V64: Dags för Ullbergs Minne!

Det är en fin klass på tisdagens V64-tävlingar. Vi vänder mot Skaraslätten och Axevallatravet där bland annat årets upplaga av Ullbergs Minne ska avgöras i avslutande V64-6!

V64-1

2 Jumeirah Boko fick jag kolla in flera gånger om på Jägersro när han tillhörde Thomas Uhrberg. Under säsongen har han flyttats till Johan Untersteiners regi och ännu väntar man väl på att det ska lossna för honom likt under fjolåret. För fyra starter gjorde han det jättebra från ledningen och distansen 2 640 meter som det är nu har han även hanterat väl förr. Jag tycker han ska räknas mycket tidigt den här gången i ett lopp där han står perfekt inne i.

9 Conrads Diderot kommer från en väldigt övertygande insats i ett visserligen enkelt motstånd och nu när han åter får gå ut i autostart sätts jänkarvagnen på! Annan som får jänkaren på sig är 12 Digital Eye som senast på V75 avslutade väldigt bra under slutvarvet till tredjeplatsen.

V64-2

Treåringarnas Höstserie bjuder på några riktigt talangfulla tävlare som de flesta av dem visat prov på hög kapacitet i år. Även fast vi ser sådana som 7 Marlon Boko, 4 X.Tour och även 5 Lord Boko så har jag fastnat allra mest för 6 Vinci Nice.

Jag väljer att gå stenhårt på honom i det här sällskapet och tycker han både på Lunden näst senast och framförallt senast på Halmstad visade riktigt hög kvalité. Tiden senast på Halmstad säger inte mycket, men han behövde samtidigt inte förta sig särskilt hårt. Det skiljer väldigt lite mellan de tävlande här, men jag tror Vinci Nice kan vara slutliga lösningen och chansar på honom!

  V64-3

  På papperet ser det verkligen upplagt ut för 2 Mellby Image. Stoet trivs verkligen extra bra från ledningen och det är givetvis dit som Ulf Ohlsson siktar på att sitta direkt och sedan ha full kontroll hela vägen runt. Det kan mycket väl bli så, men jag har liten skrällfeeling för det här loppet.

  Stall Goop har med både 3 Genta Oh Ja och 7 The Fastlove som båda är minst lika bra som Mellby Image och kommer ge henne en rejäl match och 1 Feel Good har nu fått lopp i kroppen och siktas springa barfota runt om för allra första gången!

   V64-4

   Jag tror mest på Johan Untersteiner i fjärde avdelningen med 2 Bluehill's Wind. Stoet har vid karriärens två segrar tagit ledningen direkt och sedan försvarat sig starkt därifrån. Jag tror fyraåringen tar hand om ledningen här med och jag tycker väl inte det här några stentuffa märrar på tillägget och Bluehill's Wind kommer kunna leda det här hela vägen runt.

   Visst, en konkurrent som 6 Isabell Trot kan helt klart sätta mycket emot som gjorde ett heroiskt lopp på Solvalla senast, och likaså kan skrällbudet 13 Listas Marion vara en överraskning, men jag litar fullt ut på Untersteiner här med

     V64-5

     • Ska det bli femte gången gillt på hemmabanan?

     7 Zacapa Grim gör nu femte starten på hemmabanan Axevalla och möjligen är det nu som första segern där kan tas? Jag brukar tro mycket på italienaren i den klassen han befinner sig i och tycker även det här ser väldigt intressant ut. Spår 7 är givetvis ingen höjdare, men jag hoppas han kommer vara likt han var näst senast på Mantorp och då tror jag kan han bli svår att ta ner.

     2 Rutger B.L. ska bli intressant bakom som gick jättebra senast på V75 bakom omöjlig vinnare. Han gick även bra näst senast på Färjestad och jag tror han kan bli en grym konkurrent till Zacapa Grim.
     12 Bransbys Juke Box
     har ett svårt läge så klart, men är mer stark än snabb och jag tror även Hans Crebas har höga tankar om åttaåringen. Körs åter barfota runt om.

     V64-6

     • Ullbergs Minne avslutar kvällen med 100 000 kronor i förstapris och en del profiler till start

     Hemmastjärnan 8 Handsome Brad har givetvis liten fördel i att 5 Im Your Captain strukits så den startsnabbe åttaåringen kommer sitta väldigt bra till nu. Han kan givetvis nå ledningen trots allt, men det mest troliga är ändå att det blir utvändigt ledaren. Handsome Brad kom aldrig helt in i SM-loppet senast och kan bättre än så. Jag räknar med att han gör upp om det den här gången.

     9 Disco Volante är givetvis missgynnad av bakspåret, men det ska sägas att han faktiskt lyckats vinna från bakspår förr och han kommer vara i lite bättre slag den här gången än vad han var på Färjestad senast.
     3 Lawmaker
     kunde vi se hur bra han kan vara från ledningen när han rusade runt näst senast. Försökte med samma taktik senast men var väl inte mer än godkänd då. Han är lite svår att sätta in då sexåringen är extremt ojämn av sig. 

     2 Reckless är en riktig hedershäst i sammanhanget och nu sätter Björn Goop på jänkarvagnen igen som elvaåringen sprang med på Eskilstuna 20 juni. Då ledde han hela vägen runt!

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst på fasta odds
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

     Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

     Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

     Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

     Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

     Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

     Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips