V64: Dags för stolpe in

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe in!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

V64-6

Han blir kvällens blytunga favorit och visst hade man väl gärna garderat en sådan, men visst ser det otroligt bra ut för 4 Mon's Tornado. 
Jag tycker fyraåringens bästa insatser tagit med skor på hovarna vilket han visade upp under senvåren och sommaren. Sedan är det givetvis så att motståndet hårdnat rejält under barfota-starterna.

Det är ett rätt överkomligt motstånd han möter här och därtill står han mycket bra till på startvolten. En frisk och kry Mon's Tornado ska vinna det här.

💣 MINA BÄSTA SKRÄLLBUD

V64-1

Efter en halvdan period under vår och sommar har 11 Nordvinn gjort det betydligt bättre den här sidan på året. Senast gjorde han dessutom en av karriärens bästa insatser. Hästen att slå trots bakspåret.

2 Dunungen är svår att känna igen efter succé-året ifjol. När ska det lossna!? 3 Alfa Lina är väldigt intressant bredvid - och de två främsta skrällbuden? Det är 8 Rönningsgutten och framförallt 9 Sundbo Nova som snart tar efterlängtat årsseger! 

V64-2

Det ska bli intressant att kolla in 10 Västerbo Ajax som tidigare tränades av Nicklas Westerholm. Nu gör hästen debut för Lars Wikström och bland annat såg han otroligt fin ut i sin andra start när han tog sin seger. Även näst senast var han bra i tufft motstånd på Solvalla.
Det rör sig om första starten sedan 16 september så möjligen är han inte i toppform, men på ren kapacitet tycker jag ändå han ska räknas främst.

Bakom har jag fastnat väldigt mycket för 8 Timothy Udsen. Senaste starten är bara att glömma när fyraåringen startgalopperade. Han har varit ifrån sedan februari och nu fått två lopp i kroppen. Visade väldigt bra form under förra vintern och jag tror han är redo att utmana om det den här gången till låg procent!

På startvolten är det bara 3 Angus Rice som fångar mitt intresse, men blir reserv...

V64-3

7 Nylander har verkligen vaknat till liv på slutet och i de två senaste starterna har han tagit karriärens första segrar och det har dessutom sett otroligt bra ut. 

På startvolten är det framförallt 2 Järva Gutten som jag tycker är intressant, men 6 Färsklars som står ensam på springspåret kan få en perfekt start och når Per Linderoth ledningen med hingsten kan det räcka hela vägen.

V64-4

Arve Sjoner får åter styra 7 Storm Odin som var väldigt bra senast och jag tror ekipaget åter kan bli svårslaget här. Är  femåringen lika bra som då får övriga förmodligen svårt...

6 Åkmans Bella är jätteintressant bakom med två lopp i kroppen och insatsen från henne senast var en rejäl nästagångare! 

V64-5

Så bra som 3 Lokomotiv var senast är han väldigt tidig på lappen den här gången från ett perfekt utgångsläge! Från rygg ledaren smyger 1 Edflower med länge och dessa två är de som främst ska tampas mot loppets förstahäst 10 Weightlessness!

12 Young Mistress behöver normalt ett lopp i kroppen efter långt uppehåll och har dessutom aldrig vunnit. Jag tycker dock hon möter lite enklare gäng nu än vad hon var van vid från tiden hos Per Lennartsson. Känns spännande i regidebuten för Per Linderoth till väldigt låg procent.

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips