V64: Dags för Inken?

V64: Dags för Inken?

Robert Bergh är på plats på gamla hemmabanan och visar bland annat upp Digital Ink som på slutet varit klart uppåt. Kan det möjligen vara dags för seger här!?

Digital Ink

V64-1

4 Digital Ink trodde jag var över som en att tro på - men på slutet har han verkligen övertygat i stentuffa lopp och Inken ser ut att vara på väg tillbaka igen. Det kan mycket väl vara dags för honom igen!
7 Weekend Fun
har jag varit lite besviken på och nog tycker jag han kan skärpa till sig här även fast han var blek sist. 

6 Höwings Star besegrade stallkamraten Selmer I.H. senast och är riktigt vass när han får attackera ute i spåren!

V64-2

Stall Linders hästar har gått riktigt bra hela året och här med Magdalena Johansson är säkerligen 14 Cozy Lazy Louise annat än lat av sig. Ekipaget är tidigt segerbud i det här sällskapet!

Emilia Leo bakom 13 Whitsun Madonna är tidig bakom och från framspåret är det framförallt 4 Lyckans Cash som är att räkna med.
7 Louise
gjorde några riktigt fina lopp tidigare i å r. Varit blekare på slutet och kan bättre än så. Blir intressant att se vad skicklige Mats E Djuse kan uträtta med Louise här.

V64-3

I det här kallblodsloppet hittar vi kvällens klart bästa spik.

Ulf Ohlsson stormtrivs säkert med 2 Hulte Sofia och uppgiften här ser klart tilltalande ut. Ekipaget kommer tidigt sitta i ledning och därifrån är Hulte Sofia mycket svår att ta ner, vilket vi sett flera gånger förr. 
Motståndet är klart överkomligt och det här blir en enkel seger!

V64-4

11 Viktor Barsk står verkligen perfekt inne i det här loppet och jag förväntar mig att elvaåringen slutar långt framme i den här omgivningen.

Det är annars ett lopp utan hästar med någon toppform - är det här det kan bli överraskning!?

Ricky Eklund med 6 Tip Jar är lite på gång och är värd en seger i raden nu. Härifrån kan Eklund tidigt sitta i spetspositionen.

V64-5

Även fast det är bakspår så har jag lite förhoppningar på 11 Mirakel Håleryd som är klart bättre än vad vi fått se på slutet. Från bakspåret den här gången hoppas jag valacken kommer iväg i lugn och ro och i felfritt skick tror jag det är bland loppet starkaste.

Given bakom är så klart 2 Lover Bac som mött tuffare gäng än det här och missa inte jätteöverraskningen 1 Paymeback Rivner från perfekt utgångsläge!
Hemmahästen 9 Dream de Night är i fin författning för dagen och gjorde det finfint senast!

V64-6

Stall Robert Bergh tar minst en seger den här kvällen

Här avslutar Bergh själv kvällen med 6 Highspeed Dynamite, som helt klart går ner lite i klass den här starten. Det här ser ut som ett perfekt race för Highspeed Dynamite och jag tror hästen vinner det här utan att förta sig särskilt hårt.

Vid strykning är 4 Frida Zonett trygg att luta sig mot.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips