiery Heart ser ut att kunna få en perfekt liftresa fram till open strech!

     Dela inlägg

     Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst på fasta odds
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

     Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

     Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

     Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

     Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips