V64: Dags för Svampen 2021!

Torsdagen är en alldeles läcker sådan med självaste Svampen 2021 som med 710 000 kr förstapris ska avgöras i V64-5!

54 KRONOR/ANDELEN - KLICKA HÄR!

V64-1

Välkända miljonärer startar V64-kvällen och visst är det imponerande hur 8 Dats So Cool presterat en längre tid nu. Han verkar vara i sitt livs form och även fast läget inte är det bästa här måste jag framhålla honom som främsta segerbudet, trots allt.

Erik Adielsson känner väl till 5 Chablis Ribb som ser ut som spetskandidaten i loppet och ska bli intressant se hur hon står sig i det här sällskapet. 3 Jaques Noir och 1 Malkin behöver båda troligen lopp i kroppen, men framförallt Jaques Noir tror jag kan vara lite på gång. Han galopperade visserligen innan mål senast men hade slutat långt framme utan den och innan det två raka andraplatser. Han närmar sig segern.

V64-2

Jag varnade rejält för 12 Mojito Day senast som startade hemma på Kalmar och vann där i närmast överlägsen stil. Nu tar fyraåringen turen till Örebro och åter är det längre distans som gäller. Valacken är i absolut toppform för dagen och ska vara den att slå.
Motbudet kommer från mellanvolten i form av 7 A Whispering Angel som stallet låter mycket belåtna med inför det här och femåringen med två raka segrar kan absolut utmana Mojito Day.

11 Testa di Cavolo återkommer efter ett par månader ifrån och är självfallet inte i någon toppad dagsform. Vad som får mig att ändå strecka honom är kapaciteten han har i sig tillsammans med att stall Nicklas Westerholm är i riktigt bra form för dagen.

V64-3

Det har varit riktigt kul att se 2 Arch Lane den här säsongen för regi Jennifer Persson. Han har sett närmast oslagbar ut och stoltserar på slutet med tre segrar i fyra senaste starterna. Den här gången sitter Ulf Ohlsson upp igen likt senast på Solvalla och från spår 2 här ser jag det som en toppchans att sjuåringen tar säsongens sjätte seger i tionde starten.

Motståndet saknas givetvis inte, främst i form av 1 Bandido Gar, 3 Iwan Boko och 6 Global Agreement - men jag ser inte någon av dem som en tuff konkurrent till Arch Lane om han bara är i ordning.

V64-4

  • Andreas Lövdal har verkligen varit ett utropstecken den här säsongen och på sistone har han stått för flera vassa styrningar!

En av de han lyckats väl med är 4 Katri P.Boko som han styrt in till seger i stoets två senaste starter. Näst senast från bakspår över kort distans kunde fältet över sista halvvarvet avancera ute i spåren och vann plättlätt. Senast från spår 7 satt de i tredje par utvändigt och kunde över slutvarvet gå iväg ute i tredjespår och avgjorde starkt sista biten. Andreas Lövdal har verkligen sett kaxig ut bakom stoet som nu har stor chans att ta tredje raka.

Det är lite hårdare emot än på slutet och givetvis är det 8 Cash And Carry jag syftar på som är den som kamperar emot. Fyraåringen inledde oerhört starkt och har sedan under sommaren och sensommaren varit ute i tuffa årgångslopp. Nu återkommer hon efter lite me rän en månad ifrån och mot dessa här ska hon räcka långt.

V64-5

  • Dags för Svampen 2021 som även så i år ser ut att kunna bli ett talangfullt fält och glädjande nog lockade årets upplaga fullt fält!

12 Escada är möjligen bästa hästen i fältet än så länge med två raka segrar i bagaget efter två starter men Escadas främsta motstånare? Ja, det är givetvis utgångsläget. Det kommer krävas en femstjärnig insats härifrån. Det kan helt klart gå, men vågar inte spika henne från det här läget.

Hemmabanan Örebro håller givetvis tummarna för Åke Lindblom som har 4 Nail'Em i startfältet. Örebro-tränarna har fortfarande inte vunnit i Svampen men visst kan de ske nu med den här tvååringen som inlett karriären med två raka segrar. Visst kan man tro att Lindblom vill ladda men han har en viss Adrian Kolgjini invändigt om sig med 2 Bellissimo Face som senast ställdes mot grymme Gio Cash. Även fast Bellissimo Face tröttnade lite väl mycket sista biten så möter han klart mer passande gäng den här gången.

Per Nordström är som alltid aktuell vid unghästloppen och visst kan 9 Julia Sisu vinna som jag fick se på Jägers näst senast där hon vann närmast enkelt från utvändigt ledaren. Svarade upp med seger nere i Hamburg för två veckor sedan.
10 Beat It måste jag även varna för som vann rätt enkelt från ledningen näst senast och visade på Solvalla förra onsdagen i tuffare motstånd att hon går riktigt bra bakifrån. Avslutningen var stark och med den insatsen i kroppen tror jag hon kan gå ruggigt sista biten här med. I samma lopp som Beat It senast vann för övrigt 11 Tetrick Wania.

V64-6

1 Es Trenc fick vi senast kolla in på självaste V86 där femåringen fick positionen rygg ledaren och över upploppsrakan kunde femåringen på lätta fötter passera förbi Power Lane till seger. Givetvis tidig den här gången med!
I samma lopp senast startade även 4 Hilltop Hawk som från spår 8 fick otacksam position i loppet men gick väldigt bra i fjärdespår in mot upploppet till tredjeplatsen. Borde kunna vara segermogen nu!

7 Kimi di Quattro siktas springa barfota runt om för första gången. Gick iväg från samma läge senast och fick en bra start men hann inte riktigt förbi invändig och fick kämpa på utvändigt ledaren hela vägen. Gjorde ett klart bra lopp och ska räknas åter!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips