V64: Dansar till seger ikväll » 7 maj | Martin Engström -…

V64: Dansar till seger ikväll

Högklassiga hästar selas ut på Solvalla ikväll. För att vara V64-spelet är det fin klass och jag tror stoet dansar till seger igen.

V64-1

Daniel Redéns hästar presterar mer eller mindre hela tiden och är att räkna med. En av de som utvecklats rejält under våren är 3 Chapter N.Deo. Hade gärna sett att det visserligen var ett halvvarv längre, men jag tror hon kommer göra ett topplopp återigen över kort distans.

Örjan Kihlström låter de gärna ladda iväg där framme och placerar sig fint i andraspår. Anfaller sedan med rejäl spurt med halvvarvet kvar och Chapter N.Deo kan spurta hem allt. Dock inte helt otänkbart att Kihlström testar framåt direkt i och med kort distans och där värsta motbuden har spår utvändigt om. Oavsett vad; jag tror på Chapter N.Deo!

V64-2

Läget är hyfsat för 1 Roller Coaster Ås. Låg chans att Peter Untersteiner kommer kunna försvara innerspåret, men ekipaget får garanterat fin resa hela vägen.
Claes Sjöström har höga tankar om 5 Easy So Easy och likaså Åke Lindblom med sin 7 Karat Band som testar framåt direkt.

Klarar Jim Oscarsson att ta ledningen med 3 Dontloosemate är de klart bra nog att kunna hålla undan. Skrällbudet, om än lite långskott, är 9 Ubaquarian Face. Joke Face-sonen har ännu inte satt nosen först, men jag tror det har varit ren otur att han inte fått vinna ännu. Snart lossnar det och möjligen han får ett perfekt löp hela vägen ikväll härifrån.

V64-3

Per Nordström är möjligen inte någon toppkusk. Däremot har han ofta alltid väldigt talangfulla hästar i stallet och en felfri 6 Grande Diva Sisu blir inte enkel att ta ner ikväll, som visat flera gånger förr att hon är riktigt fartfylld.

Björn Goop kanske är lösningen för 10 Luna Brodda som jag håller som min förstahäst. Hästen stoltserar med flera fina insatser hemma i Danmark, men där det gått lite tyngre i Sverige. Ikväll tror jag ekipaget kan fälla allt till sist!
Ulf Ohlsson sitter upp en av de starkare i fältet, 7 Orlando, som kan vinna från den tunga vägen.

V64-4

Anders Eriksson, en av landets mest lovande kuskar, sitter upp bakom loppets spetsbud och den som möjligen är svår att slå; 7 Nobel Amok. Jag förstår och köper att de blir favoriter, men något spikbud? Nej, jag tycker väl inte riktigt det...

4 Partizan Face är verkligen värd en seger. Hästen radar upp toppinsatser utan att få sätta nosen först. Perfekt utgångsläge och Rebecca Dahlén laddar framåt med miljonären!
11 Adiago Trot
har ett svårt bakspår att tampas med, men trivs på Solvalla och är en tuffing som går hela vägen in i mål.

Skrällbudet? 6 Eder Bob med Kim Moberg! 

V64-5

Johnny Takter är tillbaka på Solvalla och han är tillbaka för att köra 4 A Sweet Dance.

Stoet har nu fått lopp i kroppen och stostjärnan blir inte enkel att dansa ikapp ikväll. Jag tror A Sweet Dance visar sig från sin rätta sida i afton och även fast Staro Miami är svårt motbud så tror jag A Sweet Dance löser det!

V64-6

Kul avslutning med flera fina hästar som gör det till ett jämnt lopp!

2 Night Brodde laddar framåt från det här läget, men får garanterat tampas mot 6 Jaguar Dream. De strider främst om spetspositionen.
9 Global Withdrawl
är det klart minus för att gå iväg från bakspåret, men han ska räknas ändå!

Högkapable 5 Forfantone Am behöver troligen lopp i kroppen men har massvis av kapacitet i sig och kan få loppet serverat. Glöm inte bort V75-kapabla 4 Aquamarin!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips